Suosituksen mukaan omega-6/omega-3 pitÀisi olla maksimissaan 4:1. TÀmÀn jÀlkeen yleensÀ on tutkimuksissa nÀhty ihmisillÀ tulehdusarvojen nousua ja isot mÀÀrÀt omega-6 suhteessa omega-3 myös omega-6 rasvat estÀvÀt osan omega-3 rasvojen imeytymisestÀ. ElikkÀ kannattaa kÀyttÀÀ jÀrkeÀ, ei jotain ruoka-ainetta lisÀÀmÀllÀ loputtomasti voi parantaa omaa terveyttÀ, kaikki kÀÀntyy itseÀÀn vastaan kun ampuu yli. Ihan niinkun liikkumattomuus ja isot hiilari mÀÀrÀt saavat aikaan diabeteksen jne... tai kovarasva, kovarasva on hyvinkin neutraali ihmisen terveydelle jos sitÀ kÀyttÀÀ fiksuja mÀÀriÀ, eri asia jos rupeaa lusikoimaan voi purkista pitkin pÀivÀÀ...