Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Onkohan nyt ihan noinkaan.Rasvahan on noissa suosituksissa suoraan helvetistä, jota pitää välttää, vaikka asia ei ihan näin ole.
Rasvan saannin suositeltava vaihteluväli on 25–35 E%. Rasvan saannin vähentäminen alle 30 E%:n on suositeltavaa lihavilla ihmisillä. Normaalipainoisten ruokavaliossa rasvaa voi olla 30–35 E%, edellyttäen, että kovan rasvan osuus ei ylitä 10 E%:a. Rasvan määrän rajoittamisesta alle 25 E%:n ei ole lisähyötyä terveydelle. Lisäksi vaarana voi olla välttämättömien rasvahappojen niukka saanti.
http://www.ravitsemusneuvottelukunta.fi/attachments/vrn/ravitsemussuositus2005.fin.pdf
Onkohan nyt ihan noinkaan.
Ei tuo minun korvaan kuulosta mitenkään rasvojen välttelyltä.
Luin parista lähteestä, että täysjyvän ja kuoritun viljan ero olisi lähes olematon insuliinipiikin kannalta.
Voiko tämä pitää paikkansa? Jos ottaa vitamiinit purkista, voiko täysjyvän syöminen olla turhaa verensokerin kannalta?
massanlisääjät on kyllä isoimpia kusetuksia koko lisäravinnebusineksessa.. :D
No kyl rahkat on ehdottomasti hinta/laatusuhteeltaan parasta proteiinia, mut terveellisintä olis tietty vetää sopivia annoksia jotain kalaa,kanaa yms, eikä nekää loppuenlopuks nii pal maksa ku käyttää säästeliäästi ja ruokavaliossa tarpeeks rasvaa ja hiilarei et menee protskut "oikeesee käyttöö" Et imo pikku annokset lihaa ja ihan himon hiilarei on parempi ku törkeesti kaikkee mahdollist protskuu ja sit nihkeesti hiilarei :DOnko kenelläkään ideoita ns. "opiskelijan saliravinnebudjettiin"? Nyt haettais sitä kuuluisaa hyvää ja halpaa kun raha on aina vähän tiukalla. :/ Lidlin milbona-rahkasta on kuultu positiivista, olisko joillan suositella joitain muita suht. hyvin prodea sisältäviä elintarvikkeita jotka ei käy liikaa kukkarolle?