Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Voi nyt vittu sentään näitä. Tässä on ollu aika stressaantunut, kun pidemmän aikaa ollu kaikenlaista oman terveyden kanssa ja tänään kävin taas sit ottaan uusia tutkimuksia, että sais varmuuden, mikä vaivaa. Ultraääniavusteisesti piti koittaa saada nivelnestenäytettä, mutta ei onnistunut ja päälle sit keuhkoröntgen. Keuhkoista piti kai saada katottua, oisko jotain sarkoidoosia tai jotain sinne päin.

Lekurin soittoaika piti olla tänään ja ei kuulu mitään, niin meen sitten ite kattomaan noi keuhkokuvat ja diagnosoin tietysti itelleni keuhkosyövän. Ja siis sellaisella varmuudella, että ihan valmis hyvästelemään kaikki tutut, että 10 pinnaa elossa viiden vuoden jälkeen jne. Noista saa näköjään meillä kuvat ladatuksi, mutta ei lausuntoa.

No, loppu jossain kohtaa sipulista kesto ja soitto siskolle, joka radiologi. "Mistä laikuista keuhkoissa sää puhut? Sulla on ilmaa paksusuolessa".

Vieläkin kyllä vituttaa, kun näemmä toi lekurin soittoaika jäi kokonaan soittamatta, mutta pieni naurun purskahdus pääsi tuon siskon kommentin jälkeen. Pyörin tuossa meinaan useamman tunnin pitkin kämppää kelaten kaikkea mahdollista ei niin miellyttävää.

Nähtävästi meikäläisellä vähän vielä opeteltavaa ihmisen anatomiankin kanssa.. mut noita kuvia en enää availe omin päin :D
 
"Sulla on ilmaa paksusuolessa".
Ammattitermein, pieru.

e: erikoinen käytäntö että kuvat voi ladata itselle, juuri kertomastasi syystä, edelleen jyrkkä mielipiteeni on että kuvia saisi tilata vain se joka tietää mitä kuvassa näkyy/tietää mitä sillä tiedolla tehdään
 
e: erikoinen käytäntö että kuvat voi ladata itselle, juuri kertomastasi syystä, edelleen jyrkkä mielipiteeni on että kuvia saisi tilata vain se joka tietää mitä kuvassa näkyy/tietää mitä sillä tiedolla tehdään
No, kai nää yleensä on ajateltu potilaan tietoon tulevan vasta sitten, kun tutkimuksen tilannu lekuri on katellu ne radiologin lausunnot yms., mutta tää meni nyt tällai, kun tää tutkimuksen tilannu lääkäri oli jäämässä just lomalle ja piti koittaa saada viime tippaan sekä kuvaukset että sen soittoaika..

Mehiläisen appis kyllä näyttää noi kuvat suoraan potilaallekin suunnilleen reaaliajassa, kunhan radiologilta valmistuu, mutta sais siellä olla kyllä minusta sit lausuntokin..

Sain minä rinnan magneetistakin muistaakseni Terveystalolta oikein DVD:n itelleni, mutta toki ne oli lääkärin kanssa keskusteltu.

muoks. vois melkein kysyä Mehiläiseltä, että mikä tää kuvio näiden kuvien kanssa on.. se appis meinaan heittää vähän mystiselle sivulle, josta saa jonkun ison zipinkin ladatuksi niistä kuvauksista.. lausunnot on vaan blokattu sieltäkin.
 
Viimeksi muokattu:
FB_IMG_1687200923072.jpg
 
Pitäisiköhän vetää jotkut kortsut käteen kun alkaa näyttämään ihan nistiltä. Kyseessä siis Zercher-kyykky paljain käsivarsin.
 
Tarjaa ei kyllä kaipaa yhtään! Markon lauluosuudet toi kyllä paljon lisää ja vaikka Hahto varmaan onkin teknisessä mielessä ”parempi” soittaja kun Jukka, niin kyllä se Jukan soitto ja lavapreesens oli aika eri luokkaa.
Teatraalinen bändihän kyseessä on/oli, ja Jukka osasi tehdä rumpujen soitostakin teatteria soiton siitä kärsimättä.
 
Ja kuten jo yllä vihjattiin, tuosta kun biksujen alanarua vähä kohottaa niin varmaan löytyy arvet.

Ja kenestä tässä siis puhutaan, nevöhööd, joku turha julkkis?

"En ole koskaan ollut luomuliisa. Laitatin silikonirinnat 20-vuotiaana, koska rakastan isoja tissejä, eikä sellaisia saa salitreenillä. Pistoshoidot aloitin vasta muutama vuosi sitten. Otan botuliinia otsaan ja hyaluronihappoa nenänvarteen, poskipäihin, huuliin ja leukalinjaan." Sointu Borg

Mainittu myös hampaiden laminaatit ja muovikuoret sekä hiustenpidennykset.

Rahalla saa.
 
"En ole koskaan ollut luomuliisa. Laitatin silikonirinnat 20-vuotiaana, koska rakastan isoja tissejä, eikä sellaisia saa salitreenillä. Pistoshoidot aloitin vasta muutama vuosi sitten. Otan botuliinia otsaan ja hyaluronihappoa nenänvarteen, poskipäihin, huuliin ja leukalinjaan." Sointu Borg
Aivan...

Et silti vastannu kysymykseen kenestä puhutaan, mutta ilmeistähän se on että yhdestä eikenestäkään...
 
rakastan isoja tissejä, eikä sellaisia saa salitreenillä.
No ei kyllä saa! Eikä ilman salitreeniäkään, jos vain muuten tykkää liikkua.

Nyt kun näkyy taas tv:stä yleisurheilua mietin vasta hiljattain, että on tosi kiva nähdä omaan silmään normaalinnäköisiä, eli kropaltaan enemmän omannäköisiä naisia:
naisten-4x400-Cali-ae-nimittain.jpg


Toki siis tykkään katsoa urheilua muutenkin, en vain urheilullisten naisten rintavarustuksen vuoksi!
 
nyt3rLo.png
 
Ilmoittaudun myös suureksi naisyleisurheilun faniksi o/ CMore Sportkin tilattu kesäksi, ettei missaa yhtäkään per.. siis timanttiliigan kisaa.

Siitä en tiedä, sanoisinko tommosta jonkun parikymppisen ammattiurheilijan vartaloa "normaalinnäköiseksi".. mutta joidenkin moniottelijoiden, hyppääjien ja usean juoksijankin vartalo on kyllä omaan makuun osapuilleen esteettisintä, mitä maa päällään kantaa.
 
Siitä en tiedä, sanoisinko tommosta jonkun parikymppisen ammattiurheilijan vartaloa "normaalinnäköiseksi"..
No joo, onhan se noinkin. 😅 e. mutta omaan silmään näyttävät "normaaleilta", koska ovat enemmän lähellä omaa ulkonäköä kuin kirurgin veitsen alta lisäbuustia hakeneet fitnessbabet ja toisaalta enemmistö omaa ikäryhmää edustavista.
Totta kai myös esim. kolmekymppiset hiihtäjät ovat "samaa porukkaa" -mutta kun heitä ei juuri näe vähissä vaatteissa, vaikka kisapuku vartaloa nuoleekin.
mutta joidenkin moniottelijoiden, hyppääjien ja usean juoksijankin vartalo on kyllä omaan makuun osapuilleen esteettisintä, mitä maa päällään kantaa.
Nimenomaan! Monesti katson pikajuoksijanaisia ja moniottelijoita, että "vitsit on upean näköinen kroppa!"
 
Viimeksi muokattu:
Siitä en tiedä, sanoisinko tommosta jonkun parikymppisen ammattiurheilijan vartaloa "normaalinnäköiseksi"..

Tuollainen vartalo on juurikin normaali. Tuollaiseksi ihminen on evoluutiossa muokkaantunut ja tuollainen ihminen on ollut viimeiset 70000 vuotta. Viimeiset 50 vuotta oltu läskejä ja varsinkin lähivuodet on kunnolla pakotettu läskiyttä, niinku se olis se uusi normaali. Ihanku "kehopositiivisuus", diabetes ja masennus olis ok. Saatana mikä hiilijalanjälkikin L ja XL koon vaatteissa vs XS ja S vaatteisiin!

Muistan ikuisesti kun vein nuorimmaista neuvolaan, on tosi hoikka. Kysyin että onko liian hoikka, syö kyllä hyvin mut liikkuu senki edestä. Terkkari sano, että ei missään nimessä liian hoikka vaan just täydellisen painoinen. Näyttää hoikalta, koska suurin osa muista lapsista on liian lihavia.
 
Back
Ylös Bottom