Mitä pistätte puuroon?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bacfa
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Jos teen lämmintä puuroa, niin kaura+tattarihiutaleita, päälle marjoja+voisilmä (+raejuustoo jos ei ole muuta prodea aamulla)
Jos teen tuorepuuroa, niin kaurahiutaleita+raejuustoa+maitoa+marjoja
 
Sanokaas te ketkä olette lisänneet heraa puuroon, missä vaiheessa tämä tulisi lisätä kattilassa valmistaessa ? Samaan aikaan kaurahiutaleiden kanssa vai vasta lopussa ? Sekoittuuko enään kiinteään puuroon kunnolla ?

Jos oikeen kiinteetä puuroa tykkää tehdä niin tulee varmaan liian paakkusta kun lisäät heran jälkeenpäin mutta sitttenhän siihen voi kyllä lisätä hanasta vettä ja sekottaa niin toimii niinkin. Teen juuri tuollain jos joskus harvoin oikeen ajan kanssa teen puuroa mutta yleensä teen mikropuuroa ja sillon on ainakin aivan sama missä vaiheessa heran laittaa joukkoon.
 
Hulkin ohjelmalla mennään. Iltapalaksi puuroa + raejuusto + mustikat. Kuka olisi uskonut että raejuusto sopii puuroon niin hyvin :D
 
Kaurahitaleet veteen ja mikroon, vähä siihe voita sekaa. Tämän jälkee 4 tunniks ulos parvekkeelle puuro jäähtymää. Sitten voikin nauttia puuron, ku on tullu niin kiinteäks, että ei tipu lautaselta vaikka kääntää koko kupin ylösalasin. Nyt varsinki maistuu oikee herkulle, ku jäähtyy puuro oikein kylmäks, koska ulkona melkee pakkasta. Tää on oikeasti herkkua. Tälläki hetkellä parvekkeella oottaa satsi, jonka pääsee heittää kitusii tunnin päästä.
 
Hulkin ohjelmalla mennään. Iltapalaksi puuroa + raejuusto + mustikat. Kuka olisi uskonut että raejuusto sopii puuroon niin hyvin :D

Tuo on ollut vakikombo itsellä jo varmaan toista vuotta. Raejuusto on hyvä proteiinilisä kun sitä on helppo heitellä sekaan melkein ruokaan kuin ruokaan. Hyvin uppoaa puuronkin seassa. :)
 

Suositut

Back
Ylös Bottom