Kai se on sitte uskottava ku rautalangasta väännetään tuo rasvan "ylipainottaminen", mutta en kyllä todellakaan usko, että nuo T-nationin äijät paskaa puhuisivat. Itseasiassa mieluummin luottaisin heidän sanaansa, kuin random Pakkikselle raapustelevien, ketään halveksumatta. Btw, Wintikalla näyttäs olevan sama suhde makroissa, kuin mulla.
Niin. Kun näistä asioista voidaan olla niin montaa mieltä, ja sillä ketolla voidaan olla niin monella tavalla. En väitä että itse teen kaiken 100 % oikein tai että ne T-Nationin äijät sen tekee oikein.... Ennen kun aloin ketolle, opiskelin ja lueskelin ja mietin sitä, miten homma kannattaa hoitaa. Wintikalle siitä myös pointsit, että ainakin oli tutustunut ketoiluun ennen sitä aloittaessaan. Moni ei ilmeisesti ole...
Ihmettelin itsekin tän ketjun proteiinihypetystä! Halusin laittaa oman syömiseni esimerkiksi tänne, ettei nyt tule kaikille se käsitys että se ketoilu on vaan sitä rahkaa, raikkua ja tonnikalaa, ja vielä rasvatonta sellaista!!!
Olisitko niin ihana, että kertoisit reseptit näille sun herkuille!?? Eli siis ranskalaiset ja tunapihvi

Vaihtelu virkistäis ainaisten munakkaiden ja muiden kanssa läträävälle.
Toki.
Eli ranskalaiset on hyvin simppelit valmistaa. Kuoritaan lanttu ja pilkotaan sopiviksi suikaleiksi. Maustetaan hyvin. Ranskikset voi paistaa (friteerata) pannulla mukavassa öljymäärässä, tai sitten laittaa ne uuniin (taas paljon öljyä mukaan). Kaverina maistuu majoneesi, joka onkin erittäin hyvää tavaraa tuohon rasvan lisäykseen.
Piffit on ihan yhtä simppelit. Eli, sekoitetaan keskenään purkki tunaa öljyssä, 1 kananmuna, sopivasti aurajuustoa ja mausteita. Pihvit voi sitten muotoilla suoraa paistinpannulle, jossa olis hyvä olla kunnolla voita... Pari kertaa kun olen pihvit kääntänyt, heitän vielä päälle pari juustosiivua sulamaan.
Ainakin mun suuhun noi pihvit maistuu oikein hyvälle ja on erittäin helpot tehdäkin! Kerro sitten maistuiko, jos reseptiä testailet.
Mitä tulee light-limsoihin, en suosittele. Homman voi saada kusemaan keinomakeutuksellakin. Korostan kuitenkin sanaa voi, koska en ole löytänyt asiasta täysin pitäviä tieteellisiä todisteita.
Kommentoidaan tähänkin vielä, mutta ihan vain oman kokemuksen perusteella. Mitään tutkimusta en ole asiasta lukenut. Itse kuitenkin syön joka päivä keinomakeutettua purkkaa aika (tai todella;)) paljon. Lisäksi välillä juon light -limua. Limumäärä on varmaankin maksimissaan 1l/päivä, eikä sen juonti ole jokapäiväistä. Noilla määrillä olen kuitenkin jatkuvasti pysynyt ketolla. Tietysti mulla on hiilaritkin todella alhaalla, ja varmaan olisi eri asia jos sitä limua litratolkulla joisi....