- Liittynyt
- 11.2.2007
- Viestejä
- 563
Iltalehdellähän oli pekonista just vähän juttua, mm. halvan ja kalliin pekonin eroa :D
http://www.iltalehti.fi/hintajalaatu/2010030611251087_l7.shtml
Tuosta nyt ei paljon irti saa, mutta idean.
Olenko mä nyt ymmärtänyt jotain väärin tästä, mutta kyllähän pekoniin nyt perinteisesti nimenomaan on kuulunut se rasva? Rasvatonta pekonia tuskin voidaan pekoniksi kutsua. Jos haluaa rasvatonta lihaa niin sitäkin on lihatiskeiltä saatavissa.
Iltaturhuus: "Yllätys oli melkoinen: keskimäärin kaksi kolmasosaa painosta katosi savuna ilmaan - tai oikeammin rasvana pannulle pyörimään"
Eli siis sitä pannulla olevaa rasvaa ei voi syödä ja ainoa pointti syödä lihaa on proteiini, rasva on aina hukkapainoa?