Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Noita langalle heitettyjä kenkäpareja näkee silloin tällöin Suomessa ja ulkomailla.
Mikä tuossa on niin kuin ideana? Kyllästyin kenkiini, enkä jaksa viedä niitä roskiin, niin heittelen ne roikkumaan jonnekin?

En tiä Maltsussa aina noita näkyny. Vauhdittaa kaikenlaisten kaapelien siirtämistä asiallisesti maan alle, eli en pidä pahana.🤷🏻‍♂️
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Eikös tuo ole joku huumekauppiaiden merkki?
Toinen tarkoitus taisi olla reviirin merkkaus.

Nuoriso varmaankin kuullut saman jutun ja aatellu että cool ja heitelly tennarit tuonne #huvinvuoksi. Mutta on jossain määrin tyypillistä rakkaalle entiselle asuinlähiölleni, nimenomaan siellä aina näkyny noita.
 
Olka-akseli.

Nuo pronssiholkithan kaikkinensa kuuluu sinne olka-akselin toiseen päähän, kääntöpään sisään, pitämään vetonivel oikeassa sijainnissa jotta stefa pysyy kunnossa ja pitää peräoljyt akseliputkessa. Täällä kuvaussuunnan puolellahan napalukko/vetolevy kannattelee vetonivelen akselipäätä, aika totaalisen loppu pitäs pyöränlaakereiden olla että tulis tarvetta liukulaakereille tuossa sijainnissa.

Totta tosiaan, melekonen seppäkorjaus, ei oo vastaavan tasoista seppoilua vielä vastaan tullu.

Muoks, eiku jaa, oliko tää se risukeula runneri? En oo niihin niin perehtyny, mutta uskoisin toimitaperiaatteen olevan sama, eli ko osat ovat ihan väärässä paikassa, joten ei väliä sillä miksi on kulunu oudosti.
Joo sepä se, tässä mitään jäykkää akselia ole edessä.

Eli olka-akselin sisällä on kaksi noita holkkeja, ulompi ja sisempi.
 
Joo sepä se, tässä mitään jäykkää akselia ole edessä.

Eli olka-akselin sisällä on kaksi noita holkkeja, ulompi ja sisempi.
Viime vuonna tuli pientä remonttia traktoriin, kun molemmin puolin olka-akselin laakeroinnissa oli pientä väljyyttä. Neljästä laakerista ehjimmässä oli melkein puolet rullista tallella 😆
 
Huoltohenkilöt ovat vierailleet residenssissäni tekemässä ikkunakiiloille jotakin toimenpiteitä poissa ollessani. Keittiönpöydällä oli lappu*, että "luskat" loppuneet kesken ja tekevät loppuun myöhemmin.

Miksi aina**, siis aina, kun on jotain parvekelasitusten tiivistehommia tai nyt tämä ikkunoiden härvääminen, tarvikkeet loppuvat kesken?

En diggaa, kun ramppaavat hikkykuutiossani useaan kertaan. Lattian moppaus joka kerta, kun äijät henkilöt kävelevät turvakengillä ympäriinsä.
Kalusteet pitää olla pois ikkunan edestä ja verhot*** pois paikaltaan. Kun ei anneta mitään päivämäärää milloin työ jatkuu, niin ei tiedä, että laittaako kamppeet paikalleen siksi aikaa vai pitääkö antaa olla, että tulevatko mahdollisesti ensi maanantaina vai puolentoista kuukauden päästä jatkamaan.


*Arvostan ja ilahduin, että tällä kertaa minua informoitiin siitä, että työ on jäänyt kesken.
**Kun on kyse työstä, johon ei liity ikkunat/lasitukset, eli ilmanvaihdon suodattimen vaihto, niin se tapahtuu kerralla ja työ kestää noin 5 min.
Vaihtaja tekee työn siististi ja kerran jopa pahoitteli, kun pari
Simuliidae:n ruumista oli tipahtanut pyykkikoneen päälle.
***En ota riskiä, että turmeltuvat
 
Viimeksi muokattu:
Huoltohenkilöt ovat vierailleet residenssissäni tekemässä ikkunakiiloille jotakin toimenpiteitä poissa ollessani. Keittiönpöydällä oli lappu, että "luskat" loppuneet kesken ja tekevät loppuun myöhemmin.

Miksi aina*, siis aina, kun on jotain parvekelasitusten tiivistehommia tai nyt tämä ikkunoiden härvääminen, tarvikkeet loppuvat kesken?

En diggaa, kun ramppaavat hikkykuutiossani useaan kertaan. Lattian moppaus joka kerta, kun äijät henkilöt kävelevät turvakengillä ympäriinsä.
Kalusteet pitää olla pois ikkunan edestä ja verhot** pois paikaltaan. Kun ei anneta mitään päivämäärää milloin työ jatkuu, niin ei tiedä, että laittaako kamppeet paikalleen siksi aikaa vai pitääkö antaa olla, että tulevatko mahdollisesti ensi maanantaina vai puolentoista kuukauden päästä jatkamaan.


*Poikkeus: Ilmanvaihdon suodattimen vaihto tapahtuu kerralla ja työ kestää noin 5 min. Vaihtaja tekee työn siististi ja kerran jopa pahoitteli, kun pari Simuliidae:n ruumista oli tipahtanut pyykkikoneen päälle.
**En ota riskiä, että turmeltuvat

Jakamanne videomateriaalin perusteella sanoisin että parempi pitää ne verhot edessä koko ajan joka tapauksessa, ykkösprioriteettina.
 
onko:nyt, hyvä hetki panna maata?

ketään muita ei näkynyt likenteessä kun polkupyöräilin alueelta kotiin
 
onko:nyt, hyvä hetki panna maata?

ketään muita ei näkynyt likenteessä kun polkupyöräilin alueelta kotiin
Jaa-a.. minä heräsin juuri. Toki panin maata klo 19 ja sammuin (ilman alkoholia) noin klo 20. Eilen sai taas tehdä muiden työt yliopistosairaalaa myöten, oli vähän työläs päivä. Helevetin lääkärit kun 2 viikkoa pitäny sanoa että tää asiakas on sairas, ei se mitään luuseppää vaadi.

Sitten kun sain vihdoin asian menemään perille alko tulla niin pitkiä sanoja sieltä että piti sanoa että "oota ny vähän, ei tämmöne luunhakkaaja pysy perässä".
 
Back
Ylös Bottom