Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Tokmannilla ilmeisesti on. 🤣

Sain vahvistuksen, että piparkakkusuklaata on myynnissä.

received_5189131684549844.jpeg
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
^^ Nuo on niiiin hyviä!! 😍
 
Hakuanomus koulutukseen saatu smurffattua kasaan. Sen kunniaksi voisi ottaa vaikka hörpyn vettä ja mennä nuggumaan.
 
Paikkakunnalla on tatamilajini viikonloppuleiri. Fyysinen heikko kunto, kivut ja säryt eivät salli osallistumista, mutta ilmoittauduin lauantain illanviettoon 😃 Jostakin se treenaus on aloitettava!!!!

Voin muistella menneitä loistokkaita aikoja, ottaa vaikka oluen (alkoholittoman) ja mussuttaa texmexiä masun täyteen parempaa tulevaisuutta suunnitellen.

Jos joskus vielä pääsisi tyylipuhtaasti ukemin ympäri 😍
 
BJJ:ssä sai tehdä kanssa kukkerpalleja ihan riittämiin. Takaperin kuperkeikasta käsillä seisontaan ei enää luonnistunu, mutta pelkässä käsillä seisonnassa rupes hetken aikaa pysymään, kun hetken aikaa reenas. Ja käsillä plus päälläänhän pysyy ihan ok. Tosin tokko nykyään ihan suorilta, kun ei oo jaksanu voimistella vuosikausiin.
 
Marjanpoimijat paistoivat koiran nuotiolla – poliisi: ei rikosta https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000009069109.html

Jonkun rakas Tessu lähtenyt karkumatkalle, jäänyt auton alle ja nyt se on syöty 🤔

Tai jonkun rakas Tessu lähtenyt karkumatkalle, se on kolautettu hengiltä ja nyt se syöty 🤔🤔
Vallitseekohan Suomessa käänteinen ajattelutapa maassa maan tavalla ajattelulle? Ainakin joskus tuntuu siltä kuin täällä annettaisiin turistien ja muiden ulkomaalaisten elää oman maansa tavoilla.
 
Vallitseekohan Suomessa käänteinen ajattelutapa maassa maan tavalla ajattelulle? Ainakin joskus tuntuu siltä kuin täällä annettaisiin turistien ja muiden ulkomaalaisten elää oman maansa tavoilla.

Vahva joo.

Täällähän vältetään suomenkieltäkin ja suositaan kökköenglantia. Ilmeisen vahva oletus siitä, että kaikki turistit ja muut ulkomaalaiset sitä englantia osaavat
ja että englanninkieli on sivistyksen ja edistyksen huippu.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom