Grillikausi alkaa

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja DoDo
  • Aloitettu Aloitettu

EAA-valmisjuoma 24-pack

Pineapple Passion Fruit

1€/kpl
Kapu sanoi:
Etenkin Wilhelmin valkosipuli-sinihomejuusto on nam-nam...

No hitto, pitihän jonkun mainita tuokin :kuola: ...nyt on ostoslista seuraava:

PALJON valkosipulia
Hunajaa
Chiliä
Jalapenoa
Valkoviinietikkaa
Possun ulkofile
Aura/vs Wilhelm
Uudet potut (ulkomaisetkin maistuu tähän hätään)
Mäyräkarhu

Eli lauantaina grillataan :D
 
Avernian sanoi:
Onko olemassa oikeasti lihaisia makkaroita? En ole syönyt moneen monituiseen vuoteen, kun kaikki mitä kaupassa vastaan tuli oli tyyliin "sisällöstä lihaan verrattavia tuotteita 48%" tms.

wilhelmit 70% kieppeillä, wotkinssit samoin. kauppahallista sitten pienten makkaratehtaiden herkkuja..

Keraamisista kivistä vielä.. onko paremmat kuin laavakivet, imeekö vähemmän rasvaa, jakaako lämmön tasaisemmin vai ostanko vaan halvempia?
 
kopsis sanoi:
Uudet potut (ulkomaisetkin maistuu tähän hätään)
Älä ainakaan osta marokkolaisia uusia perunoita. Ei maistu miltään ja on muuten sisältä pelkkää jauhoa.
Kabanossi & suomalaiset uudet perunat voilla :worship:
 
Just söin mutta silti tuli helvetinmoinen nälkä tätä threadia lukiessa :kuola:

Itse heitän grilliin sikaa ja lehmää eri muodoissa, joskus satunnainen maissi tai täytetty paprika eksyy ritilälle. Kestosuosikkina kuitenkin vuodesta toiseen Camping ja Kabanossin grillibalkan-pötkylät, luonnollisesti viherkorkkiseen sinappiin hukutettuna! :)

Niin ja grillattua lehmäähän ei sovi syödä ilman jotain näistä:
hpsauce.jpg
 
Glyptis sanoi:

Ja näistä sitten tuli mieleen pari jälkkäriä grillissä eli tuossa HP-kastikkeessa uitetut persikat jotka grillataan. Lisäksi se banaani mikä viilletään kyljestä auki ja sisälle heitellään suklaata, tämän jälkeen foliossa siihen grilliin :kuola:
 
Ne jättiherkkusienet, niistä kanta helevettiin ja tuorejuustohärdelliä sinne ja pekonisiivu ympärille. Ehkä parasta ikinä. Sitten nämä perusjutut: makkarat, pihvit yms... Nuo hedelmätkin on yllättävän hyviä grillattuna.

Ja tietysti mäyräkoiran kyydittämänä voi syödä vaikka grillattuja kumisaappaita.
 
Parsakaalta, kukkakaalta, paprika lohkoja ja kokonaisia valkosipulin kynsiä marinoituna oliiviöljy, soija + makeachili seoksella, kääritään folioa päälle ja suoraan hiilille n. 10-15min.
Seuraksi ritilän päälle lohifilee, kananrintafileitä ja/tai possunfilee pötkö(riippumatta vaihtoehdosta, maustettu chilillä suht tuliseksi).

Ja normipallogrillillä tietenki.
 
Mulla on grilli, jossa poltan puuta, enkä suostu muihin versioihin vaihtamaan. "Puugrillillä" saa hienon savuaromin lihoihin.

Grillissä:
-kassler ja tietenkin naturaalina, niin kuin itsekkin
-kaikenlaiset makkarat lukuunottamatta kalkkunamakkaraa, joka on niin kuivaa, että mäyräkoira kuluu jo yhden kyrsän kanssa
-herkkusienet just niin, kun moni on täällä jo kirjoittanutkin
-lohta
-kaikenlaiset vihannekset


Vinkki:
Jos teillä on pallogrilli, niin siitä saa hyvän savustuspöntön, kun hiilien ollessa punaisina, laittaa niitten päälle leppälastuja ja kupu päälle tiiviisti.
 
Avernian sanoi:
Onko olemassa oikeasti lihaisia makkaroita? En ole syönyt moneen monituiseen vuoteen, kun kaikki mitä kaupassa vastaan tuli oli tyyliin "sisällöstä lihaan verrattavia tuotteita 48%" tms.

Ei muutakuin lidliin hakemaan saksanpojan A-luokan rasvakaapelia. Lihapitoisuudet lähemmäs 90%, aivan eri tuotteita kuin kotimaiset "makkarat".
 
usein on tullut grillattua ja useimmiten jos ei jaksa hirveetä vaivaa nähdä niin kyljyksiä tulee silloin tehtyä.
 

3 kpl M-Nutrition EAA+

Mango - Hedelmäpunssi - Sitruuna - Vihreä omena

-25%
rimppis sanoi:
Älä ainakaan osta marokkolaisia uusia perunoita. Ei maistu miltään ja on muuten sisältä pelkkää jauhoa.
Kabanossi & suomalaiset uudet perunat voilla :worship:

Kyproksen tytsyjen poimimia oon ostellu pahimpaan himoon, ihan syötäviä ovat.

Nyt on valkosipulit maustumassa, aurapekonisienet uunissa ja aura/vs-wilhelmit menee ihan just...kiva iltapala, shaatana ku ihminen on heikko :kuola:

Noista kabanosseista: mikäköhän piru siinä on, että valkosipulikabanossin syömisen jälkeen menee noin vartti ja pakki on aivan sekasin ??? Mikään muu makkara ei moista efektiä aiheuta - ja toi on "testattu" sen verran monta kertaa, ettei se yksinkertaisesti voi olla sattumaa :(
 
Pikkasen alkaa ikenet tirskumaan, kun näitä juttuja lukee. Hieman alkoi hiukomaan. Mutta täytetyt paprikat on hyviä ja sitten sellanen kuin juustomakkara, nami!
 
Pyranha sanoi:
Ei muutakuin lidliin hakemaan saksanpojan A-luokan rasvakaapelia. Lihapitoisuudet lähemmäs 90%, aivan eri tuotteita kuin kotimaiset "makkarat".

Täytyy käydä poikkeamassa, mutta jotenkin o vaikea usko, että ne OIKEAT makkarat lidlistä löytyis :rolleyes:

BTW minkä hintasia, näkösiä, kokosia ja merkkisiä niin löydän ne varmasti :evil:

BTW2 kyllä noissa kaboissa ja wilhelmeissä on aika korkea se lihapitoisuus, lisäksi on erillaisia makuvaihtoehtoja...suosikki taitaa kyllä olla juusto. Eikä hintakaan päätähuimannut, viimekesänä paketti 1.99
 
skuge sanoi:
Täytyy käydä poikkeamassa, mutta jotenkin o vaikea usko, että ne OIKEAT makkarat lidlistä löytyis :rolleyes:
Kyllä ne sieltä löytyvät. Bratwurstit ainakin, pitää testailla noita mainittuja tänä kesänä.
 
Huppe sanoi:
Kyllä ne sieltä löytyvät. Bratwurstit ainakin, pitää testailla noita mainittuja tänä kesänä.
Komppaan. Lidlin bratwurstit on helvetin hyviä eikä edes hinnalla pilattu. Aina tarttuu noita matkaan kun siellä tulee käytyä.
 
Kannattaa kokeilla Pirkka Bratwursteja (jos noita vielä on myynnissä, en ole aikoihin syönyt/ostanut). Hieman hintavia, mutta maun puolesta pyyhkivät IMO Lidlin bratwursteilla lattiaa.
 
Heittäkääs noita täytettyjen paprikoiden reseptejä.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom