• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Niin pienet, mutta ai niin ärsyttävät asiat elämässä

Mike

Ompa outo!
Pakkotoisto.com
Liittynyt
16.4.2002
Viestejä
83 353
Kaupunki
Helsinki
Onko meillä jo tämmöinen tredi? Voi olla ja varmaan itekin olen vastannut mutta sanokaa :wanha: jos on.

Anyways, olen huomannut elämässä semmoisia pieniä asioita, mitkä aiheuttavat suhteettoman suurta vitutusta. Joku parkkisakko aiheuttaa suhteellisen vitutuksen ja joku itseänsä peukaloon vasaralla lyömisestä koituu suhteellinen vitutus. On kuitenkin niin pieniä asioita, mitkä sitten vituttaa jostakin syystä asian pienuuteen suhteutettuna aivan liian paljon. Ovat kuitenkin niin pieniä, että niitä ei tule ehkäistyä, vaikka niiden ehkäisy olisikin todella vähällä työllä hoidettu. Näin nämä pikkuiset asiat sitten toistuvat päivästä toiseen.

Esimerkki:

Paskalla käyminen, ekana tulee lorautettua kuset sinne pönttöön ja sitten tulee luonnollisesti pökäle. Murphy hoitaa homman takuulla kotiin ja pökäle ei lukkona veteen mene, vaan molskahtaa iloisesti roiskuttaen kusen ja paskan sekaista vettä pakaroille. Tämä vituttaa joka ikinen kerta aivan mahdottomasti, mutta silti se tapahtuu jostain syystä aivan liian usein.

Toinen asia. Olen keittänyt jotain makaroonia ja vuorossa on samalla kattilalla jonkun muun, esim sekavihannesten keittäminen. Kattila tulee pestyä ja kun sen laittaa kuumalle levylle, niin AINA se alkaa paukkumaan ja alta lentää kuumia vesipisaroita kropalle ja joka kerta sekin vituttaa ylimaallisen paljon asian pienuuteen suhteutettuna.

Nämä asiat ovat kuitenkin loppupeleissä niin pieniä, ettei se vitutuskaan ole kamala jos vertaa esim parkkisakon vitutukseen, siksi näille asioille ei sitten tule tehtyä mitään.

Olenko ainoa?
 
Liittynyt
21.8.2002
Viestejä
458
Pari vinkkiä, joita itse käytän ehkäisyyn:

Vedä pönttö kusien jälkeen (joo vettä kuluu enemmän).

Pistä vaatteet päälle, kun laitat ruokaa. :D
 
Liittynyt
9.7.2004
Viestejä
201
Ikä
33
Tuo kattilan paukkuminen voisi loppua, kun sen pohjan kuivaa kunnolla pesemisen jälkeen.
 
Liittynyt
30.3.2003
Viestejä
287
Ikä
35
Parin wc-paperin palasen heittäminen pönttöön ennen suoritusta voisi myös auttaa.
 
Liittynyt
19.2.2003
Viestejä
444
Heitä pari palaa paperia pönttöön niin ei loiskahda

EDIT: Hidas
 
Liittynyt
11.12.2003
Viestejä
151
mua kiusaa myös kattilan paukkuminen. Aina vaikka kuinka tarkkaan kuivais koko kattilan, niin kahvan alta valuu vähän vettä aiheuttaen ihan kohtuuttoman paukkeen.
 
Liittynyt
11.1.2004
Viestejä
402
Ikä
33
Meidän keittiön laatikoissa on sellaiset nupit joista ne saadaan nykäistyä auki kun tarvitsee haarukkaa tai jotain muuta välinettä. Usein kun tekee ruokaa ja pyörii kiihkeästi niiden ympärillä tuuppaavat taskut osumaan niihin nuppeihin ja jään niihin jumiin sekuniksi. Asia on erittäin vähäpätöinen, mutta silti hermot palaa joka kerta.

edit: Aamulla laittaessani sukkia jalkaan huomaan niiden olevan väärin päin. Ärsyttävää! Voisin tietenkin pesun jälkeen aina kääntää ne oikein päin, mutta se on nähtävästi liian vaikeaa.

