Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Sain itsellekin ynnättyä 10 muuttoa elinaikana. Omia muuttoja yhdeksän, kerran kakarana perheen kanssa.

Nykyinen osoite toivottavasti säilyy vuosia.
 
9 muuttoa itellä. Jos laskis sen, kun muutettiin joskus kasarin puolen välin tienoilla Jyväskylään, niin pääsis kanssa kymppiin, mutta ei tarvinnu viis vuotiaana vielä hirveesti osallistua.
 
6 muuttoa. Pari viikkoa sitten jäi pois vastuu edellisen kämpän piilevistä virheistä. Saa olla rakenteiden sisältä mätä, ei kiinnostele enää.

Ekat 20 vuotta peräkorven tiluksilla jossa porukat asuu vieläkin. Faija asunu ainakin 50 vuotta :LOL: Hällä muuttoja vähemmän mitä minulla. Sitte 3 eri vuokra asuntoa ja kolme eri omistusasuntoa. Nykyisestä en muuta vuosikymmeniin ellei tule joku erityinen pakko.
 
13 muuttoa takana.
Ensi vuonna taas.
Sitten on ensimmäistä kertaa sellainen paikka, joka on yleensäkin tarkoitus olla pysyvä.
 
yks hylly tais olla täynnä jotain eri operaattoreilta tulleita reitittimiä, niiden virtalähteitä ja verkkopiuhoja ja tuollaisia on tosi järkevä lähteä kantaan kämpästä toiseen.

Ei oo tainnu noita operaattoreilta tulevia reittimiä olla enää herran vuosiin vaan ite pitää ostaa..
Eli ois kannattanu säästää niin ei tarttis ostaa... 😜😄
 
Nopeasti laskettuna 10 muuttoa. Edellisestä 14v aikaa, tähän sisältyy yksi muuttokuorma pois talosta ja omistuksen uudelleen järjestely.

Periaatteessa nykyinen voisi hyvinkin olla myös loppusijoituspaikka, mutta toisaalta mikään ei pidä paikkakunnalla sen jälkeen kun lapsi on muuttanut kotoa. Eihän se toki vaadi "kuin" rakastumisen paikkakunnalla asuvaan naiseen jotta jämähdän lopullisesti tänne.
 
menee aika näin vanhemmiten turhan nopsaan.
No niinpä! Tuli FB-muisto, vieläkin huvitti -ja hämmensi, että tästäkin on jo seitsemän vuotta!

KFmT1aN.png
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom