• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Grillikausi alkaa

APL

Liittynyt
17.6.2014
Viestejä
3


Hyvin pelitti, parin kilon possunniska kilon kasler ja kolme kilon grillikylkeä valmistui noin 10 tunnissa. Viimeiset pari tuntia mukana myös uuniperunat. Aluksi pintaan rub ja sinappi, lopuksi glaseeraus bbq kastikkeella. paisto briketeillä ja hiilillä, lisäksi muutama kourallinen hickory lastuja.

Ei tarvinnut paljoakaan hampaita käyttää grillikyljen luiden siivoamiseen:) ja aivan loistava maku.
 
Liittynyt
15.11.2006
Viestejä
556
Ikä
30
Siinä on kyllä sen näkönen setti että iski armoton kateus... Iso hatunnosto! :thumbs:
 

Laardi

VIP
Liittynyt
26.5.2004
Viestejä
7 078
Ikä
45
Kaupunki
Espoo
Kokeilin snake-tyylin grillausta. Kokeilen seuraavan kerran kun ulkolämpötila on noin kaksikymmentäviisi astetta korkeammalla.

snake2.jpg
 
Liittynyt
4.6.2007
Viestejä
14 278
Kaupunki
Pirkanmaa
Perhana, loppu tänään Weberistä kaasu kesken makkaran grillauksen. Kaippa tuota kaasua ympäri vuoden saa sopusaan hintaan. Vaikka kesällä noita taidetaan enemmäkseen markkinoida ja mainostaa.

Edit, verkkokaupassa oli 19.90 e 5 kg komposiittipullon täyttö, pitää käydä vielä kysäseen viereisellä huoltsikalla hintaa.
 
Liittynyt
24.3.2013
Viestejä
2 337
En oikein ymmärrä näitä talvigrillaajia. Perjantaina viimeksi näin yhden. Kai sitä on vaan niin kaupunkilainen ettei ymmärrä miksi tehdä ruokaa pakkasessa tulella tutussa pihapiirissä.
 
Liittynyt
29.8.2009
Viestejä
2 883
En oikein ymmärrä näitä talvigrillaajia. Perjantaina viimeksi näin yhden. Kai sitä on vaan niin kaupunkilainen ettei ymmärrä miksi tehdä ruokaa pakkasessa tulella tutussa pihapiirissä.
Ei kai mikään mieluisa tekeminen katso vuoden- tai vuorokauden aikaa? Mutta varsinainen vastaus ihmettelyysi on melko varmasti maku. Ne pöljät varmaan tykkää niistä safkoista.;)
 
Liittynyt
4.6.2007
Viestejä
14 278
Kaupunki
Pirkanmaa
En oikein ymmärrä näitä talvigrillaajia. Perjantaina viimeksi näin yhden. Kai sitä on vaan niin kaupunkilainen ettei ymmärrä miksi tehdä ruokaa pakkasessa tulella tutussa pihapiirissä.
Itsellä löytyy kaasuvehje partsilta ja sillä pääsee niin lähelle grillausta, kun kerrostalossa voi päästä. Se kun on partsilla, niin ei siellä toppavaatteet päällä tarvitse olla, kun koppi sen verran kuitenkin lämpiää.

Ja maku se kai suurin syy grillaamiseen on. Sama piffi pannulla vs grilli, niin ymmärrät varmaan eron.
 

Emmah

Moderaattori
Mode
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
2 071
Weber-ketju ollut vähän aktiivisempi, mutta kysytäänpä täältä kun on vähän yleisluontoinen ongelma - tietääkö kukaan, mistä saisi sellaisia ei-kertakäyttöisiä vuokia avotuli/kaasugrilliin? Yhdellä naapurilla oli tuollaisia, mutta ei tullut aikoinaan kysyttyä, mistä oli ne hommannut. Olivat käteviä esim. kasviksille tai kanalle, joka tuppaa tarttumaan turhan hanakasti muuten grilliin.
 
Ylös