Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
ja e:teelleen täydessä lyönnissä; intte kertakäyttömuotia!
Se on hyvä! Ostin nuorehkona sällinä vuonna 1989 Miamista saakelin laadukkaan lentäjänahkarotsin. En muista hintaa, mutta en silloin mikään massikeisari (vielä) ollut. Tämä rotsi jatkaa elämäänsä poikani käytössä, kun lihoin siitä ulos jo aikoja sitten. Ulkonäkö vain parantunut 34 vuoden aikana (takin, ei minun).

Tämmönen

rotsi.JPG
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
voisiko sanoa, että nahkatakki alkaa vasta olla käyttökunnossa kolmen vuoden käytön jälkn

siihen saakka se on vähän semmonen liian uuden näköinen
 
En herkästi muuta veks nykyisestä kohteesta. En vaikka voittais lotosta. Asiallinen talo, riittävä koko, sijainti täys kymppi. Ei saa edes rahalla vastaavaa mistään hyvästä paikasta. Sit ku lapset isoja ja muuttanu veks, niin voin tästä muuttaa. Jos rahaa olis loputtomasti niin vois tätä ehostaa, mutta ei sillekkään tarvetta. Paitsi kesällä tapahtua energiaremont.
 
9 osoitetta on pikamuistelolla ollu ennen tätä. Tilaa ja pihaa vois olla enemmän, että sen puolesta tää ei varmaan ole mikään loppusijoituspaikka.

Muuten kämpän sijainti ja paikkakunta sen verran kohdallaan, että radikaaleja liikkeitä ei pitäs olla näköpiirissä. Työtkin voi nykyään tehdä mistä vaan, ettei tarvi sitäkään miettiä, että joutus duunien perässä johonkin muuttamaan.
 

View: https://m.youtube.com/watch?v=NT8-b5YEyjo


"Despite several years of The Russian Federation and the EU/US West cooperating to decommission and make safe many orphan Soviet RTGs after the Lia Incident, since 2014 Vladimir Putin's government has withdrawn this international cooperation, leaving 100s of these highly radioactive and deadly devices unaccounted for across Russia, posing a deadly threat to its unsuspecting rural population."

Hienoa ryssimistä tämäkin...
 
Kokeillut lisätä elektrolyyttijauhetta salijuomaan josko olisi jotain vaikutusta.

No muuta huomannut kuin kotiin päästessä on niin kauhea jano, että tekisi mieli tunkea puutarhaletku kurkkuun.
 
Back
Ylös Bottom