Tässäpä viimeisin:
- rahkaa noin 250g
- jotakin hyvänmakuista maustettua protujauhoa parhaaksi katsomansa määrä (olen laittanut toistaiseksi Bull's Basic banaanivaniljaa noin desin, seuraavaksi tulee kokeiluun suklaan makuinen Pure Whey)
- hiilarintarpeen mukainen määrä kaura- tai ruishiutaleita (suosin maun ja rapeuden takia nykyään ruishiutaleita)
- mössön ohenteeksi sopiva määrä rasvatonta maitoa
- lisämakusteeksi ehkä kaakaojauhoa, jos tarvitsee
Sotketaan ruokalusikalla isolla lautasella (tai keraamisessa syvässä 2l uunivuoassa, niinkuin olen tehnyt, kun huushollista ei tarpeeksi isoa lautasta löydy) ja eikun ääntä kohti.
- rahkaa noin 250g
- jotakin hyvänmakuista maustettua protujauhoa parhaaksi katsomansa määrä (olen laittanut toistaiseksi Bull's Basic banaanivaniljaa noin desin, seuraavaksi tulee kokeiluun suklaan makuinen Pure Whey)
- hiilarintarpeen mukainen määrä kaura- tai ruishiutaleita (suosin maun ja rapeuden takia nykyään ruishiutaleita)
- mössön ohenteeksi sopiva määrä rasvatonta maitoa
- lisämakusteeksi ehkä kaakaojauhoa, jos tarvitsee
Sotketaan ruokalusikalla isolla lautasella (tai keraamisessa syvässä 2l uunivuoassa, niinkuin olen tehnyt, kun huushollista ei tarpeeksi isoa lautasta löydy) ja eikun ääntä kohti.