Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Niin en muista missä asiayhteydessä Aki totesi, että jos kroppa ei saa aminoja niin reidestä se ne nappaa jossei muualta tule.Eli mitä? En nyt satu muistaman enkä jaksa alkaa ettimään kyseistä juttua. Myönnettäköön, että itse nappailen aminohappoja myös välipäivisin. Aamuisin 10g EAA:ta, jonka jo mainitsin mielestäni ainoaksi järkeväksi syyksi vetää aminoja välipäivänä.
Niin en muista missä asiayhteydessä Aki totesi, että jos kroppa ei saa aminoja niin reidestä se ne nappaa jossei muualta tule.
Joo ei. :D Ihan hyvä täsmennys, etteu joku ota liian kirjaimellisesti.Nyt täytyy selventää kun joku aloittelija varmasti ymmärtää ton lauseen väärin. Ei se kroppa paikallisesti just sieltä reidestä niitä aminoja ota.
Kananmunia ja vähän vihanneksia kylkeen.Vinkkejä aamupalalle jos haluaa koostaa sen pääosin proteiinista ja rasvasta? Kaloreita ois hyvä tulla se vähintään 700?
Kananmunia ja vähän vihanneksia kylkeen.
Jos haluaisi hifistellä aminoilla aterioiden välillä (mikä on todellakin hifistelyä), niin 3g leusiinia riittää kun tavoitteena on vain proteiinisynteesin aktivointi. Aminoita siellä veressä ihan varmasti on jos prottua vaan syödään riittävästi ylipäätään..
Sitten taas päivän päätteeksi kyse on vain lopullisesta nettoproteiinisynteesistä. Tästäkin on ihan dataa paastoilulla: Ei syödä ennen treeniä = tänä aikana proteiinikatabolia suurempi kuin syömällä, sitten kun syödään treenin jälkeen enemmän = Proteiinisynteesi hieman korkeampi kuin kokoajan syödessä = Nettoproteiinisynteesi päivän päätteeksi jotakuinkin sama, ihan sama mitä teet..
Parantuuko kaurahiutaleiden sisältämän proteiinin imeytyminen yhtään mekaanisen hienontamisen myötä? Mietin tuossa, kun keksin kätevän tavan vetää kaloreita, tekemällä sauvasekoittimella kaurapirtelöitä, niin mahtaako siitä samalla myös hyötyä sen verta, että saisi enemmän proteiinia irti? Kuitenkin se terä hienontaa sitä jossakin määrin. Toki tiedän, että kauran aminohappoprofiili jättää muutenkin toivomisen varaan, ilmeisesti lysiinin sekä kysteiinin osalta, ellen erehdy.
Ei jeesus sentään mitä juttuja. Millä mekaniikalla hienontaminen toisi proteiinia kauraan? Sukkapossu on trolli.
Tota noin, lueppa tarkemmin.Ei jeesus sentään mitä juttuja. Millä mekaniikalla hienontaminen toisi proteiinia kauraan? Sukkapossu on trolli.
Tota noin, lueppa tarkemmin.
"kaurahiutaleiden sisältämän proteiinin imeytyminen" Joo, kyllä mä ihan tiedän, että siellä se sama 14g pr/100g on, kuin ennen blendaamistakin :face:
No, en oikein siis nimenomaan tiedä taustoja tuolle huonolle imeytymiselle, ja miksi sellaisesta puhutaan.
Niin mietin vain josko tuon kaltainen "jauhaminen" auttaisi hajottamaan sitä hiutaleen rakennetta sillä tavalla, että sieltä saisi imaistua paremmin sitä tavaraa sitten. En tiedä :D
^Niin?
Jos syöt vaikka 3x päivässä 6h välein 1k kcal, jossa ateriaa kohden 60-70g prottua, niin aminoita on veressä koko päivän. Tohon sitten hifistelyleusiinit väliin jos haluaa.
Jos viittasit alempaan juttuun koskien nettoproteiinisynteesiä, niin sillekkin löytyy ns. paperia. Mahdotonta sanoa mikä on lopulta paras tapa.