Rahkan maustaminen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Fabien
  • Aloitettu Aloitettu
Porkkanaraastin, tämän sinäkin saat alas: 250g rahkaa, 2dl kermaa, 2dl mustikoita/vadelmia/mansikoita, 1-2rkl sokeria maun mukaan. Toi kerma kannattaa käytännössä vatkata vaahdoksi tehosekoittimella ja lopuksi lisätä marjat ja sokerit ja pistää vielä nopeasti sekasin.

Jos tuosta tulee laatta ni jo on ihme! Mut ei se kyllä bodarin safkaksi välttämättä kelpaa tuon kerman ja sokerin takia, mutta tuota mä söin ns. herkkuna joskus harvoin, sillon kun en vielä edes käyny salilla.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
:offtopic:

rahkaa halvalla... ainakin Imatran Prismassa on Ehrmann 29 senttiä/purkki , 3 laatikkoa kävin hakemassa (hitto ku on pieni jääkaappi)

taidankin siirtyä hetkeksi kokonaan rahka linjalle
 
mansikka funlightiä loraus, makeutusjauhetta ja pirkan omena-kaneli muromysliä. Helppoa ja tosi hyvän makusta!
Tuo muromysli on kyllä vähän turhan hyvää(=lihottavaa).
 
Fabien sanoi:
Millä TE maustatte rahkaanne, jos millään???? Itse tossa tempaisin 200g Valion maitorahkaa kesällä poimittujen mustikoiden säestyksellä..ja tuota tuota..onhan se helvetin terveellistä, mutta makuun on "makuun" on vielä tottumista. :thumbs:


Mä maustan maitorahkan pakastevadelmilla ja fruktoosilla. On ollut herkullista. Isoista marketeista saa muistaakseni exuisa maustamatonta rahkaa, joka on hyvää sama mihin sekoittaa. :thumbs:
 
Dippirahka

En jaksanut lukea threadia läpi, joten pahoittelen jos tämä on jo :wanha:, mutta joskus kun on unohtunut kermaviili kaupan hyllylle ja on pitänyt saada sipseille dippikastike niin oon käyttänyt rahkaa ja on kyllä hyvää. Tosin sitä rahkaa kannattaa viel ohentaa jollain vaikka maidolla, kun on aika kittiä.
 
Ite tökkään sinne rahkan sekaan pellavarouhetta, rusinoita, elovenaa, mustikkakeittoo.
 
Testasin heittää rahkan sekaan normaalin ananasmurskapurkin sijasta "hedelmä-coctail"- nimisen pöntön ja ai että tuli hyvää.
:thumbs:

Peittoaa mielestäni ananaksen kevyesti, mutta makuasioitahan nämä. Kokeilkaa ihmeessä. Pönttö sisältää ainakin päärynää, persikkaa, viinirypäleitä ja oisko kirsikkaa(?).
 
yks hyväksi havaittu: rahkaa + pikakahvia + vaniljaesanssia + kaakaota + makeutusta

ja toinen: rahkaa + mehutiivistettä + fibrexiä (jos tahtoo kuituja) + mysliä

Kantsii noi fibrexit liottaa tilkkaan kuumaa nestettä ekaksi niin ei maistu niin pahville...
Sit tietty pitää tota rahkaa laimentaa vielä jollain nesteellä (maito/mehu/vesi). Jos haluu hiilareita vältellä niin lähikaupasta löyty semmosta soijamaitoa (joku luomu tais olla) jossa on hiilareita 0,4g, rasvaa 2g ja protskuja muistaakseni jotain 3,7g per desi. Ja rasvat tietty parhaasta päästä. Soijamaitohan on sellasenaan äklön makusta ainakin mun makuun mutta rahkassa se ei maistu.
 
Testasin kans ekaa kertaa tällä viikolla tota paljon hypetettyä Valion mehusoppaa. Hyvää on! Toimii rahkan kanssa aivan täydellisesti ja ilman kaloreita, mustikkaa kokeilin. Onko muut maut mistään kotosin?
 
Daug sanoi:
Testasin kans ekaa kertaa tällä viikolla tota paljon hypetettyä Valion mehusoppaa. Hyvää on! Toimii rahkan kanssa aivan täydellisesti ja ilman kaloreita, mustikkaa kokeilin. Onko muut maut mistään kotosin?

Kaikki ne on ihan jees, ei valittamista. Mutta FunLightin vadelmaa ja mansikkaa sekasin, se hakkaa noi mennen tullen... :kuola:
 
Timba79 sanoi:
Kaikki ne on ihan jees, ei valittamista. Mutta FunLightin vadelmaa ja mansikkaa sekasin, se hakkaa noi mennen tullen... :kuola:

Kerran menin pistämään funlight appelsiinia johonki halpaheran sekaan mausteeks ni hyi saatana ku meinas :urjo: lentää. Jäänyt traumat funlightista, taidan pitäytyä mehusopassa :kuola:
 
Daug sanoi:
Kerran menin pistämään funlight appelsiinia johonki halpaheran sekaan mausteeks ni hyi saatana ku meinas :urjo: lentää. Jäänyt traumat funlightista, taidan pitäytyä mehusopassa :kuola:

Onnistuit kokeiluusi valitsemaan sitten ton ainoon pahanmakusen funlightin. Kannattaa unohtaa ne traumat ja ostaa kokeeks sitä mansikkaa ja vadelmaa, ne on sekotettuna oikeesti aivan loistavan makusia. Ja ei se omenakaan huonoa ole...
 
mä pistän rahkan sekaan yleensä pari-kolme desiä valion rasvatonta jugurttia...Tulee vähän terveellisempi jugurttirahka kuin ne kaupan. Hassua on se, että rasvaton jugurtti on pelkiltään pahaa ja maitorahka on pelkiltään pahaa.
 
Proteos sanoi:
Testasin heittää rahkan sekaan normaalin ananasmurskapurkin sijasta "hedelmä-coctail"- nimisen pöntön ja ai että tuli hyvää.
:thumbs:

Tota meikäkin on käyttänyt pitkään. Nopeella tavalla hyvää settiä.

Mustikat ja mansikatkin on tullu pakasteesta kulutettua talven aikana.
 
Yleensä hunajaa ja joskus harvemmin jotain marjoja tai mehukeittoa.
 
Hyi kauheeta minkä makusta....oli kyllä ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun rahkaa syön "paljaaltaan". Ei paljo sokeri ja ananakset auttaneet vaikka kuinka paljo laitto!!
Kyllä syön ihan kiltisti vaan jauheena nuo lisäproteiinit.
 
Mehukeiton kans just kokeilin, ku ei oikein tahdo mullakaan aivan raakana mennä. Oli ihan ok, mutta miten siihen nyt tulee kenelläkään edes mieleen mennä kaurahiutaleita sotkeen???
Rahka ois ehkä parasta näin:
1.Avaa rahka purkki
2.Syötä sen sisältö avopuolisolle
3.Tilaa pizzataxista pizza itsellesi
no joo...
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom