Rahkan maustaminen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Fabien
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Itte syön 250 g rahkaa ja pistän siihe pari ruokalusikallista jotai hilloo joukkoon (saa
olla vähän tarkkana sen hillon kanssa ku niissä kaupan omissa taitaa melkein kaikissa olla 50% hiilareita (josta varmaan todella iso osa sokeria...)
 
Parempaa kuin exquisa rahka...

Purkki ehrmannia ja 1/2 - 1 mitta Pure Whey (mansikka) proteiinia. ihan käsittämättömän hyvää. :5:
 
Varmaanki käytetty vastaus mutta menköön:

Ehrmann, loraus maitoa ja ½-1dl heraa (mielellään mansikkaa)

edit: oho, siis lisänä melkeen kaikkii muihin toi maito :P
 
Maustaminen

Rahkat pienen kulhon pohjalle, pari desiä vettä päälle, sekottaa pikkasen vispilällä niin että sekottuu kunnolla nesteeseen eikä oo enää kovin isoja klimppejä, kurkusta alas vaan. On kivutonta eikä maistu pahalle. Koko homma kestää rahkapurkin avauksesta kulhon tyhjenemiseen 2 min. :kippis1:
 
Popmachine sanoi:
Rahkat pienen kulhon pohjalle, pari desiä vettä päälle, sekottaa pikkasen vispilällä niin että sekottuu kunnolla nesteeseen eikä oo enää kovin isoja klimppejä, kurkusta alas vaan. On kivutonta eikä maistu pahalle. Koko homma kestää rahkapurkin avauksesta kulhon tyhjenemiseen 2 min. :kippis1:
Tai rahka sheikkeriin, pari desiä vettä perään ja kaikki sekaisin. Maistuu ihan piimälle, joten hyvää on. Toimii ainakin Ehrmannilla. Niin ja aikaa kuluu ½ minuuttia.
 
Ennen maustoin funlightillä ja hilloilla.
Nykyään ei viitti ku korkeintaa heittää pakkasesta muutaman puolukan siihen purkin päälle, jos sitäkään. Tulee tiskiäki paljo vähemmä ku syö suoraan semmosenaan ja purkista päin. Eukolla vähemmän tiskattavaa(mikä ettei ittelläkin.) :)
 
Rahka on siitä mukava, että sinne käy KAIKKI. Itellä ollu käytössä lähes kaikki Aprikoosihillosta Öylättileipäjauhoon, ja aina maistuu. :) Hedelmät on parhaita, ananas, banaani, omena. Kaikki maistuu. Pääasiassa se kyllä on Funlight tai banaani.
 
ostin tänään vanilja esanssia/aromia, vielä en oo testannu, mut suunnitelmissa olis heittää rahkan sekaan ja pilkkoa banaania tms namia kaveriks.... pienoinen kutina että saatas olla aikas hyvää :haart:
 
Mä laitoin ennen jotai marjakeittoa ja maitoa rahkaan, sekä pikkusen mansikkahilloa.
Nykyään syön LIDL:in rahkaa, siiehn 500g purkkiin heitän pienen säilykepurkin ananasta. Käsitykseni mukaan jokut ananaksen entsyymit auttaa jotenkin pilkkomaan proteiineja ?
 
purkki rahkaa, puoli purkkia ananasmurskaa ja vettä sopivasti. ehkä hieman sokeria
purkki rahkaa, banaani, maitoa sen verran että juotavaa ja hieman sokeria. tehosekoittimella juomaksi. tää on jo oikeesti munki mielestä hyvää
 
Funlight persikka/passionia oon käyttänyt rahkaan jo kohta vuoden päivät ja siitä en luovu:thumbs:
 
Itse pistän rahkan sekaan mustikkakeittoa ja Elovena kaurahiutaleita.
Tai sit jotain jogurttia. Kyllähän sitä ihan sellasenaakin syö jos jääkaapista ei muuta löydy. Satamaidon rahka on parasta. :rock:
 

Suositut

Back
Ylös Bottom