• Käy heittämässä ääni Pakkotoistolle vuoden Podcast äänestyksessä.KIITOS!
  • Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Mikä ilahdutti tänään salilla?

Liittynyt
4.1.2014
Viestejä
2 137
Hauska huomata, että treenaamisesta on jotain käytännön hyötyäkin: hikan saa hyvin pois, kun paineistaa keskivartalon samaan tapaan kuin kyykätessä. :D
 

LL Cool J

Parveke auki
Liittynyt
9.4.2010
Viestejä
1 255
Viime kesästä asti en ole pystynyt prätkähaaverissa loukatun koiven takia jumppailemaan jalkoja kun juuri ja juuri auttavasti, mutta taas viimeisen neljän viikon aikana olen saanut treenattua alakertaakin ilman kipuja tai liikerajoitteita. Tänään onnistui mm. jo muutama toisto takakyykkya 170kg:lla ja vieläpä aivan hallitusti, joten aivan kaikki voimat eivät ole kuitenkaan ehtineet hävitä satujumppajakson aikana. Vielä kun saisi tuona aikana menetetyt fileet takaisin. niin a vot.. :)
 
Liittynyt
4.1.2014
Viestejä
2 137
En tiiä onko tää vaan omissa silmissä/korvienvälissä, vai ihan oikeera kehitystä, mutta nyt tuntuu että lihasmuotoja alkaa viimein ilmestyä vähän ympäri kroppaa. :hyvä: Ei tässä ookaan kun vuosi jumpattu tosissaan...
 
Liittynyt
13.9.2009
Viestejä
43
Pikkuhiljaa nyt parin viimekuun aikana siirtyny lähes täysin tuohon peukuttomaan grippiin penkkipunnerruksessa + vinopenassa (smithissä). (suicide grip/false grip vai mikä onkaan)

Itsellä tuntuu, että rintafile aktivoituu paremmin kun ei tarvitse ns. "keskittyä" puristamaan tangosta vaan antaa sen levätä tuossa kämmenellä.

Tosin isompia rautoja nostellaan normi closed grip tyylillä.
 
Liittynyt
26.3.2013
Viestejä
451
Raakarive ja työntö 77,5kg nousi kevyesti. Tavoitteena oma paino ja siitä ei enää montaa kiloa puutu.
 
Ylös