- Liittynyt
- 22.12.2010
- Viestejä
- 684
Kuinkakohan monella on menny nyt aivan ohi ton koko pätkän tarkoitus? Ei ne lisäaineet niistä safkoista tee mitenkään virheellisiä, joten ei evira niihin voi puuttua. Mutta jos jauhelihapulla nimekkeellä kulkee lihapullia jotka on tehty broilerinlihasta niin silloin siihen pitäisi puuttua.
Juurikin näin! Myis sitten pullia vaikka vaan "pallero" nimellä tai jotain mutta tuon tässä on tärkein pointti ettei johdota harhaan nimillä! :D
Mitä itse dokkariin tulee niin joopa joo...aikamoista turhanpäiväistä päivittelyä lisäaineista joista edelleenkään ei oo mitään näyttöä että ne olis ihmiselle vaaraksi. Luulis jokaisen ihmisen nyt oikeasti tajuavan että jos vedät ykspuolisesti einestä lärviin esim. roiskeläppiä joka päivä etkä muuta, että ei se nyt kovin "tervettä" oo. Just käytiin tästä jokunen aika sitten ravitsemusopin tunnilla keskustelua ja opettajakin tuumas että unohtakaa ne lisäaineet "normaali" käytössä ei mitenkään voi aiheutua mitään terveydellisiä ongelmia. Tässä ohjelmas nyt muutenkin tuntuu että toitotetaan "pitäis ostaa mahdollisimman vähän prosessoitua ruokaa...luomua jne." No ikävä kyllä se ei nykypäivänä ei vain millään oo mahdollista kaikille...johan siinä alkais kaatuun isommatkin puljut jos he alkaisivat tekemään lisäaineetonta "tervettä" ruokaa. Olisko se sitten kivaa jos joutuis joka päivä vippaan kaupas hakemas leipää tai ylipäätään mitään kun ne ei säily kaapis.
Musta just tärkeämpi pointti niinkuin monella tuos tuntui olevanki että tutkii niitä kaloreita ja rasvoja...antaa lisäaineet olla vaan! Jos haluaa sitä "oikeaa" ruokaa niin silloin ostaa sitä luomua jne.