Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
8/14 tuurilla. Alkoi naurattamaan kun ei mitään hajua keitä nämä seuraavat(kaan) ovat ja olikin vastausvaihtoehto: garbage. No toden totta garbage ihan varmasti ja vastaus meni vieläpä oikein.😅 Ei mitään hajua onko niillä ollu joku iso hitti mitä en osaa yhdistää.
 
Kyllä vain olut on pienelle ihmiselle :heart:

20230421_192823.jpg
 
@Lonewolf kuva on huono.



Mutta siinä näkyy molemmat spindlet (kai niillä joku suomenkielinen nimikin on)
Ihmettelinkin vähän purkuvaiheessa kun vänkärin puolen vetoakselin päässä olevan lukkorenkaan alla oli kolme ylimääräistä lukkorengasta.
Tuosta ulommasta laakeriholkista puuttuu pää kokonaan ja ilmeisesti siitä johtuvaa vetarin päittäisvälystä oli korjattu tunkemalla sinne nippu lukkorenkaita.
Hyvä kysmys on se että onko mekaanikko ollut ihan oikeustoimikelpoinen kun on saanut päähän tehdä tuollaisen korjauksen ja toki myös se että mitä tuolle messinkiholkin päälle on tapahtunut.
Olka-akseli.

Nuo pronssiholkithan kaikkinensa kuuluu sinne olka-akselin toiseen päähän, kääntöpään sisään, pitämään vetonivel oikeassa sijainnissa jotta stefa pysyy kunnossa ja pitää peräoljyt akseliputkessa. Täällä kuvaussuunnan puolellahan napalukko/vetolevy kannattelee vetonivelen akselipäätä, aika totaalisen loppu pitäs pyöränlaakereiden olla että tulis tarvetta liukulaakereille tuossa sijainnissa.

Totta tosiaan, melekonen seppäkorjaus, ei oo vastaavan tasoista seppoilua vielä vastaan tullu.

Muoks, eiku jaa, oliko tää se risukeula runneri? En oo niihin niin perehtyny, mutta uskoisin toimitaperiaatteen olevan sama, eli ko osat ovat ihan väärässä paikassa, joten ei väliä sillä miksi on kulunu oudosti.
 
Back
Ylös Bottom