Onko muna siis vettä täynnä ?
No,niin on kananrintakin ku se Kariniemen tehtaalla laitetaan pakettiin,jotenki imasee 400g paketti 150g vettä ja suolaa,sit microbodarit kynäjalkoineen mittaa raakapainosta härönä proteiinimääriä ja miettii että miksi pro jätkät vetää raakapainoltaan 3-400g aina kanaa ku 150g riittää foxnaxproteiinisynteesiin.. Hah,erääs suomen tunnetuin bodari ohjas ulkomailta saadun tiedon mukaan punnitsemaan kanan paistettuna eikä raakana,itse ihmettelin hetken että että miksi liha punnitaan lautaselle aina paistettuna eikä raakapainosta kuten pakkiksella määrätään...alko menee lihaa "helvetisti",mutta alko tuleen heti kehitystäkin kun saatiin edes proteiinit sinnepäinkään.
Tätä voitte kelata kans kun paistatte suolaa ja vettä puntarinne mukaan proteiiniksi :D
Se lihasneste joka lähtee paistettaessa ei sisällä tuoteselosteen proteiinia,et voi paistaa proteiineja pois lihasta ainakaan normaalilla käytöksellä,eikä se lisättysuolavesi todellakaan sisällä proteiinia. joskus niitä suolaa,lisävettä ym on jopa 40-50% paketin painosta.Että se siitä "kanafilettä 13€/kg" Se on oikein laskettuna "kanafilettä 25-30€/kg"
Niihin siis "pumpataan" suolaa ja vettä mutta että muna on vesipallo jo alkujaanki? Silläkö elämää syntyy?