Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Ettekö viihdy samassa paikassa vai eikö ole löytynyt kotia, missä oikeasti viihtyisi?
No en tietenkään ole hirveästi voinut vaikuttaa vanhempien tarpeisiin muuttaa, mutta omalta osalta..muutto opiskelemaan suomen päästä päähän, solukämpästä itsemurhayksiöön, siitä vähän isoNpaan yksiöön, yhteenmuutto exän kanssa. Muutto erikoistumispaikan perässä, muutto toisen erikoistumispaikan perässä, muutto "pysyvämmän työpaikan" perässä, Naisen töiden perässä jne..
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ettekö viihdy samassa paikassa vai eikö ole löytynyt kotia, missä oikeasti viihtyisi? Vai tuleeko elämänmuutoksia liukuhihnalta?
No tähän on aika paljon eri syitä. Pentuna ei voinut valita kun vanhemmat muutti työn perässä. Sitten kun omilleen lähti, niin kyllä se juurettomuus on kulkenut mukana. Välillä on menty opiskelujen perässä, välillä parisuhteen ja kasvavan tai muuttuvan perhekoon mukana, välillä paremman asuinpaikan takia.
Yleisesti en ole mihinkään paikkaan kiintynyt niin paljon etteikö pois olisi ollut helppo lähteä. Enkä ole koskaan oikeastaan antanut elinpaikkani määrittää elämän valintoja. Toki olen myös melko rauhaton sielu ja aina se muutto on ollut jollain lailla uusi mahdollisuus.
Ja jos on onni myötä, ei tule tässäkään paikassa kuudetta vuotta täyteen.
 
Käteen oli vedetty. Tuplasti. Silti.

Jos kolmesti?


Vedät kerran ensin alle ja sitten vielä ne tavalliset päälle.

latex-finger-cot-x-5.jpg
 
työmatkaa polkupyöräillessä tulee joka Jumalan päivä pari niin bulleaboskista poikaa sähköpotkulaudalla vastaan että ei olisi polkupyöräily heillekkään ollenkaan pahitteeksi

mutta taitaa olla että peli,on,jo menetetty heidän osaltaan

seuraava askel on mopo, tai mauto ja siitä sitten seuraavaksi henkilöautoilu-ura alkaa
 
Back
Ylös Bottom