Helpoin ei oksettava tapa saada hyvälaatuista rasvaa on...

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Terpan
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Pahkinat tai sitten rypsioljya kaurapuuroon. Parempaa kuin ilman oljya :)

Samaa mieltä. Rypsärin voi sekoittaa myös rahkan sekaan ja on myös tosi hyvää!
Lohesta saa paljon hyviä rasvoja, vaikkakin se pitää ensin paistaa, joten ei välttämättä helpoin ja nopein tapa - mutta ehkä maukkain!:)
 
Tämä tulikin jo mutta kerrataan vielä: Rasvainen kala

En oo muuten muutamaan kuukauteen käyttänyt muita öljyjä kuin kalaöljyä. vähän alle kahden viikon päästä alkavalla dieetillä ajattelin aloitta syömään rasvaista kalaa lähes joka päivä (ainakin ma-pe) ja ajattelin jättää senkin pois.

Ajattelin joskus laittaa rypsäriä aamupuuroon, mutta ei se kovin hyvältä maistu siinä. Sen sijaan pistän aamulla puuron (niin dietillä kuin bulkillakin) semmoset 20g 80% oivariinia ja johan maistuu!
 
Miten jätkät oikeesti pystyy tohon, siis hyi HEL****I.

Lusikallinen öljyä suuhun, heti perään kulaus maitoa ja niellään. Maistuu pelkästään maidolle, eikä tule mitään jälkimakuja. Laattahan siinä lentäis jos pitäis pelkkää oliiviöljyä syödä, mutta maidon kanssa ei tee ollenkaan pahaa.
 
Rypsärin syönti ei ole makukysymys, koska se ei maistu miltään. Kylmäpuristettu rypsäri maistuu hieman pähkinäiselle ja siksi en sitä käytä. Lusikalla tai pienestä kiposta heitetään suuhun ja nielaistaan, perään juon pari hörppyä vettä sen takia, että kaikki rasva vajuisi mahaan asti. Ehtii olla suussa noin sekunnin ja sinä aikanakaan ei maistu miltään. Alussa lähinnä se ajatus ja tunne voi olla epämiellyttävä, mutta parin kerran jälkeen ei ole enää mikään ihmettelemisen arvoinen suoritus. Helpoin ja paras tapa!
 
EI helv..., ei voi olla noin vaikeeta yhden öljyn ottaminen. Vaihtakaa nyt jo vaikka lajia. Rypsäri naamaan ja nielaisu. Se on siinä.
 
Joku taisi sanoa, että kylmäpuristettua tulisi säilyttää kylmässä? Muistanko oikein? Tämän takia siis jo kaupasta ostettaessa voi olla pahan makuista/pilaantunutta(?). Luontaistuotekaupoissahan noita öljyjä säilytetään kylmäkaapissa.

(mutu)
 
Turha sitä rypsäriäkään väkisin on litkiä. Pähkinöitä vaan nassuun jos allergiat ei estä. Kyytipojaksi vaikka vähän rusinoita.
 
Joku taisi sanoa, että kylmäpuristettua tulisi säilyttää kylmässä? Muistanko oikein? Tämän takia siis jo kaupasta ostettaessa voi olla pahan makuista/pilaantunutta(?). Luontaistuotekaupoissahan noita öljyjä säilytetään kylmäkaapissa.

(mutu)

Ainakaan oliiviöljyä ei tarvitse.Tuskimpa rypsäriäkään.Noista luontaistuotekauppojen eliksiireistä en sitten tiedä...
 
Siis eihän toi rypsäri maistu millekään, kulaus vettä vaan päälle. Oliiviöljy sitte maistuukin:urjo:
 
Muutamia kertoja maistanut kirottua rypsäriä sellaisenaan ja en voi paljoa pahempaa makua kuvailla. Ruokakin maistuu hirveälle jos sitä lotraa liikaa sekaan. Ja yleensä syön/juon mielelläni lähes mitä tahansa.

Puoliksi :offtopic: Mitkä pähkinät ovat parhaita ravinnon kannalta? Maun kannalta chilipähkinät vievät voiton mutta ovatko ne bodarin kannalta kelvotonta ravintoa?
 
Mä oon miksannu öljyn aamupalasettiin ja palkkarin seassa se menee kans kivasti alas :)
 
Muutama kunnon viipale lohta raakana ruisleivälle. Lisäksi vähän puhdistamatonta merisuolaa, mustapippuria ja/tai viherpippuria :kuola:

Seesamiöljyn (kylmäpuristettu, paahtamattomista siemenistä) erinomaisuutta en mene takaamaan, mutta kyllä se on taivaallisen hyvää vaikkapa täysjyväriisin kanssa. Sopii vähän joka paikkaan.

Maun kannalta chilipähkinät vievät voiton mutta ovatko ne bodarin kannalta kelvotonta ravintoa?
Ne kuorrutetut? Maapähkinöitä sellaiset, eivät suorastaan kelvotonta, mutta todellakin, parempiakin on ainakin jos kuvittelee olevansa dieetillä. MItähän siinä kuorrutuksessa oikein on... Saatan olla väärässä, mutta eiköhän se ole niin että pähkinä on pähkinä on pähkinä, ja on hyvä syödä kohtuudella erilaisia pähkinöitä, ja että hiustenhalontatason rasvahappoinfoa löytyy - ehkä - Finelistä.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom