Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
mitä hyötyä on dieetillä rasvojen(pelkästään hyvien rasvojen?) syönnistä?
jotkut on jättäneet dieetillä rasvat ihan minimiin.
Ja miten se illalla otettava UFS:n Omega-3 kapseli vaikuttaa dieetillä oloon?
Elimistö tarvitsee rasvoja muunmuassa hormonitoiminnan ylläpitämiseen. Rasvojen saanti kannattaa siis varmistaa myös dieetillä. Tuossa Omega-3-napussa on niin vähän energiaa, että se ei vaikuta dieettiin mitenkään.
Sama homma täällä! Paitsi että juoksen, uin ja kävelen joka viikko 2-4 kertaa. Sitten vielä sali 3 kertaa viikossa. Paino on noussut reilussa kuukaudessa 76kg -> 80kg eli 4 kiloa. Ruokaa on ja herkkuja on kyllä tullut mätettyä naamaan vähän liikaakin.Onpas hauskaa, en varsinaista dieettiä oo aloittanut mutta palannut taasen "oikeaoppiseen" ruokailuun. 3vk aikana puntariin on tullut 2,5kg lisää, vaikka 3x10km lenkki ja 3xpunttia viikossa. Vettä kyllä on kulunut aivan sairaasti, salilla juon vähintään sen 2 litraa vettä + kreatiinin vaikutus.
Tere vaa kaikkille. Tässä nyt pitäs saada painoa niin s**tanan nopeesti pois taino silleen että nuo läskin alla sijaitsevat lihakset nyt ihan surkastuisi pois. Niin onko mahdollista pudottaa 15-25kg puolessa vuodessa, kun alkupaino on luokkaa +-120kg? Mitään sairauksia taikka paheita ole, mitkä rajoittaisi tuota hommaa, noh okei joskus saatan pullan vetästä naamariin :itku:.
Aattelin ton kalorilaskurin kanssa vähän kikkailla ja laittaa vajeeksi sen -800 kcal(normi Kulutus 2861 kcal), onko toi liian raju/pieni vaje?
Kun nyt satun käymään välillä salilla/lenkillä, niin eikös terve järki sano että pitää syödä enemmän kuin normaalisti ofc. esim 400kcal enemmän, riippuen ihan miten on treenia vetänyt.
Vielä jaksan kiusata teitä. Kun sinne lenkille joskus eksyn, niin eikös läski pala parhaiten siinä ku syke on ~130?
Tere vaa kaikkille. Tässä nyt pitäs saada painoa niin s**tanan nopeesti pois taino silleen että nuo läskin alla sijaitsevat lihakset nyt ihan surkastuisi pois. Niin onko mahdollista pudottaa 15-25kg puolessa vuodessa, kun alkupaino on luokkaa +-120kg? Mitään sairauksia taikka paheita ole, mitkä rajoittaisi tuota hommaa, noh okei joskus saatan pullan vetästä naamariin :itku:.
Aattelin ton kalorilaskurin kanssa vähän kikkailla ja laittaa vajeeksi sen -800 kcal(normi Kulutus 2861 kcal), onko toi liian raju/pieni vaje?
Kun nyt satun käymään välillä salilla/lenkillä, niin eikös terve järki sano että pitää syödä enemmän kuin normaalisti ofc. esim 400kcal enemmän, riippuen ihan miten on treenia vetänyt.
Vielä jaksan kiusata teitä. Kun sinne lenkille joskus eksyn, niin eikös läski pala parhaiten siinä ku syke on ~130?
Omasta kokemuksesta paino ei oo lähteny liikkeelle jos on hiilareita ollu liikaa eli sanoisin että on. Rasvasta saa hyvin kaloreita ja jos ne eivät ole "huonoja" rasvoja niin niissä ei pitäis olla edes mitään haittaakaan.Onko proteiini/hiilari/rasva suhteilla näin yleisesti paljoa väliä jos vaan kalorit on alempana kuin kulutus? Nyt 310g/155g/100g per pvä.
Tiputin nyt sitten 320p/80h/100r, saa nähdä miten toimii kun suhteet vaikuttaa niin ihmeellisiltä...Omasta kokemuksesta paino ei oo lähteny liikkeelle jos on hiilareita ollu liikaa eli sanoisin että on. Rasvasta saa hyvin kaloreita ja jos ne eivät ole "huonoja" rasvoja niin niissä ei pitäis olla edes mitään haittaakaan.
