Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
PunttiOskari sanoi:Kesällä sitten grillaillaan marinoituja naudan sisäfileitä
Vois kuvitella, että tossa viiltovaiheessa tulee kaikki lihasnesteet pihalle ja tosta tulee kuiva korppuseppo-x sanoi:Erittäin hyvää on kokonaisena grillattu possun sisäfile. File käytetään hetken grillissä jotta saadaan hieman väriä pintaan. Sen jälkeen viilletään päästä häntään n. puolet fileen paksuudesta syvyinen viilto johon laitetaan mausteiksi suolaa ja pippuria ja esimerkiksi dijon-sinappia. Kääritään file pekoniin ja sidotaan nippuun paistinarulla. Sitten paketti grilliin.
Jakob sanoi:Sunnuntaina avattiin grillikausi ja pöydästä löytyi koiranruokaa(eli hirvenlihaa), possun sisäfilettä, kasleria, makkaraa, savulohta ja kermaperunoita + salaattia. Mahtavat pöperöt. Tuohon vielä ryssävissyä eli sitä olvin litran pulloissa olevaa oikeaa vissyä, ei mitään laittia, aah ja nam.
.
DoDo sanoi:Vois kuvitella, että tossa viiltovaiheessa tulee kaikki lihasnesteet pihalle ja tosta tulee kuiva korppu
snadi sanoi:Onko kellään kokemusta keraamisista grillikivistä kaasugrillissä?
kopsis sanoi:Ja kaverina jalapenolla höystettyjä vs-kynsiä
seppo-x sanoi:Tulisen ruuan ja valkosipulin ystävänä mielenkiinto heräsi. Miten olet valmistanut noita jalapeno-valkosipulinkynsiä?
kopsis sanoi:Herkkusieni+homejuusto+pekoni
:urjo: :urjo:Pyranha sanoi:purkki pari herra huttusta...