Onpas muuten sekavaa tekstiä.
 
Liittynyt
18.8.2003
Viestejä
2 107
Se paukkuminen on koko keittämisen ainut hupi. :)
 
Liittynyt
5.11.2002
Viestejä
222
Pitkään tuli tipautettua Ehrmannin rahkat purkista kippoon niin, että kiposta loiskahti rahkavettä paidalle ja naamalle. Ei vain jaksanut tuohon mitenkään reagoida vaan koitin ainoastaan väistää tuota roisketta. Nykyään tulee laitettua lusikka kippoon, johon rahkan tipauttaa ja ongelmaa ei ole, kun lusikka hajottaa tippuvan rahkan. Todennäköisesti ongelma vain johtui kipon muodosta, joten kovin monella muulla ei kyseistä ongelmaa varmaankaan ole ollut.
 
Liittynyt
20.2.2004
Viestejä
602
Liian pitkät lahkeet. Parissa housuissa sen verta tuota pituutta että menee kengän kannan alle. Sit ne on ihan raastetut parin viikon jälkeen. Kattilan paukkuminen vituttaa myös täällä. Jääkaapissa 2 tupperware purkkia ollut jo 2 kuukautta ja niissä sisällä jotain perunoita homehtumassa. Parvekkeella muuton jäljiltä vielä 2 mustaa jätesäkkiä täynnä irtoroinaa jotka pitäisi lajitella TAI viedä kanaverkkokaappiin TAI roskiin. On vain yksi jääkuutiolevy eli jääkuutiot aina loppu. Safkapöytä vähän ahtaassa nurkassa niin saa aina VÄÄNTÄYTYÄ siihen istumaan. Valkonen matto aina paskanen. Eteisen matto vähän väliä rullautuu vessan oven alle ja ovi jää jumiin. Naapurin pennut metelöi pihalla. Mainokset kun en ole jaksanut oveen laittaa "ei mainoksia prkl!" lappusta vielä. Kasaamaton lundia hylly. No joo enpä viiti enää listaa..... :D
 
Liittynyt
5.5.2004
Viestejä
321
Ikä
44
Työpaikan kahviossa minulle jää aina ns. hylsy käteen. Maitopurkki tyhjenee melkein aina minun kohdallani. Saa olla aina pyytämässä lisää, maitovasikka kun olen... Sitten vielä samaan liittyen, ne viime maitolirut kun on vielä yleensä lämpimiä, niin kahvi jää kuumaksi.

Tällä viikolla kahvikertoja on ollut 3, joista kahdella on jäänyt hylsy käteen.

Tuo vessanpyttyhomma on kyllä tunnustettu ongelma :D
 

Omskakas

Delgado fan club
VIP
Liittynyt
27.1.2004
Viestejä
2 444
-Pienet sähköiskut metalliesineistä. Väliaikaisessa asumuksessa saan aina, siis aina sähköiskun tiskipöydästä. Vituttaa välillä huolella.
-Sellaiset tahrat vaaleissa vaatteissa, joita ei saa pois millään.
-Oma kotikone, joka on totaalisen tukossa. Pitäisi asentaa XP uudelleen, tyhjentää reilusti sontaa kovolta ja defragoida kiintolevy näin ensihätään, mutta kun ei jaksa. Koneen käynnistymiseen kuluu nykyään pitkään ja muutama sovellus päällekkäin saa sen matelemaan. :(
-Se että joudun joka yö heräämään 1-3 kertaa käydäkseni kusella, vaikken olekaan mikään eturauhasvaivainen vanha ukko. Vitutusta yleensä lisää se, että unissaan tulee ruikittua usein pöntön reunoille ja omille säärille. Pitäisi alkaa tyttöpissaamaan. :)

Edit: Tiedättehän sen nesteen raejuustopurkeissa, joka maistuu vallan pahalta? Joka kerta vituttaa liruuttaa se neste viemäriin.
 
Liittynyt
17.5.2003
Viestejä
774
Mikään ei ärsytä niin paljoa kuin jogurttipurkkien kannet. Joka helevetin kerta siitä keskeltä lähtee vaan ohut suikale pois ja sitten saa repiä niitä reunoja pois sormet jogurtissa. Toinen ärsyttävä kansi oli Valion rahkoissa, mutta sen vaihdoin Ehrmanniin.
 
