- Liittynyt
- 22.12.2010
- Viestejä
- 684
Millä helvetillä ne subissa saa aikaiseksi sen "grillattu kananrinta"?? Grilliä se ei ole eläessään nähnytkään. Tuntuisi, että kanat on ensin keitetty suolavedessä ja sitten painettu raidat jollain kuumalangalla. Asiasta enemmän tietävät voisivat kertoa.
Sama "grilli"kusetus on toki yleistä monessa muussakin raflassa. Ensin puhutaan grillistä, mutta lopulta tuota onkin pariloitu. Jessus kun tulisi Suomeenkin oikeita grillileipiä - sellaisia kun JIMin kokkiohjelmissa on. 15h savugrillissä pyörinyttä nautaa jota sitten hakkeloidaan leivän väliin ja dipataan lihaliemeen
Haha just samaa huomioin tänään kun kävin hakees subin...on kyllä sellasen näköinen se kana ettei mistään "laatukamasta" voida puhua :D Muutenkin petyin kun otin emännälle bmt:n ja itelle sen grillatun kanan...30cm patonkiin kämäset 2 "pientä" palaa kanaa ja vieres eukon patonkiin tungettiin lihaa väliin vähä toiseen tyyliin! :S :D Merkkailin kotona sitten kalorilaskuriin niitä ja jäi arvelluttamaan että voiko siitä oikeasti saada 50g proteiinia mutta niin siitä pirulauta vain tulee, vaikka kanan osuus ei oo ku 120g :O Paras subi minkä oon syöny on tainnut olla steak&cheese JA MIKS HITOS MÄ EN OO KOSKAAN TAJUNNU OTTAA TUPLALIHAA!? Ehkäpä siksi kun ne patongit on oikeasti ihan HELVETIN KALLIITA :( Jos ottais tuplalihan 30cm patskuun niin hintahan on jukoliste melkein 10e ? :S On kohtuu hintavaa, mutta hyvää!
Ja joo tuliskin tänne noita kunnon mättöpaikkoja mitä voi seurata man vs foodis :D