Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Ei todellakaan.

Minä olin hämmentynyt, kun Lahdessa maastohiihdon MC-kisoihin turvatarkastukseen jonottaessa jotkut kiskoivat alkoholia. Siis aamukymmeneltä. Urheilutapahtumaan mennessä.
-Puhumattakaan siitä, että siellä oli niitä känniääliöitä. Ei siis edes nuoria siinä minun välittömässä läheisyydessä vaan ihan aikuisia ihmisiä, jotka tarjosivat juomaa kaikille lähellä olijoille ja kertoivat kovaan ääneen, että heillä on ollut perinne käydä ko. kisoissa kannustamassa jo parikymmentä vuotta...

Siirryin syrjempään.

Maailma on alkoholisoitunut. Sylvin nuoruudessa jäähallissa ei myyty kaljaa. Nyt myydään.

Paheksun runsaasti.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO

kaljakarsinat

aina yhtä hämmentä juttu kun on ulkomailla kuuntelemassa hevimeteliä niin tiskiltä saakin mennä omalle paikalle juomaan, ei tarvi jäädä siihen anniskelun välitömään läheisyyteen

suorastaan tuntee tekevänsä vääryyttä kun nautiskelee omalla paikalla
 
huomenna taas pääsee karsinaan #hehe

veipullokin pitää olla tyhjä alueelle menessä #HEHE #säännöt
 
Sivistyneemmissä maissa sen oluen saa viedä istumapaikalleen siellä hallissa.

Paheksun Suomen jälkeenjääneisyyttä.
Millon sää oot viimeks käyny lätkäpelissä? :D Eihän sitä kaljaa ihan joka paikkaan saa viedä, mutta jossain Raumallakin kokonainen anniskelukatsomo semmoisine kunnon elokuvateatteripenkkeineen, jonne palveli ainakin kaks eri tiskiä ja senku veti sosetta peliä kattoessa.

Sylverökin jos haluaa kuitenkin nähdä sitä lätkää, niin toi oheismyynti tuo ihan saatanasti joukkueille rahaa, että loppus varmaan kiekko monessa kaupungissa, jos loppuis tuo ravintolamyynti.. muutenkin liiga-joukkuilla noita rahavaikeuksia.
 
Tulipa hyvää appelsiini-chili-kanaa! Pitää syödä että jaksaa jumpata taas oireilemaan alkanutta jännitysniskaa. 😄

Ja sunnuntaina tein tosi hyvää pizzaa, vaikka pohja ei ollutkaan paistettu kuin pellillä; mozzarellaa, tomaattia ja uunista ottamisen jälkeen prosciuttoa ja basilikan lehtiä - oli niin hyvää, että siitä seurasi hetkellinen mielenhäiriö: Aloin miettiä josko alkaisin ihan harrastaa pizzan tekemistä ja ostaisin vaikka Oonin että pääsisin vauhtiin. -Onneksi tulin järkiini, koska muutenhan tässä puputettaisiin pizzaa joka päivä ja sen kyllä huomaisi.

Mutta syöminen on kyllä mukavaa puuhaa! 🤤


PCIbgp4.png
 
Millon sää oot viimeks käyny lätkäpelissä?
17.11.2022.
Sillon ei saanut penkille viedä.
Seuraava peli pitää katsoa sitten Raumalla.
Ainiin, ei sielläkään saa penkille viedä vaan pitää ravintolassa juoda.
:)
 
Ainiin, ei sielläkään saa penkille viedä vaan pitää ravintolassa juoda.
Ei pidä juoda ravintolassa vaan voi viedä katsomoon. Turussa tepsillä oli tosi iso ja hyvin tehty se anniskelukatsomo. Täällä jykylässä on vähän kökömmin hoidettu tuo, kun paska on halli muutenkin, mutta sama juttu, voi mennä katsomoon mukinsa kanssa. Eikö se pihvi tuossa nyt lähinnä ollu, että pitää olla rajatut anniskelualueet katsomossakin ja niitä alueita pitää pystyä valvomaan..

muoks. ja näähän ei oo välttämättä mitenkään tasapuolisesti eri puolilla Suomea, kun paikallinen aluehallintovirasto alkoholitarkastajineen varmaan hyväksyy ne suunnitelmat :D täälläkin ollu semmoisia änkyröitä takavuosina, että mitään saanu tehdä, mikä jossain hesoissa tai vaikka lapissa ihan tavallista arkea.
 
osaako Kauko jonkinlaisena asiantuntijana vatata tähän monta päivää päätäni vaivanneeseen kysmskseen

miksi polkupyöräilevät NAISet ovat niin usein niin seksikkäitä, että laittaa viehättään


prrovinssilikenteenlaskentaa rannekkeenvaihtopisteen välittömässä läheisyydessä

IMG_0503.jpeg
 
Otetaan tuota edellistä sen verran takas, että jos ostaa jonkun normilipun (on sitten seisomaan tai istumaan), niin voi olla, että joutuu juomaan oluensa käytäväbaarissa.. ihan joka hallia en muista viime vuosilta, esim. että vaatiko Turkuun oman lipun anniskelukatsomoon, mutta Raumalle myytiin eri lippuja tuonne anniskelukatsomoon ja Jyväskylässäkin on sitten näitä ravintoloita, joiden terassilta voi katella peliä hallin puolella, mutta jotka vaatii oman lippunsa. Mutta oli täällä kyllä rahvaallekin joku alue, jonne pääs mukin kanssa, ettei noita kalliimpia ravintolalippuja tarvii ostaa..

Pyöräilystä, niin varmaan tullu taas useampi kymppi parina päivänä poljettua. Eilen ihan kunnon reilun tunnin lenkki ja tänään vähän vajaa, mutta suht reipastempoinen. Ei näkyny pyllyjä tänään. Eilen piti kattoa, ettei aja kolaria, kun poljin yhden uimarannan ohi.
 
Minä olen sitäpaitsi vielä pakaroitakin enemmän reisiMiehiä

ja nehän ne vasta oikeuksissaan ovatkin polkupyöräilijättärillä
 
Kävin hakemassa vähän koristusta ranteeseen isolta kirkolta niin kyllä siellä vain seilaili paljon hyvännäköisiä naisia.

Onneksi oli parhaat päällä, pallomahainen setä ihan liian kireässä paidassa.
 
Voi vittu, ei saatana: SRK:n Suviseurat Pudasjärvellä 28.6.–1.7.2024

Pitää varmaan linnoittautua kotia, se on meinaan tuo kuusamontie ihan tukossa karavaania loppuviikon.
Kohtalaisen härö yhdistelmä tuli tänään kuusamontiellä vastaan, iso Hymer jolla vedossa iso Soliferin telivaunu. Siinä on saanut jo nussia työkseen, jos tuon verran perhe tarvii tilaa kun lähdetään roadtripille.

Kuinkahan sekaisin tommonen pudiksen kokoinen kylä on tämmösten festareiden aikana.
 
Minä olen sitäpaitsi vielä pakaroitakin enemmän reisiMiehiä

ja nehän ne vasta oikeuksissaan ovatkin polkupyöräilijättärillä
kävin joku aika sitten avustamassa erästä naisoletettua pyöränkumien punppauksessa, hänellä kaksi mankelia

toinen sellainen pläskipyörä leveillä renkailla ja toinen maantiepyörä jossa ihan kapeat kumit

järjettömät rengaspaineet semmosessa kapearenkaisessa!

yllätyin
 
Back
Ylös Bottom