Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Miksi bodarit eivät mausta ruokiaan (foodcorneria ei nyt lasketa)? Aina ku kattoo noiden pro-ukkojen kokkailuja niin ne on tyyliin keitettyä kanaa riisiä ja kukkakaalia. Ymmärrän mä ettei kermakastikkeita ja ketsuppia mätetä litratolkulla mutta eikö esim suola, pippuri ja yrtit ja vaikka chili tekisi syömisestä helpompaa. Kiva syödä 8 mautonta ateriaa päivässä.
Miksi bodarit eivät mausta ruokiaan (foodcorneria ei nyt lasketa)? Aina ku kattoo noiden pro-ukkojen kokkailuja niin ne on tyyliin keitettyä kanaa riisiä ja kukkakaalia. Ymmärrän mä ettei kermakastikkeita ja ketsuppia mätetä litratolkulla mutta eikö esim suola, pippuri ja yrtit ja vaikka chili tekisi syömisestä helpompaa. Kiva syödä 8 mautonta ateriaa päivässä.
Veikkauksia: a) ne ei osaa tai b) ruokapäiväkirjoissa yms. mainitaan vain kalorinlaskennan kannalta olennaiset ainekset.Miksi bodarit eivät mausta ruokiaan (foodcorneria ei nyt lasketa)? Aina ku kattoo noiden pro-ukkojen kokkailuja niin ne on tyyliin keitettyä kanaa riisiä ja kukkakaalia. Ymmärrän mä ettei kermakastikkeita ja ketsuppia mätetä litratolkulla mutta eikö esim suola, pippuri ja yrtit ja vaikka chili tekisi syömisestä helpompaa. Kiva syödä 8 mautonta ateriaa päivässä.
Juu ei mitään, mutta tuo eka line meni multa vähän ohi, niin meinasitko, että tarvitaan n. 30 protskua, ja sen isompi määrä ei enää kiihdytä proteiinisynteesiä? Tokihan pienemmätkin määrät sen synteesin aloittavat, mutta tuo 30-40g olisi siis se katto, jossa on "katto" saavutettu?
Toisaalta, jos vedät isomman määrän protskua, niin se yleensä sitten imetyykin hitaammin ja näin iso osa siitä ehdittäisiin absorboida joka tapauksessa. Jos nyt jaksat niin kaiva pls toi eka tutkimus, ihan omasta mielenkiinnosta haluaisin nähdä tarkemmin, kun en oikeen tosta vielä kaikkea tajunnut. Onko tuo 30-40g siis mihin aikamääreeseen kytketty?
Tuo ei ole siis koko kahta vuotta ole ollut menu, mutta useimpina päivinä syön noin. Mitä voin muuttaa että saan kalorit lähelle 3000?
Kuinka kauan lihaa, makaronia tai riisiä ja porkkanaa uskaltaa säilyttää jääkaapissa? Viimeaikoina olen tehnyt aina vähintään 5 päivän ruuat kerralla, mutta bongasin iltalehestä artikkelin, ettei esim riisiä tulisi syödä hyvin jäähdytettynäkää kuin korkeintaan seuraavana päivävä? Joutuuko tässä nyt oikeasti tekemään kahden-kolmen päivän välein safkat jääkaappiin? Ei kuulosta kovin fiksulle. Vai säilyykö kypsennetty liha merkittävästi pidempään kuin nuo lisukkeet?
Käytännön kokemuksen perusteella toi riisihomma on p**kapuhetta; hyvin säilyy useamman päivän jääkaapissa. Mä lähtisin siitä, että kasvikset, vilja- ja maitotuotteet on hyviä niin kauan kun maistuu suunnilleen syömäkelposilta eikä näy hometta, liha kypsentämättä päivämäärään asti ja kypsennettynä ehkä nelisen päivää, kala niin kauan kun tuoksuu hyvälle. Jos sulla on pakastin, ruokaa kannattaa myös pakastaa annosrasioissa.Kuinka kauan lihaa, makaronia tai riisiä ja porkkanaa uskaltaa säilyttää jääkaapissa? Viimeaikoina olen tehnyt aina vähintään 5 päivän ruuat kerralla, mutta bongasin iltalehestä artikkelin, ettei esim riisiä tulisi syödä hyvin jäähdytettynäkää kuin korkeintaan seuraavana päivävä? Joutuuko tässä nyt oikeasti tekemään kahden-kolmen päivän välein safkat jääkaappiin? Ei kuulosta kovin fiksulle. Vai säilyykö kypsennetty liha merkittävästi pidempään kuin nuo lisukkeet?
Oon miettinyt tätä useasti joten päätin nyt kysäistä. Ymmärrän kyllä siis että laihtuu syömällä vähemmän mitä kuluttaa. Mutta, voiko raskaalla salitreenillä esim. 4 kertaa viikossa ja normaalilla kalorimäärällä saada vyötärön rasvat pois (olettaen että sitä ei ole siis paljoa eikä ylipainoa muutenkaan) vai vaatiiko se aina sitä dieettaamista?
Oon miettinyt tätä useasti joten päätin nyt kysäistä. Ymmärrän kyllä siis että laihtuu syömällä vähemmän mitä kuluttaa. Mutta, voiko raskaalla salitreenillä esim. 4 kertaa viikossa ja normaalilla kalorimäärällä saada vyötärön rasvat pois (olettaen että sitä ei ole siis paljoa eikä ylipainoa muutenkaan) vai vaatiiko se aina sitä dieettaamista?
Jos ymmärrän oikein mitä tässä haetaan takaa, niin vissiin joissain tilanteissa on mahdollista myös samanaikaisesti kasvattaa lihasta ja polttaa rasvaa = paino ei muutu. Ainakin aloittelijoilta tämä pitäisi onnistua fiksulla treenillä ja syömisellä.Oon miettinyt tätä useasti joten päätin nyt kysäistä. Ymmärrän kyllä siis että laihtuu syömällä vähemmän mitä kuluttaa. Mutta, voiko raskaalla salitreenillä esim. 4 kertaa viikossa ja normaalilla kalorimäärällä saada vyötärön rasvat pois (olettaen että sitä ei ole siis paljoa eikä ylipainoa muutenkaan) vai vaatiiko se aina sitä dieettaamista?
Jos ymmärrän oikein mitä tässä haetaan takaa, niin vissiin joissain tilanteissa on mahdollista myös samanaikaisesti kasvattaa lihasta ja polttaa rasvaa = paino ei muutu. Ainakin aloittelijoilta tämä pitäisi onnistua fiksulla treenillä ja syömisellä.
Ei tietenkään, mutta siis periaatteessa (ja ainakin mun oman käytännön kokemuksen mukaan) on mahdollista alentaa rasvaprosenttia ilman miinuskaloreita, jos saa kropan samaan tahtiin tuottamaan lihasta ja polttamaan rasvaa (ihan mistä kohdasta tahansa, siihen en ottanut kantaa).Joo mutta treenillä ei käsittääkseni voi vaikuttaa mistä se rasva lähtee.