Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Siksi "laillista".

Esim CE merkittyä, vaikka eihän se sinänsä mitään tarkoita, äkkiähän kiinalainen siihen merkin nykäisee..ja tähän liittyen tarina. Jossakin ornitologimessuilla olin. Romukauppiailla tavaraa esillä. Paljon kiinalaisia firmoja, joilla aivan viimeistä disainia olevat romut myynnissä (1:1 kopioita markkinajohtajista), joku oli menny kysymään onko CE-merkintää.. "joojoo, voidaan laittaa ihan millaset merkinnät vaan"
No mutta, sehän tarkoittaa China Export, niin tokihan se vientituotteisiin liimataan.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Liha on a) parempaa ja b) terveellisempää.

Ei. Ei vaan pysty. Edellisestä liha-ateriasta taitaa olla noin 32 vuotta.

Itseasiassa oon sitä välillä tehnytkin. Lyhyemmällä ja pidemmällä matkalla. Naisille järjestetään välillä MPK kautta kurssejakin

MPK:n ammuntakurssit täyttyvät tosi nopeasti. Tässä lähellä olisi ollut pistooliammuntakurssi syksyllä, mutta en hokassut ajoissa ilmoittautua.
 
Eiliseltä iltalenkiltä bongasin liki litran kanttarelleja ihan puolivahingossa. On siis taas se aika vuodesta, että koiralenkiltä raahaan mustia kakkapusseja keittiöön :LOL:

Piirakkapäivä.

Eksyin myös katselemaan puhelimen kuva-arkistosta itseäni mustassa kotelomekossa 2016. Muistin taas, että miksi syön parsakaalia lounaaksi.
 
Oli sellainen erilainen yö. Tuli käytyä päivystyksessä, kun täysin yllättäen ja pyytämättä alkoi yhden lääkkeen varsin harvinainen ja outo haittavaikutus eli lihasten tahattomat liikkeet. Ensin alkoi kasvot irvistellä, sitten se jatkui käsiin ja lopulta koko kehoon niin että sätkin ja nytkähtelen hervottomasti. Näyttää varmasti ihan siltä, että päässä viiraa ja pahasti!!!

Nyt odotan, josko joku Pöpilän lkr soittaisi. Oma psy on lomalla ☹

Kaikkea sitä on.
 
Yksi mies laittoi linkin Bruce Springsteenin biisiin dancing in the dark. En oo ikinä kuunnellut sanoja mutta nyt katsoin oikein videonkin. Huh. Olipas aika..
Hyvä biisi kyllä.
 
Yks tanssibiisi vielä, täähän on loistavasta leffasta myös (Almost Famous):



Muistaakseni leffassa silmän ilona nuori Kate Hudson (joka taas muistaakseni Steven Tylerin tytär :D)
 
Back
Ylös Bottom