Nage
Net Warrior
- Liittynyt
- 14.3.2004
- Viestejä
- 636
Tuossa on kaksi puolta. On tosiaan pieni vähemmistö ihmisiä, jotka valittavat valittamasta päästyään, tehdäkseen itsestään jotain. Sitten toisella puolella vaatimus luterilaisesta nöyryydestä, jonka mukaan pitää olla kiitollinen saatuaan edes jotain.
Palvelusta valittaminen on vaikea posti sen aineettoman luonteen takia. Joku ei pidä toisen ilmeestä tms., mutta palveluammattilaisen ammattitaitoon pitäisi kuulua tunneäly ja kyky handlata tällaiset tilanteet.
Suomalaisella keskivertoasiakkaalla on valituskynnys erittäin korkea. Yleensä tyytymätön asiakas poistuu korvat luimussa maksettuaan laskunsa, eikä ikinä palaa. Ravintolan kannalta asialliset valitukset ovat tie parantaa palveluaan. Tällaiset kannattaisi voittaa takaisin ja tehdä valittajasta tyytyväinen asiakas, tämä kuuluu ravintolanjohdon perusoppeihin.
Palveluammattilaiselle on iso moka jättää käsittelemättä suullinen reklamaatio.
Ravintolajohdolle on anteeksiantamaton virhe jättää vastaamatta kirjalliseen reklamaatioon.
Ravintolan omistajalle on ravintolaitsemurhaa uhata haastaa reklamaation tekijä ja julkaisija, sekä vielä tekemällä asiasta julkinen.
Blogissa juttu olisi levinnyt joillekin, mutta Molanderin alatessa meuhkaamaan haasteilla, reklamaatiosta tuli laajalle levinnyt ja keskusteltu asia.
Varmasti jotkut haluavat tämän takia käydä katsastamassa paikan, mutta iso osa potentiaalisista asiakkaista varmasti välttää ravintolaa.
Palvelusta valittaminen on vaikea posti sen aineettoman luonteen takia. Joku ei pidä toisen ilmeestä tms., mutta palveluammattilaisen ammattitaitoon pitäisi kuulua tunneäly ja kyky handlata tällaiset tilanteet.
Suomalaisella keskivertoasiakkaalla on valituskynnys erittäin korkea. Yleensä tyytymätön asiakas poistuu korvat luimussa maksettuaan laskunsa, eikä ikinä palaa. Ravintolan kannalta asialliset valitukset ovat tie parantaa palveluaan. Tällaiset kannattaisi voittaa takaisin ja tehdä valittajasta tyytyväinen asiakas, tämä kuuluu ravintolanjohdon perusoppeihin.
Palveluammattilaiselle on iso moka jättää käsittelemättä suullinen reklamaatio.
Ravintolajohdolle on anteeksiantamaton virhe jättää vastaamatta kirjalliseen reklamaatioon.
Ravintolan omistajalle on ravintolaitsemurhaa uhata haastaa reklamaation tekijä ja julkaisija, sekä vielä tekemällä asiasta julkinen.
Blogissa juttu olisi levinnyt joillekin, mutta Molanderin alatessa meuhkaamaan haasteilla, reklamaatiosta tuli laajalle levinnyt ja keskusteltu asia.
Varmasti jotkut haluavat tämän takia käydä katsastamassa paikan, mutta iso osa potentiaalisista asiakkaista varmasti välttää ravintolaa.