Liittynyt
24.4.2002
Viestejä
707
Aina, siis AINA, kun ostaa jonkin valkoisen vaatekappaleen tulee oltua tosi huolellinen, ettei se heti tahriintuisi. Aivan turhaan, sillä parin tunnin jälkeen sen päälle joku on heittänyt yleensä lasillisen punkkua, lautasellisen spagettikastiketta ja jälkkäriksi vielä kupin kahvia.
 

Laardi

VIP
Liittynyt
26.5.2004
Viestejä
7 670
Ikä
45
Kaupunki
Espoo
- Ne saakutin korkkipaskat, jotka jää kellumaan pönttöön vaikka kuinka vetäisi.
- Naapurin jeesus-musiikki klo 7.00 viikonloppuisin.
- Toisen naapurin paneskelukirkumiset klo 4.00 viikonloppuisin.
 
Liittynyt
13.10.2002
Viestejä
1 762
Ikä
39
aina kun istuutuu mukavasti sohvalle niin alkaa mieli tehdä esim. vaikka vettä ja vesipullo on jossain kaukana toisella puolella olohuonetta eikä millään jaksaisi nousta ylös, toinen vittumainen asia on kusihätä aina silloin kun ollaan elokuvan ratkaisukohdassa, siinä sitten koko ajan ajattelee vain sitä kusihätää ja sitä helpotusta kun pääsee pöntölle ja itse elokuvan loppu on pelkkää kärsimystä vaikka kyseessä olisi hyväkin leffa :( Kusihätään vielä liittyen kun aamulla herää ja tekisi vielä mieli kovasti makoilla sängyssä mutta rakko sykkii siihen malliin että jos ei kohta kiiruhda pöntölle niin sänky lainehtii kusta.
 
Liittynyt
7.10.2003
Viestejä
2 596
Ikä
37
Warheart sanoi:
Mikään ei ärsytä niin paljoa kuin jogurttipurkkien kannet. Joka helevetin kerta siitä keskeltä lähtee vaan ohut suikale pois ja sitten saa repiä niitä reunoja pois sormet jogurtissa.
Tuo on kyllä helvetin ärsyttävää, vaikka miten rauhallisesti ja hyvin yrität sen irrottaa niin sinne jää aina semmoinen soiro sitä kantta.

edit: Lisäyksenä vielä, että kun maitopurkkia avaa ja joskushan se ei meinaa aueta vaan se jumittaa silleen jännästi. No sitten silleen, että "perkele kyllä se aukeaa" ja käyttää voimaa niin tottakai se sitten lävähtää auki juuri niin kun ei pitäisi ja maitoa lainehtii pitkin lattitoita ja vaatteita.
 
Liittynyt
1.10.2003
Viestejä
1 199
Pitäisi ajaa parta mutta ei viitsi. Monta päivää miettii, että jokohan pitäisi...ei vaan jaksa. Lopulta on pakko kun partakarvat alkaa nukkuessa tulla suuhun.

Jugurttipurkkien kannet ärsyttää. Kun niitä avaa, niin melkein aina ne repeytyy niin, että osa kannesta jää purkkiin kiinni. Sitten pitää varoa teräviä reunoja tai käyttää aikaa ja repiä niitä pois.

Kun menee yleiseen vessaan ja joku toinen on käynyt paskalla niin siellä haisee. Ottaa päähän haistella toisen paskaa.

Autolla ajaessa ärsyttää ne edellä ajavat, jotka valojen vaihduttua ei heti huomaa ja jää unelmoimaan. Sitten pitää töötätä kiukkuisena.

Liian hitaasti edellä ajavat ärsyttää myös.

Kaupan hyllyjen välissä on joku kauhea tantta kärryineen estämässä kulkua ja lyllertää hyvin hitaasti eteenpäin. Ärsyttävää myös kadulla kun monta lylleröä estää normaalin reippaan kävelyn eikä tiedä että mistä välistä mahtuisi ohittamaan.
 
Ylös