Tämä nyt ei varmaan mene kaikkien hc-bodymunkkien oppien mukaan, mutta MITÄHÄN VHH-safkoja sä olet katsellut? No joo, jossain kinkku- ja kanaleikkeleissä, raejuustossa ja tonnikalassa nyt onkin huomattavasti enemmän protua kuin rasvaa, mutta kyllä mun mielestä ketodietissä on NIMENOMAAN PARASTA se, että pystyy huoletta veteleen niitä safkoja, joita ei normaalissa hiilareita sisältävässä ravintokokonaisuudessa koskaan mukaan mahdu. Eli esim:
-pekonia
- kanamunia keltuaisineen (voissa paistettuna)
- metwurstia
- majoneesia
- possua
- turkkilaista jogurttia
- kaikki rasvaiset juustot
- lähes kaiken ruoan (= lihan) voi aina hauduttaa kermassa
- täyslihamakkaraa (yleensä jotain luokkaa 14 % proteiinia ja 20+% rasvaa)
- kebab (erityisesi jos tekee itse täältä:
http://www.pakkotoisto.com/ravinto/32307-tee-se-itse-kebab/ löytyvällä reseptillä, niin makrot saa just sopiviksi itselleen
- hiilariton pizza(resepti täällä:
http://www.pakkotoisto.com/ravinto/17368-hiilariton-pizza/ )
Edelleenkin korostan sitä, että jos tosiaan on joku hc-bodymunkki ja välttämättä HALUAA / pitää välttämättömänä vetää esim. välipalaksi mielummin heraa oliiviöljyllä niin siitä vaan, mutta itse kyllä ainakin tällaisena perus-puntti-penttinä syön tuolloinkin välipalaksi mielummin vaikka metukkaa, tuota pizzaa tai oikeastaan mitä tahansa oikeaa ruokaa kuin vetelen vain kalorit nesteestä, mutta kukin tietysti tavallaan. Palkkari on sitten asia erikseen.
Tän postin tarkoitus oli ehkä hiemen selventää sitä, että: EI, SITÄ ÖLJYÄ EI OLE PAKKO VETÄÄ PULLOSTA, on olemassa muitakin (omasta mielestä parempia ja ennenkaikkea maukkaampia) tapoja.