- Liittynyt
- 24.2.2005
- Viestejä
- 588
mappana sanoi:Lohi miedommalla lämmöllä niin että kuitenkin nahasta tulee rapeaa ja liha kypsyy, voitelua sitruunaliemellä silloin tällöin ja suolaliemellä myös. Sen voi vaikka alkuksi antaa olla kovemmalla lämmöllä pari minuuttia ja sitten kypsytellä miedommalla.
No tuo sitruuna jää kyllä meikän grillistä veke - makuasioista ei voi kiistellä, mutta mun mielestä sitruunan sotkeminen kalaan :urjo:
Onkos tuohon sit muuten jotain summittaista ohjeaikaa x min/kg -tyyliin ?
Normaalisti paistan lohen pannulla, vimosen päälle kypsäksi ja rapsakaksi - joku kokinretale lynkkaa mut julkisesti, mutta ei voi mitään...
Ja kun nyt terveyslinjalla mennään, niin paistettu lohi + höyrytetty parsakaali on aivan SAIRAAN hyvä yhdistelmä