- Liittynyt
- 17.6.2006
- Viestejä
- 336
Rypsiöljy jääkaappiin ja nautitaan kylmänä lusikalla, nam
Miten jätkät oikeesti pystyy tohon, siis hyi HEL****I.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Rypsiöljy jääkaappiin ja nautitaan kylmänä lusikalla, nam
Pahkinat tai sitten rypsioljya kaurapuuroon. Parempaa kuin ilman oljya
Miten jätkät oikeesti pystyy tohon, siis hyi HEL****I.
Miten jätkät oikeesti pystyy tohon, siis hyi HEL****I.
Joku taisi sanoa, että kylmäpuristettua tulisi säilyttää kylmässä? Muistanko oikein? Tämän takia siis jo kaupasta ostettaessa voi olla pahan makuista/pilaantunutta(?). Luontaistuotekaupoissahan noita öljyjä säilytetään kylmäkaapissa.
(mutu)
Ne kuorrutetut? Maapähkinöitä sellaiset, eivät suorastaan kelvotonta, mutta todellakin, parempiakin on ainakin jos kuvittelee olevansa dieetillä. MItähän siinä kuorrutuksessa oikein on... Saatan olla väärässä, mutta eiköhän se ole niin että pähkinä on pähkinä on pähkinä, ja on hyvä syödä kohtuudella erilaisia pähkinöitä, ja että hiustenhalontatason rasvahappoinfoa löytyy - ehkä - Finelistä.Maun kannalta chilipähkinät vievät voiton mutta ovatko ne bodarin kannalta kelvotonta ravintoa?
Ei toki pidä. Lohihan on mitä maukkain graavisuolattuna.Lohesta saa paljon hyviä rasvoja, vaikkakin se pitää ensin paistaa
Ei toki pidä. Lohihan on mitä maukkain graavisuolattuna.
// ShoGun