Kamppailulajien tyhmien kysymysten kerho (Kysy mitä vaan, joku vastaa kuitenkin)

Liittynyt
7.12.2008
Viestejä
220
Jatkoajan keskustelufoorumilla on vääntöä aiheesta miten kävisi nyrkkeilyottelussa, jossa kohtaisivat nyrkkeilyn maailmanmestari Eva Wahlström ja jääkiekkoilija Markus Kankaanperä (187 cm / 97 kg). Onhan nämä mies vs. nainen-väännöt vähän väsyneitä, mutta siitä huolimatta, kumpi voittaisi?
 
Liittynyt
4.8.2014
Viestejä
1 596
Mä en seuraa jääkiekkoa, joten miksi just toi Kankaanperä on valkattu tohon keskusteluun? Onko tolla jotain kamppailulajitaustaa vai onko se vaan kova huitomaan kaukalossa, ku tulee erimielisyyksiä toisen joukkueen pelaajan kanssa?

Nyrkkeilyottelussa betsit ehdottomasti Evalle. Vaikka onkin iso mies ja urheilija vastassa, niin eiköhän nää oo jo nähty, ettei kokemattomalla oikein oo realistisia mahdollisuuksia ammattilaiskamppailijaa vastaan.

Oma kokemus: oon ottanu muutaman sparria erän suht menestynyttä kärpässarjalaista vastaan (mun mitat joku 181-182cm/92-93kg siihen aikaan) ja ei se mitään kivaa ollut, vaikka mulla nyt on edes jonkinnäkönen käsitys, mitä siellä kehässä pitäis yrittää tehdä.
 
Liittynyt
13.6.2015
Viestejä
969
Kankaanperä on enimmiltään iso sikailija, ei muuta.. Mutta tuo äijä löis todennäköisesti Evan unille. Tyhmä keskustelu ei kannata tätä jäädä vääntämään.
 

AndyS

Mode
Liittynyt
3.3.2004
Viestejä
8 860
Tuo on vaikea sanoa. Oletan tässä, että kyse olisi ammattinyrkkeilyottelusta.

Nyt ensinnäkin pitää ymmärtää, että 60kg miesottelija on täydellisen ylivoimainen verrattuna 60kg naisottelijaan. Millään lätkätappelijalla ei olisi yhtään mitään jakoja ketään pätevää miesnyrkkeilijää vastaan, vaikka painoero olisi sen 30 kiloa. Eikä siis tarvitse olla maailmanmestari, vaan kuka hyvänsä kokenut kilpailija riittää.

Naisten fysiikka on kuitenkin erilainen. Lyöntivoima on paljon pienempi ja samoin iskunkestävyys. Siksi tuollainen iso täysin epätekninen ottelija voi vahingoittaa naista etenkin ottelun alussa. Etenkin kun lyönnit horjuttavat vaikka osuisivat suojaukseen. Heikkous tällaisella taas on se, että jokainen treenaamaton (lätkätappelukokemus ei auta yhtään) väsyy tosi nopeasti kehässä jännityksen ja jatkuvien kovien lyöntien takia, jolloin suorituskyky laskee dramaattisesti. Sen jälkeen onkin sitten hyvin heikoilla.

Todennäköisimmät tulokset olisivat Kankaanperä via KO1 vai Wahlström via TKO 5.
 
Liittynyt
9.7.2015
Viestejä
7
Onko mitään paikkaa mihin voisi mennä kaverin kanssa sparraamaan mistä saisi vuokrattua tarvittavat suojat? Kumpikaan ei olla minkään seuran jäseniä eikä meiltä myöskään löydy oikeaa osaamista.
 

aidan

poissa
VIP
Liittynyt
16.12.2002
Viestejä
1 877
Onko mitään paikkaa mihin voisi mennä kaverin kanssa sparraamaan mistä saisi vuokrattua tarvittavat suojat? Kumpikaan ei olla minkään seuran jäseniä eikä meiltä myöskään löydy oikeaa osaamista.
Varmaan helpointa olla suoraan yhteydessä johonkin lähimaaston kamppailusaliin/kamppailijaan ja kysyä, että onnistuisiko ohjatun kamppailutreenin veto ja suojien lainaus korvausta vastaan. Luulisi, että jokusella kympillä lähtisi, kun monet vetävät polttaritreenejäkin halukkaille.
 
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
1 116
Toivottavasti ei löydy. Tuollainen on erittäin vaarallista, että kaksi osaamatonta menee hakkaamaan toisiaan ilman opastusta tai valvontaa.

Lisäksi hammassuojia ja alasuojia ei yleensä lainailla eikä vuokrailla, eli ne nyt ainakin pitää ostaa.
Ääni tälle, rikotte vaan toisen tai toisenne.
 
Liittynyt
8.1.2011
Viestejä
402
Ajattelin täältä kysyä, että onko jollakulla antaa neuvoa UFC-tapahtumien lipunostoon. Katselin tuossa UFC:n omilta sivuilta, että lipunmyynti Moskovan-iltaan alkaisi 1.6, mutta kuitenkin Viagogossa olisi lippuja tarjolla (ei kokemusta kyseisestä palvelusta)?
Kaikki neuvot otetaan vastaan.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös