Pekoni onkin kevyttä?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja kooma
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Jos nyt sivutaan tätä ketjun alkuperäistä kysymystä, niin eikös ne oikeat ravintoarvot saa jos vaan yksinkertaisesti punnitsee pekonin ennen paistoa, ja paiston jälkeen? Eli jos pekonissa on esim 350kcal/100g, ja ennen paistoa se painaa 120g(kaloreissa 420), ja paiston jälkeen 100g, kalorimäärältään se on sitten tippunut tuohon 350. Toki siinä nesteessä jota paistaessa irtoaa on muutakin kun rasvaa, mutta tämä punnitseminen on minun käsittääkseni mukaan se täsmällisin tapa saada se kypsennetyn tuotteen energia/rasvamäärä tietoon.
 
Jos nyt sivutaan tätä ketjun alkuperäistä kysymystä, niin eikös ne oikeat ravintoarvot saa jos vaan yksinkertaisesti punnitsee pekonin ennen paistoa, ja paiston jälkeen? Eli jos pekonissa on esim 350kcal/100g, ja ennen paistoa se painaa 120g(kaloreissa 420), ja paiston jälkeen 100g, kalorimäärältään se on sitten tippunut tuohon 350. Toki siinä nesteessä jota paistaessa irtoaa on muutakin kun rasvaa, mutta tämä punnitseminen on minun käsittääkseni mukaan se täsmällisin tapa saada se kypsennetyn tuotteen energia/rasvamäärä tietoon.
Ei toi oikein toimi. Et ota tossa laskutavassa huomioon sitä, että siitä tosiaan irtoaa aika paljon rasvaa, jota ei syödä. Jotta toi tapa toimisi, niin siitä pekonista pitäisi jäädä siihen pannuun tarkalleen oikea suhde niitä aineita mistä se pekoni koostuu. Eli rasvaa, proteiinia, vettä...

E: Ja sitten taas joissain tapauksissa, joissa raaka-ainehävikkiä ei ole kypsennyksen aikana ollenkaan, toi tapa toimii vielä huonommin. Laita vaikka peruna uuniin ja vedä ihan kuivaksi. Paino tippuu, kun nestettä poistuu, mutta siinä on silti ihan yhtä paljon kaloreita kuin ennen uuniin laittoakin. Kcal/100g on noussut.
 
En oikein ymmärrä, kun sanotaan läskin jäävän "kuvan" mukaan pekoniin. Mitä se rasva on siinä pannussa sitten? Läskiä!
 
Kuinka moni syö näitä aasia shopeista ym saatavia pekonipossusnäksejä ? Ilmeisesti ovat jotain porsaan nahkaa. Ovat käytännössä kuin sipseja, mutta proteiinia 100grammassa 65grammaa.
 
Kuinka moni syö näitä aasia shopeista ym saatavia pekonipossusnäksejä ? Ilmeisesti ovat jotain porsaan nahkaa. Ovat käytännössä kuin sipseja, mutta proteiinia 100grammassa 65grammaa.

Mitäs muut arvot on? Kuullostais mielenkiintoiselta, jos ees maistuu viel yhtää hyvältä:D
 
On ne piruvie hyviä! Mutta mistä ihmeestä ne on tehty?

Pekonipossuista? :D

bacon_pig_06.jpg
 
Ostin noita joskus jostain Helsingin virokaupasta, ovat kuivattua possun kamaraa (=nahkaa).
 
Nonii, piti sitten itekin ostaa pekonia aamuks ku tää thread osu silmään:D Kieltämättä ei yhtään hullumpi aamupala tämäkään (+munakas+kahvi).
 
Joka aamu syönyt pekonia aamupalaksi ainakin 2 vuodden ajan. lisänä munakasta, tomaattia, kurkkua, paprikaa
 
Eiks se just ollu tutkimus, että tyydytettyjen ja tyydyttämättömien (sic) rasvojen välillä ei ole eroja, transrasvat ovat ainoastaan merkittävästi haitallisia, ja kaikkea voi syödä jos se ei pääse kertymään läskimakkaroina kehoon?
 
Eiks se just ollu tutkimus, että tyydytettyjen ja tyydyttämättömien (sic) rasvojen välillä ei ole eroja, transrasvat ovat ainoastaan merkittävästi haitallisia, ja kaikkea voi syödä jos se ei pääse kertymään läskimakkaroina kehoon?

http://www.charlespoliquin.com/Arti...ly_Making_Us_Unhealthy_Hint-_its_not_sat.aspx

On muuten omasta mielestäni vitun tyhmä trendi tämä "Kovat rasvat ovat epäterveellisiä".

E: Korostan nimenomaan rasvojen lähdettä. Kananmunat, pähkinät, hyvälaatuinen liha jne.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom