Rahkan maustaminen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Fabien
  • Aloitettu Aloitettu
Oon huomannut, et jos syö noit pikkurahkapurkkei (250g pirkka, rainbow), ni niist saa paljon paremman makuisia, kun parin ekan lusikallisen jälkee lisää hitusen vettä joukkoon. Siit tulee vähänn semmost löysempää ja samettisempaa ja menee paljo mukavammin alas. Eiks joku sellanen sanontakin ollut kun "vesi vanhin maustehista" ? :)
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ehrmanni on omaan makuun kaikista jugurttimaisinta noista rahkoista, eli se ei kaipaa kyllä vettä.

Ja se sanonta tais olla et "Vesi vanhin voitehista" ;)
 
Aamupalan osana olen laittanut kulhoon Lidlin rasvatonta maitorahkaa n. 120g, whey80 minttusuklaan makuista proteiinia n. 20g ja sitten 60g jotain Lidlin tölkkijogurttia.
Kohtuullisen hyvän makuista. Tuosta tulee kaloreita n. 200. Proteiini n. 30g, hiilarit 12g ja ja rasva 4g
 
Tein äsken epähuomiossa perinteisen x-tra rahka-jogurtti-kaurahiutale-rypsiöljy-mössöni kuppiin, jossa oli päivältä valkosipulidipin jämät. Mielenkiintoisen makuista!
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom