Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Tuijottelin eilen olutpulloa jääkaapissa sen verran kauan, että jäi hyvin muistiin. Pulpahtaa auki kun pääsee kotiin/lätkä alkaa.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ei misthän, kone kii ja pullo auki.
Korkki ei aukee, mutta vois tässä lähinnä neppailla jotain siihen liittyen, kun firmassa uudistui organisaatio ja käyttöön tulee Googlen sijaan MS:n systeemit, niin niiden käyttöönottoon voi varmaan hillota tän viikon viimeisen tunnin.
 
Täytyy todeta että ilman koivuallergiaakin olen nyt todella onnellinen autokatospaikan omistajana kaukana koivuista. On vähän unohtunut iloita tästä, eli🥳🥳. On kyllä eeppinen häirikkö ja spermakone se koivu, mähnää ja hileitä tulee alkukeväästä syksyyn ja talvellakin tippui oksia pyyhkimen väliin.
 
Screenshot_20230421_171616_Instagram.jpg
 
hyväon, saitte ylipuhuttua

jääköön jälleenlataus ja eikun sauna lämpiämään ja Maxin suosittelema lonkero testiin
 
Hyvä ottaa kaikki irti ennen su alkavaa uutta syksyä.

kevyen musiikin GAYkalle raskaan musiikin teepaita päällä #suunnitelma #bottas

IMG_3090.jpeg
 
Viimeksi muokattu:
Kerranki muistin ajoissa tuutata allergialääkitykset tappiin, niin ei tarvi ihan kuolemaa tehdä sen takia. Saa rauhassa nauttia tuosta katupölystä.
 
@Lonewolf kuva on huono.



Mutta siinä näkyy molemmat spindlet (kai niillä joku suomenkielinen nimikin on)
Ihmettelinkin vähän purkuvaiheessa kun vänkärin puolen vetoakselin päässä olevan lukkorenkaan alla oli kolme ylimääräistä lukkorengasta.
Tuosta ulommasta laakeriholkista puuttuu pää kokonaan ja ilmeisesti siitä johtuvaa vetarin päittäisvälystä oli korjattu tunkemalla sinne nippu lukkorenkaita.
Hyvä kysmys on se että onko mekaanikko ollut ihan oikeustoimikelpoinen kun on saanut päähän tehdä tuollaisen korjauksen ja toki myös se että mitä tuolle messinkiholkin päälle on tapahtunut.
 
Back
Ylös Bottom