Suurin on varmaan se, että nuoret voivat jäädä yksin ja sitä kautta syrjäytyä.
onhan sitä syrjäytymistä tapahtunut kautta aikain. nykyään syrjäytyneisyyteen tosin helpottaa netti, ja sen tuomat mahdollisuudet. ja tietenkin myös ne negatiivisetkin puolet, kuten tässä tapauksessa. klausuuli tiivisti kyllä asian hyvin, minuakin kiinnostaisi tietää että mikä on se nykynuorison ahdistava tekijä, ja miksi on
nykyään niin vitun huono olla?
itse tapahtumasta - ikävä ja surullinen juttu, mutta siinäpä se. jumppaamassa kävin tänään aivan kuten normaalistikin, enkä ole juurikaan asiaa sen enempää surrut. suhtautuminen johtunee varmaan osin omasta työnkin kuvasta, mutta en oikein usko että suurin osa ihmisistä muutenkaan tätä sen suuremmin omaksi sydämen asiaksi ottaa, ja alkaa niitä kynttilöitä sen takia sytyttelemään. ei myyrmanninkaan tapaus ´koskettanut´, tai ´surettanut´ myös kovinkaan pitkään, ja enemmänkin arvioi itse viranomaisten toimintaa, ja mahdollisuuksia toimia tilanteessa.
jos nyt jotakin tunteita tapaus aikaan saa, niin enemmänkin ärsyttää median "korppi haaskalla" asenne. ei mennyt kauaakaan aikaa, kun oli lööppiä toisensa perään, ja tapauksella herkuteltiin radiossa ja telkkarissa, ja siitä revittiin kaikki irti. ilmeisesti nyt jopa ampujan vanhempien taustoja myöten. no, ei ole ensimmäinen kerta kun media näyttää tuon haaskalle ryntäämisen taitonsa. mikähän idea siinäkin on, että pidetään jumalanpalvelus asiasta klo 12, ja se näytetään telkkarissakin? kuinka moni uskoo, että sinne jumalanpalvelukseen menee suremaan telkkarin ääreen yksikään vanhemmista, kenen lapsi menehtyi? siellä nähdään enemmänkin julkisuuden henkilöitä, jotka haistavat tapauksessa mahdollisuuden nostaa omaa imagoaan ´asioista surevana´ ihmisenä, ja muita ihmisiä jotka menevät sinne osa uteliaisuudesta, ja osa sen takia että on mahdollisuus esiintyä itsekin telkkarissa kerran, edes vilaukselta. eiköhän ne oikeat suremiset tapahdu ihan muualla kuin telkkarin välityksellä.