Grillikausi alkaa

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja DoDo
  • Aloitettu Aloitettu
Pro Nutrition Fire Kick, 20 x 25 ml -20%
10334254_10152308854649843_7271200424538867285_n.jpg


Hyvin pelitti, parin kilon possunniska kilon kasler ja kolme kilon grillikylkeä valmistui noin 10 tunnissa. Viimeiset pari tuntia mukana myös uuniperunat. Aluksi pintaan rub ja sinappi, lopuksi glaseeraus bbq kastikkeella. paisto briketeillä ja hiilillä, lisäksi muutama kourallinen hickory lastuja.

Ei tarvinnut paljoakaan hampaita käyttää grillikyljen luiden siivoamiseen:) ja aivan loistava maku.
 
SUPER WHEY ISOLATE (3,9 kg) -24%
Siinä on kyllä sen näkönen setti että iski armoton kateus... Iso hatunnosto! :thumbs:
 
Kokeilin snake-tyylin grillausta. Kokeilen seuraavan kerran kun ulkolämpötila on noin kaksikymmentäviisi astetta korkeammalla.

snake2.webp
 
Perhana, loppu tänään Weberistä kaasu kesken makkaran grillauksen. Kaippa tuota kaasua ympäri vuoden saa sopusaan hintaan. Vaikka kesällä noita taidetaan enemmäkseen markkinoida ja mainostaa.

Edit, verkkokaupassa oli 19.90 e 5 kg komposiittipullon täyttö, pitää käydä vielä kysäseen viereisellä huoltsikalla hintaa.
 
En oikein ymmärrä näitä talvigrillaajia. Perjantaina viimeksi näin yhden. Kai sitä on vaan niin kaupunkilainen ettei ymmärrä miksi tehdä ruokaa pakkasessa tulella tutussa pihapiirissä.
 
Zone-sarja -42%
En oikein ymmärrä näitä talvigrillaajia. Perjantaina viimeksi näin yhden. Kai sitä on vaan niin kaupunkilainen ettei ymmärrä miksi tehdä ruokaa pakkasessa tulella tutussa pihapiirissä.

Ei kai mikään mieluisa tekeminen katso vuoden- tai vuorokauden aikaa? Mutta varsinainen vastaus ihmettelyysi on melko varmasti maku. Ne pöljät varmaan tykkää niistä safkoista.;)
 
En oikein ymmärrä näitä talvigrillaajia. Perjantaina viimeksi näin yhden. Kai sitä on vaan niin kaupunkilainen ettei ymmärrä miksi tehdä ruokaa pakkasessa tulella tutussa pihapiirissä.
Itsellä löytyy kaasuvehje partsilta ja sillä pääsee niin lähelle grillausta, kun kerrostalossa voi päästä. Se kun on partsilla, niin ei siellä toppavaatteet päällä tarvitse olla, kun koppi sen verran kuitenkin lämpiää.

Ja maku se kai suurin syy grillaamiseen on. Sama piffi pannulla vs grilli, niin ymmärrät varmaan eron.
 
Weber-ketju ollut vähän aktiivisempi, mutta kysytäänpä täältä kun on vähän yleisluontoinen ongelma - tietääkö kukaan, mistä saisi sellaisia ei-kertakäyttöisiä vuokia avotuli/kaasugrilliin? Yhdellä naapurilla oli tuollaisia, mutta ei tullut aikoinaan kysyttyä, mistä oli ne hommannut. Olivat käteviä esim. kasviksille tai kanalle, joka tuppaa tarttumaan turhan hanakasti muuten grilliin.
 
Back
Ylös Bottom