Kiitos linkistä!
Pirstaleinen lapsuus ja nuoruus ovat mielestäni äärimmäistapauksia, eikä niitä voi verrata "normaalissa" ympäristössä kasvamiseen. (ei tarkoita ainoastaan heteronormatiivista ympäristöä)
Tuo "normaali ympäristö" on melko suhteellinen käsite. Ympärisöllä on kuitenkin todella suuri merkitys siihen seksuaaliseen kehittymiseen (laitan linkin kohta).
Mistä johtuu että islamilaisessa maailmassa, esimerkiksi Saudi-Arabiassa esiintyy homoseksuaalisuutta, vaikka islamilaisen moraalikäsityksen mukaan se on ankarasti kiellettyä ja lain mukaan siitä voi saada jopa kuolemantuomion?
Miksi suomessa ihmisiä käyttää huumeita, vaikka laki selvästi sanoo että se on kiellettyä? Miksi ihmiset tappavat toisiaan, vaikka suomen laki ja raamattu sanoo "älä tapa"?
Ihminen ei ole robootti, joka voidaan täydellisesti ohjelmoida haluamalla tavalla (huom aivopesu). ympäristöllä on väliä millainen lapsesta tulee.
Pedofiliaa ei muuten lasketa samalla tavalla seksuaaliseksi suuntaumukseksi kuin homoseksuaalisuutta.
Pedofilia on parafilia eli poikkeava seksuaalinen suuntautuminen. Parafiliat ovat käyttäytymis- ja kohdehäiriöitä ja niille on olemassa tautiluokituksensa.
Homo- ja heteroseksuaalisuus sen sijaan ovat seksuaalisia suuntautumisia
Homouskin oli sairaus muutama kymmen vuosi sitten. On totta, että ihminen ei pysty tietoisesti valitsemaan seksuaalista suuntautumistaan. Kuitenkin "nykymoraalien" valossa pedofilia tai zoofilia ovat vähemmän hyväksyttäviä kuin homo- ja heteroseksuaalisuus. Kuitenkin
mitään suuntautumista ei ihminen pysty tietoisesti valitsemaan. Miksi ihminen ei pystyisi rakastamaan esim eläintä niinkuin toinen ihminen ihmistä? Rakkastumisen kohdetta ihminen ei pysty valitsemaan,
miksi siis tuomita zoofiilit sun muut "epänormaalit" seksuaaliset suuntautumiset?
Koska
"se ei ole oikein koska musta tuntuu siltä" ihmisten mielestä.
Sama oli homoudenkin kohdalla ennen, nyt homous on jo hyväksyttävää. Saa nähdä mikä on seuraava "hyväksyttävä" askel.
________________________________________________________________________________
Tässä linkissä hyvää tietoa homoudesta ja ympäristön / biologisten tekijöiden vaikutuksesta
http://www.aslan.fi/kiperia-kysymyksia-homoudesta.htm
- 2. Eikö tiede ole todistanut, että biologiset tekijät (aivot, hormonit, geenit) määräävät homouden synnyn?
Ei. Ehkä joissakin tapauksissa biologiset tekijät saattavat altistaa,
mutta eivät määrää homoseksuaalia kehitystä. (lue lisää linkistä, en viitsi linkata kaikkea)
____________________________________________________
3. Millä perustelette sen, että ympäristö aiheuttaisi homoseksuaalisen kehityksen?
Tietomme ihmissuhteiden vaikutuksesta seksuaalisuuden, erityisesti homoseksuaalisuuden kehitykseen perustuu seuraaviin lähteisiin:
1.
Havainnot eläinten pariin ja eristyksiin suljetuista lapsista osoittavat, että seksuaalisuuden kehitykseen tarvitaan ihmissuhteita, muutoin kehitys estyy kokonaan (1).
2. Kasvatus voi ohittaa biologiset tekijät. On mm. tutkittu biologialtaan naisia, joille on sikiöajan hormonihäiriöstä aiheutuen kasvanut penis. Naiset on epähuomiossa kasvatettu pojiksi. Aikuisiässä he kokevat itsensä mieheksi ja ovat kiinnostuneet naisista huolimatta siitä, että heillä on naisen kromosomit, munasarjat ja kohtu. (2)
3. Seurantatutkimukset ei-maskuliinisista pojista osoittavat, että 75-80 % kasvaa homo- tai biseksuaaleiksi (3). Osa pojista kasvaa heteroiksi. On arveltu, että homoiksi kasvaneet ovat joutuneet erityisesti isän tai ikätovereiden epäsuosioon erilaisuutensa takia, mistä aiheutuu vieraantuminen omasta sukupuolesta ja sen erotisointi (4).
4. Yli parikymmentä yleiseen väestöotokseen perustuvaa tutkimusta on osoittanut säännönmukaisesti, että homo- ja biseksuaalien ihmissuhteet lapsuudessa ja nuoruudessa ovat olleet ongelmallisempia verrattuna heteroiksi kasvaneisiin (5). Samastumisen vaikeus omaa sukupuolta olevaan vanhempaan ja toverijoukkoon, epäterve suhde toista sukupuolta olevaan vanhempaan sekä hyväksikäyttökokemukset ovat olleet homoilla yleisempiä. Tulos on karkea yleistys, eikä se kerro millaista jonkun henkilön kehitys on ollut eri ikäkausina.
5. Pienet otokset (6) ja terapiatutkimukset (7) paikkaavat yleisen otoksen puutteita, sillä ne kykenevät tarkastelemaan perusteellisimmin kehitystaustaa. Usein henkilö ei aluksi muista tarkasti tai ei halua muistaa kipeää menneisyyttään. Potilasotoksista tehdyt havainnot eivät ole eronneet yleisiä otoksia käyttäneistä tutkimuksista kun tarkastelussa ovat olleet varhaiset ihmissuhteet (8).
Että näin.