- Liittynyt
- 19.7.2004
- Viestejä
- 76
Henkilökohtaisesti voin tuoda kokemukseni puhtaammasta ruokavaliosta ja siitä, että energiaa riittää huomattavasti enemmän kuin ennen. En tiedä paljonko missäkin vaiheessa on mielellä ollut vaikutusta, mutta kahden vuoden jälkeen tuskin placebo aivan liikaa painaa. Unentarve on vähentynyt keskimäärin kahdella tunnilla ja kokonaisolotila on huomattavasti skarpimpi. Uskon, että energiantuotossa ja hengityselimistössä näkyy suurimmat muutokset. Henki kulkee nimittäin myös paljon paremmin ja allergioita on kadonnut taivaan tuuliin. Tämä oli tosin ehkä keskeisin huomio jo pelkän maidonjuonnin lopettamisen kanssa. Limaneritys ja vatsanväänteet jäivät pois.
Ps. Muutamassa läheisten tapauksissa olen noita veriarvoja ja raportteja nähnyt ihan mustana valkoisella ja aikamoisia eroja on pelkällä ravinnon laadun vaihtamisella puhtaaseen tullut, vaikka tavat olisikin pysyneet entisellään.
Uskon, että aika moni juttu oireilee vasta vuosien ravinnepuutosten ja kehon pidempiaikaisen sisäisen rappauttamisen seurauksena. Eli vaikka olo olisi kuinka hyvä nyt ja vaikka seuraavat useamman kymmentä vuotta, 40-vuotiaana vain kuuluu alkaa tulemaan tiettyjä sairauksia? (diabetes, sydänsairaudet, syöpä..) vai voisiko syynä olla se, että keho on pitkään rappeutunut sisältä päin, vaikka viimeiseen 30 vuoteen ei olisi ollut kertaakaan kipeänä ja elänyt muutenkin kaikin puolin "terveissä".
Itsestä tuntuu kivemmalta idealta ottaa ne vuodet tulevaisuudessakin täysillä irti, vaikka turha tätä palettia on huomiseen säästellä.
Fitnesstukku koodi pakkotoisto15. aiheeseen joskus tutustuessa tuli vastaan, että aika moni huippu-urheilija liputteli myös orgaanisen ruuan puolesta. Kamppailumaailmassa ainakin taitaa tuo soturimeininki ja alkuperäisyys olla aina ollut kova juttu. Suomessakin ilmeisesti noita vapaaottelijoita menee tällä hetkellä alkuperäisempään suuntaan ulkomaiden mallilla.
Ps. Muutamassa läheisten tapauksissa olen noita veriarvoja ja raportteja nähnyt ihan mustana valkoisella ja aikamoisia eroja on pelkällä ravinnon laadun vaihtamisella puhtaaseen tullut, vaikka tavat olisikin pysyneet entisellään.
Uskon, että aika moni juttu oireilee vasta vuosien ravinnepuutosten ja kehon pidempiaikaisen sisäisen rappauttamisen seurauksena. Eli vaikka olo olisi kuinka hyvä nyt ja vaikka seuraavat useamman kymmentä vuotta, 40-vuotiaana vain kuuluu alkaa tulemaan tiettyjä sairauksia? (diabetes, sydänsairaudet, syöpä..) vai voisiko syynä olla se, että keho on pitkään rappeutunut sisältä päin, vaikka viimeiseen 30 vuoteen ei olisi ollut kertaakaan kipeänä ja elänyt muutenkin kaikin puolin "terveissä".
Itsestä tuntuu kivemmalta idealta ottaa ne vuodet tulevaisuudessakin täysillä irti, vaikka turha tätä palettia on huomiseen säästellä.
Fitnesstukku koodi pakkotoisto15. aiheeseen joskus tutustuessa tuli vastaan, että aika moni huippu-urheilija liputteli myös orgaanisen ruuan puolesta. Kamppailumaailmassa ainakin taitaa tuo soturimeininki ja alkuperäisyys olla aina ollut kova juttu. Suomessakin ilmeisesti noita vapaaottelijoita menee tällä hetkellä alkuperäisempään suuntaan ulkomaiden mallilla.