Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Rypsiöljy jääkaappiin ja nautitaan kylmänä lusikalla, nam
Pähkinät.
Mua neuvottiin luontaistuotekaupassa että heitä rypsäri menemään ja vedä pellavansiemenöljyä, ostin sitä sitten.. maistuu tosin paskalta, mutta jos se on parempaa niin mikäs siinä. En tarkkaan muista minkä takia suosittelivat sitä rypsärin sijaan koska oltiin juteltu vitamiineista 30min ennen sitä, taisi olla jotain että rypsärissä on enemmän omega6 kun omega3, ja omega3 pitä saada enemmän kuin omega6 ettei rasvasolut härskiinny tms. Korjatkaa nyt jos muistan väärin
Pähkinät.
"Kotimainen kylmäpuristettu Pellavasiemenöljy on ainutlaatuinen kasvisöljy, sillä siinä on noin 4 kertaa enemmän omega-3-sarjan rasvahappoja verrattuna omega-6-sarjan rasvahappoihin. Tämän vuoksi on suositeltavaa että pellavasiemenöljy sisältyy säännöllisesti ruokavalioon, koska länsimaisessa ruokavaliossa on monesti puute omega-3-sarjan rasvahapoista. Tosin on tärkeää että rasvahappojen tasapaino on optimaalinen eli öljyjä tulee nauttia monipuolisesti."
Info löytyi tästä linkistä:
http://www.valioravinto.fi/Main.aspx?id=3756
Voi tietty syödä pellavansiemeniäkin, ne maisuu melko neutraalille jopa hyvälle. Mulla menee niitä jogurttiin, rahkaan ja wokkiinkin.