Onko proteiini/hiilari/rasva suhteilla näin yleisesti paljoa väliä jos vaan kalorit on alempana kuin kulutus? Nyt 310g/155g/100g per pvä.
Eikö nuo hillarit sitten olekkaan niin overkilljuttu, mitä esim Antti Heikkilä sanoo? Jos ette tiedä, niin katsokaa youtubesta studio55 "terveys ja ruokavalio"
Am J Clin Nutr. 2006 May;83(5):1055-61.
Ketogenic low-carbohydrate diets have no metabolic advantage over nonketogenic low-carbohydrate diets.
BACKGROUND: Low-carbohydrate diets may promote greater weight loss than does the conventional low-fat, high-carbohydrate diet. OBJECTIVE: We compared weight loss and biomarker change in adults adhering to a ketogenic low-carbohydrate (KLC) diet or a nonketogenic low-carbohydrate (NLC) diet. DESIGN: Twenty adults [body mass index (in kg/m(2)): 34.4 +/- 1.0] were randomly assigned to the KLC (60% of energy as fat, beginning with approximately 5% of energy as carbohydrate) or NLC (30% of energy as fat; approximately 40% of energy as carbohydrate) diet. During the 6-wk trial, p
articipants were sedentary, and 24-h intakes were strictly controlled. RESULTS: Mean (+/-SE) weight losses (6.3 +/- 0.6 and 7.2 +/- 0.8 kg in KLC and NLC dieters, respectively; P = 0.324) and fat losses (3.4 and 5.5 kg in KLC and NLC dieters, respectively; P = 0.111) did not differ significantly by group after 6 wk. Blood beta-hydroxybutyrate in the KLC dieters was 3.6 times that in the NLC dieters at week 2 (P = 0.018), and LDL cholesterol was directly correlated with blood beta-hydroxybutyrate (r = 0.297, P = 0.025). Overall, insulin sensitivity and resting energy expenditure increased and serum gamma-glutamyltransferase concentrations decreased in both diet groups during the 6-wk trial (P < 0.05). However, inflammatory risk (arachidonic acid:eicosapentaenoic acid ratios in plasma phospholipids) and perceptions of vigor were more adversely affected by the KLC than by the NLC diet. CONCLUSIONS: KLC and NLC diets were equally effective in reducing body weight and insulin resistance, but the KLC diet was associated with several adverse metabolic and emotional effects. The use of ketogenic diets for weight loss is not warranted.
Benefit of low-fat over low-carbohydrate diet on endothelial health in obesity.
Obesity is associated with impaired endothelial-dependent flow-mediated dilation, a precursor to hypertension and atherosclerosis. Although dieting generally improves cardiovascular risk factors, the direct effect of different dietary strategies on vascular endothelial function is not known. The purpose of this study was to test the hypothesis that a low-fat (LF) diet improves endothelial function compared with an isocaloric low-carbohydrate (LC) diet. Obese (n=20; body mass index: 29 to 39; mean systolic blood pressure: 107 to 125 mm Hg) and otherwise healthy volunteers were randomly assigned to either the American Heart Association modeled LF (30% fat calories) diet or an isocaloric LC Atkins' style diet (20 g of carbohydrates) for 6 weeks (4-week weight loss and 2-week maintenance phase). Brachial flow-mediated dilation and dilation to nitroglycerin were measured with ultrasound using automated edge detection technology (baseline, week 2, and week 6). Blood pressure, weight loss, and cholesterol profiles were measured throughout the study. Weight loss was similar in LF (100+/-4 to 96.1+/-4 kg; P<0.001) and LC (95.4+/-4 to 89.7+/-4 kg; P<0.001) diets. Blood pressure decreased similarly in both groups (LF: 8/5 mm Hg; LC: 12/6 mm Hg) at 6 weeks. After 6 weeks, the percentage of flow-mediated dilation improved (1.9+/-0.8; P<0.05) in the LF diet but was reduced in the LC diet (-1.4+/-0.6; P<0.05) versus baseline. Dilation to nitroglycerin and lipid panels was similar at 0, 2, and 6 weeks. Despite similar degrees of weight loss and changes blood pressure, LF diets improved brachial artery flow-mediated dilation over LC diets. LF diets may confer greater cardiovascular protection than LC diets.