Helpoin ei oksettava tapa saada hyvälaatuista rasvaa on...

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Terpan
  • Aloitettu Aloitettu
Kuten täällä on todettukin, paras keino saada pelkkää rasvaa on syödä/juoda pelkkää rasvaa.. Kylmäpuristettu oliiviöljy on vissiin yksi terveellisimmistä vaihtoehdoista. Ei sitä kuitenkaan kerralla niin paljoa tartte naukata että rupeaisi etomaan.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Miks ihmeessä se öljy pitää raakana vetää kun sen voi sekoittaa salaatin tai muun ruoan joukkoon?! Jos ei kalaa syö niin kannattaa vetää kapseleina omega3. Rypsiöljyssä on IMO liikaa omega6. pellavaöljy parempi, vaikkakin aika pahaa...
 
Oliiviöljy :kuola:

Sitä voi laittaa lähes mihin tahansa ruokaan tai tarpeen mukaan vetää suoraan lusikalla. Makuhan on mitä parhain.
 
Join kerran melkein desin oliiviöljyä lasista ja oksensin päivän sitä ulos. Nykyään jos vähäkin maistaa öljyn makua, niin meinaa heti lentää laatta. Maistuu ihan käsirasvalta. :urjo:
 
Mulla oli pitkän aikaa tapana ottaa illalla ½dl rypsäriä sellasenaan. Eli puolen litran purkin kylkeen piirsin viivat joista tiesin mikä oli kymmenesosa... sitten vaan ääntä kohden niin monta kertaa/kulausta kunnes pinta on seuraavalla viivalla.

Nykyään pelkkä rypsärin hajukin aiheuttaa peittelemättömän puistatuskohtauksen. Sääli. :(

Nykyään syön pähkinöitä. Hyviä. :)
 
BoneFish: ei menetä, säilyy vaan pidempään kun kylmässä. Ja menee IMO suoraan pullosta helpoiten kylmänä. lämpimänä rupee puistattamaan
 
Pellavasiemenrouhetta pari ruokalusikallista aamumysliin, protskusheikkiin ja siinahan se. Maistuu rouheena itseasiassa oikein leppoisalta.
 
Voishan tähän kananmunat mut niistähän tuleeki protskuukin. Ihme meininkii ettei jengi pysty vetää raakaa öljyä, kylmä rypsärihän on hyvää. Harmi et ite vetelen oliiviöljyä enemmän jotka monesti on melko karvaita raakana, mut esim. knossos on aika jees. Oliiviöljyssä kandee panostaa laatuun.

edit. offtopik, vedin äsken kombon magic bulletin kautta: 3 raakaa munaa, piimää, puolukoita ja loraus vettä. Kokeilkaa :)
 
Eikös ihmiset paista ruokaansa ikinä paistinpannulla? Reilussa öljymäärässä kun valmistaa, niin tulee todella makoisaa! :kuola: Ihmettelen sitä, että yökkäällään rypsiöljylle, mutta kuitenkin tykätään ranskalaisistaperunoista ym.
 
Nykyään pelkkä rypsärin hajukin aiheuttaa peittelemättömän puistatuskohtauksen. Sääli. :(

Kokeilin uutta kikkaa!

Eli just ennen rypsärin ottoa ripottelen suuhun vähän merisuolaa. Sitten rypsäriä perään suu täyteen ja nielaisu. Ei tunnu yhtään pahalta! :rock:

Perään sitten vaikka maitoa.
 
Kokeilin uutta kikkaa!

Eli just ennen rypsärin ottoa ripottelen suuhun vähän merisuolaa. Sitten rypsäriä perään suu täyteen ja nielaisu. Ei tunnu yhtään pahalta! :rock:

Perään sitten vaikka maitoa.

Alkaa menemään kieltämättä aika tequilashottilinjalle ja hyvää on. Rypsäri shottilasiin. Ensiksi suolaa suuhun sitten lasi kumotaan alas ja lopuksi sitruunaa. :D
 
Ensimmäisenä mieleen tuli seuraavat

Omega 3 kapselit ruoan yhteydessä
Maustettu hera + rypsäri drinkki
Kananmunat paistettuna/keitettynä
Pellavansiemenet puurossa/rahkassa ym.
Cashewpähkinät tai muut pähkinät
 
Paljon tuota rypsiöljyä sitten pitäis päivässä kitata ja mikä siinä on niin taianomaista? Nimimerkillä rasvat piilorasvoina elintarvikkeista...
 
Here be my picks:

-Neito-rypsäriä 10g rahkan sisään piiloon (nimenomaan tuota rypsäriä, kun se ei maistu miltään)
-kourallinen Lidlin pähkinäsekoitusta :kuola:
-keitetyt kananmunat
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom