- Liittynyt
- 3.1.2013
- Viestejä
- 1 641
Kysyisin että onko hyvä vai huono juttu käyttää triboosteria tässä nuoressa iässä? Mitkä on hyvät ja huonot puolet?
Katso jynkkyä ja syö kunnolla, niin testotasot kyllä pysyy korkealla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Kysyisin että onko hyvä vai huono juttu käyttää triboosteria tässä nuoressa iässä? Mitkä on hyvät ja huonot puolet?
Kysyisin että onko hyvä vai huono juttu käyttää triboosteria tässä nuoressa iässä? Mitkä on hyvät ja huonot puolet?
Kysyisin että onko hyvä vai huono juttu käyttää triboosteria tässä nuoressa iässä? Mitkä on hyvät ja huonot puolet?
isoja kaurahiutaleita ei voi valmistaa mikrossa vai?
Monasti miettinyt näinkin 'oleellista' asiaa, kuin makroravintoarvojen mittaus. Tähän ei oikeen kukaan ole järkevää selitystä kertonut?
Miten mitataan jostain ravinnosta paketin kylkeen tulevat makroravintoaineiden määrät.. Mistä ne hiilarit, kuidut, sokerit, protskut, rasvat, kivennäisaineet, vitamiinit yms revitään?
Monasti miettinyt näinkin 'oleellista' asiaa, kuin makroravintoarvojen mittaus. Tähän ei oikeen kukaan ole järkevää selitystä kertonut?
Miten mitataan jostain ravinnosta paketin kylkeen tulevat makroravintoaineiden määrät.. Mistä ne hiilarit, kuidut, sokerit, protskut, rasvat, kivennäisaineet, vitamiinit yms revitään?
Olisko jollain lyödä tiukkaa faktaa tiskiin maitotuotteiden ja lihan (esim punainen liha ja kana) aminohappoprofiilien eroista? Molemmathan sisältävät eläinkunnan tuotteina kaikki EAAt, mutta jotenkin voisi mutuilla, että liha olisi optimaalisempaa lihaksen kasvatuksessa. Otetaan esimerkiksi kaksi treenaavaa kaverusta, molemmat syö saman grammamäärän protskua, toinen ottaa ne lihatuotteista ja toinen maitotuotteista. Mahtaakohan olla lopputuloksen kannalta merkitystä, kummasta prodet on ottanu?
kuten itse totseti, niin kaikki välttämättömät aminot tosiaan löytyy. Lihaksen kasvatuksen näkökulmasta voidaan sanoa että maidon BV on eri lähteiden mukaan 90-96, kun lihan taas74-80.
BV siis kertoo että kuinka hyvin keho voi käyttää hyväkseen eri lähteistä saatavia proteiineja.
Ei tuolla tosiaan välttämättä hirveätä eroa ole normioloissa, mutta toisaalta taas esimerkiksi dietillä voi noiden biologisten arvojen puolesta hieman katsoa minkä lähteiden proteiinit on nettoarvoltaan parhaimpia.
Sekoittaako kukaan muu prodet veteen tai maitoon ja laittaa mikroon? Eri valmistajien jauheet jne. sekä mikrotettu aika vaikuttaa tietysti lopputulokseen. Kaikkea vanukasmaisesta leipäjuustomaiseen konsistenssiin asti on tullut mikrosta vedettyä.
Harvemmin sitä itsekkin mikron kautta, mutta mietin onko tuolla kuumentamisella vaikutusta merkittävästi proteiinin laadun säilymiseen tai imeytymisnopeuteen.