Rahkan maustaminen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Fabien
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Amateur- sanoi:
Kuinka usein, muuten vedätte rahkaa? Joka aamu??
Riittäisiköhän jos treenipäivien aamuina vain söisi...

Jos maittaa niin naamariin vaan :) Ihan sama mistä sen proteiininsa ottaa, ohjenuorana siis 2 grammaa per (rasvaton) painokilo.
 
Tämä vie jalat alta:

-purkki rahkaa 250g
-hieman vaniljajukurttia
-loraus Tropic O'light appelsiini-mango
-vettä jatkeeksi
(-puurohiutaleita dl)
Jos tykkää tiikerijäätelöstä, niin ei tämäkään töki pahasti. :kuola:

Ja niissä rahkoissa on maustamattomana hirveät makuerot: esim uusi Ehrmann maistuu kermaviililtä vs Valion rahka, jota ei irvistelemättä syö (kitkerää).
hyviä sellaisenaan:
Ehrmann, Ingman, Exquisa
vähemmän hyviä:
Valio, Spar, Pirkka (juma mitä tönkkiä)
Tietysti prot. pitoisuus vaihtelee, mutta ei kulje käsikädessä maun kanssa.
 
Rahkasta tulee ihan mielettömän hyvää noilla Tropicin light mehutiivisteillä. Kivaa vaihtelua ainaiseen Fun Lightiin.

Herkkusuiden kannattaa kokeilla myös Kousan RisDiet -riisihiutalevalmistetta. Sitä 20 g kun humpsauttaa rahkaan, laittaa mehutiivistettä mauksi ja heittää tilkan vettä perään (riisijauhe sitoo nestettä, tekee rahkasta tosi tönkön ilman vettä) niin tulee tosi namia. Ihanku jotain pilvenhattaraa söis. Öljyäkin voi lorauttaa 10 g kaveriksi - kannattaa valita joku neutraali maku ettei pilaa nautintoa.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että toi RisDiet sisältää varsin haipakkaan imeytyviä hiilareita.
 
Tänään testattu:
100g rahkaa
1tlk gefilus mansikka-mustikka jogurttia
kourallinen marjoja
1dl rasvattomasta maidosta tehtyä vaahtoa (rasvaton maito vaahtoaa)
sokeria tai hermesetasta tms jos tahtoo makeutta.

Itselläni siis tavoitteena tiristää rasvaa pois lihasten kärsimättä kovin pahoja tappioita. Ja tällaiselle herkuttelijalle kuin minä niin tuo vaahto tekee soossista aivan :kuola: x10
(satun omistamaan maailman ehkä toiseksi turhimman välineen, drinkkisekoittajan ja sillä vaahtoaa maito hyvin. Muuta käyttöä en sille sitten olekaan keksinyt, joskus kotoa muuttaessa lähtenyt mukaan...)
 
Mimuli sanoi:
(satun omistamaan maailman ehkä toiseksi turhimman välineen, drinkkisekoittajan ja sillä vaahtoaa maito hyvin. Muuta käyttöä en sille sitten olekaan keksinyt, joskus kotoa muuttaessa lähtenyt mukaan...)
eihän tuo turha ole kun kerran oot keksiny sille käyttöä :D
 
Sokeria ja kanelia pinnalle, sama kun maustamattomaan viiliin. Toimiii!
 
Ite pistin ennen saman verran kermaa kuin rahkaa mun sekotukseen :D
Nykyään pistin vain lorauksen kermaa ja 500g rahkaa, mausteeksi ananasta ja hyvvää on
 
Miksi rahkaa pitäisi maustaa? Sehän on hyvää jo sellaisenaan.
 
Mitä ehrmannia jengi vetää? Löysin jotain 0.2% ehrmannia kaupasta joka ei ollut hirveen hyvän makuista...
 
Rahkaa olen vetäny paljaaltaan, ja nykyään sitten rainbow appellssiini mehunkanssa. Funligti olis varmaan parempi mutta tota appellsiini mehua on aina kaapissa joten sitä pikkasen valion rahkan sekaan. Maku ei muutu mutta ei takerru kurkkuun.
 
Carbon sanoi:
Mitä ehrmannia jengi vetää? Löysin jotain 0.2% ehrmannia kaupasta joka ei ollut hirveen hyvän makuista...

Tuota samaa ehrmannia ne kaikki syö ei niitä ole kuin yhtä sorttia.
 
Kyllä valtavan herkun keksin varsinkin aamupalaksi (hiilareita suht reippaasti):

purkki ehrmannia
kaurahiutaleita jonkinverran
maitoa sopivasti
banaani
heraa/muuta rotskua joku 30g (oman maun mukaan)
1-2rkl kaakaojauhetta
vitamax

Melkonen paukku kyllä, mutta niin nannaa :kuola:. Lähtee ainakin päivä käyntiin :rock:
 
Jätskitön pirtelö:

500g rahkaa, 25ml rypsäriä, reilu desi JÄISIÄ marjoja ja makeutusaine mehukeittoa tilkka, luraus o'lightia (pari murskattua jääpalaa voi sekaan laittaa myös) Saattaa vaatia pikku tilkan maitoa myös. Jyystetään sauvasekoittimella. On hyvää ja raikasta! :thumbs:
 

Suositut

Back
Ylös Bottom