- Liittynyt
- 29.3.2013
- Viestejä
- 170
1g/kg on perussääntö mitä kroppa tarvii toimiakseen. Dieetillä ei kannata lähteä karsimaan proteiinista eikä rasvasta. Nuo on hyvä pitää vakiona eli p=2g/kg ja r=1g/kg, loppu sitten hiilaria. Jos vedät vaikka rasvaa 75g=675kcal, proteiinia 150g=600kcal, eli noista sulle tulee 1275kcal ja loppu pitäisi vetää hiilarista, eli jos haluat syödä ton 2500kcal, niin sun pitää syödä 300g hiilareita.
1 gramma rasvaa=9kcal
1 gramma proteiinia=4kcal
1 gramma hiilihydraattia=4kcal
Alkoholissa taitaa kanssa olla kaloreita?
Jos nyt kerroin väärin niin joku korjaa.
Tämä nyt tämmöinen yleisohje. Alle 10% rasvoihin mentäessä voi joutua miettimään tarkemmin, mutta 20% lähdettäessä ei aivan niin tarkkaa ole.
Nykyravinto on oikeastaan just tuo mitä sanoit, eli 150g protskua, 70g rasvaa ja 300g hiilaria. Eli selvästi pitää hiilareita ja rasvoja laskea, jotta painoa lähtisi ja proteinia nostettava, ettei se sitten lähde lihaksista.