iivili
kollinmölliskö
- Liittynyt
- 18.4.2002
- Viestejä
- 7 191
Tässäpä viimeisin:
- rahkaa noin 250g
- jotakin hyvänmakuista maustettua protujauhoa parhaaksi katsomansa määrä (olen laittanut toistaiseksi Bull's Basic banaanivaniljaa noin desin, seuraavaksi tulee kokeiluun suklaan makuinen Pure Whey)
- hiilarintarpeen mukainen määrä kaura- tai ruishiutaleita (suosin maun ja rapeuden takia nykyään ruishiutaleita)
- mössön ohenteeksi sopiva määrä rasvatonta maitoa
- lisämakusteeksi ehkä kaakaojauhoa, jos tarvitsee
Sotketaan ruokalusikalla isolla lautasella (tai keraamisessa syvässä 2l uunivuoassa, niinkuin olen tehnyt, kun huushollista ei tarpeeksi isoa lautasta löydy) ja eikun ääntä kohti.
- rahkaa noin 250g
- jotakin hyvänmakuista maustettua protujauhoa parhaaksi katsomansa määrä (olen laittanut toistaiseksi Bull's Basic banaanivaniljaa noin desin, seuraavaksi tulee kokeiluun suklaan makuinen Pure Whey)
- hiilarintarpeen mukainen määrä kaura- tai ruishiutaleita (suosin maun ja rapeuden takia nykyään ruishiutaleita)
- mössön ohenteeksi sopiva määrä rasvatonta maitoa
- lisämakusteeksi ehkä kaakaojauhoa, jos tarvitsee
Sotketaan ruokalusikalla isolla lautasella (tai keraamisessa syvässä 2l uunivuoassa, niinkuin olen tehnyt, kun huushollista ei tarpeeksi isoa lautasta löydy) ja eikun ääntä kohti.


tai jotain?
Niin sitä pitää.