En väittänyt että menestyvillä mailla olisi valtionuskonto olemassa, vaan puhuin siitä että menestyneiden maiden taustalta löytyy kristinuskoa.
Kaikkien maiden taustalta löytyy myös heimo- ja luonnonuskontoja, kunnes kristinuskoa alettiin väkisin tuputtaa näihin maihin - näin on käynyt myös Suomessa. Minä väitän, että heimouskonnot ovat näin ollen menestyneen yhteiskunnan taustalla.
Onko vaikeaa suhtautua siihen, että ateistisilla mailla menee kaikilla kehnosti?
Tuollaista asiaa, kuin ateistinen maa ei itseasiassa taida edes olla, kun kuitenkin 90% ihmiskunnassa uskoo johonkin "korkeampaan voimaan". Enkä mä henkilökohtaisesti edes näe, että ateistivaltioita pitäisi olla ja kannatan uskonnonvapauslakia.
Tällä hetkellä virallisia ateistisia maita taitavat olla ainakin Venäjä ja Kiina. Venäjän sisäpoliittisesta tilanteesta en ole perillä mutta ilmeisesti siellä talouskasvu ainakin jyrää kasvavalla vauhdilla ja ei Kiinallakaan mitenkään huonosti mene.
Sitten tämmöinen heitto, että onko vaikea vastata niihin mun muihin kommentteihin, kun kysyin suoria kysymyksiäkin mutta jostain syystä et ole niihin vastannut ollenkaan.
Evoluutioon en usko, ainakaan ihan Darwinisilaisittain (tosin Darwinkin perui teoriansa enne kuolemaansa)
Miksi ihmiset julistavat suureen ääneen etteivät usko evoluutioteoriaan? Teoria on noin 150 vuotta vanha ja sitä ei ole kaadettu vaan lähinnä tarkennettu =>
Moderni synteesi -teoria. Luulisi uppiniskaisimmankin idiootin tajuavan, että teorialla on vankkaa tutkimustietoa tukenaan.
Harvemmin porukka vastustaa kvanttiteoriaa, painovoimateoriaa tai pimeän aineen / energian teorioita, vaikka näistä on huomattavasti vähemmän tutkimustietoa kuin evoluutioteoriasta, josta nopean googletuksen tuloksena sain kaivettua 5.800.000 linkkiä tutkimuksiin.
Uskovatko evoluution puolustajat todella, että tämä maailma, se kaikki, mitä nyt näette ympärillänne, on syntynyt tyhjästä, sattumalta, ilman korkeampaa ohjausta? Se vaatii jo aika paljon uskoa.
Tai sitten tiedemies toteaa: "En tiedä miten maailmankaikkeus on syntynyt - tutkikaamme asiaa."
Ja ne todisteet evoluutiosta ei todista oikeasti yhtään mitään, jos pidemmälle ajattelee. Tai laittakaa nyt sitten joku sellaiset todisteet, joita ei voi kumota tai selittää toisin.
Ai todisteet evoluutiosta eivät todistakaan mitään, kun ajattelee asiaa? Voisitko ystävällisesti valottaa mulle tätä sun päättelyketjuasi. Mun mielestä jonkin asian todiste edelleen kyllä todistaa asian puolesta.
Ja ketkä on aivopesty. Sen nykyisen valtakäsityksen mukaan.
Miten minut on aivopesty? Mikä evoluutioteoriassa on väärin? Ole hyvä ja vastaa.
Ja kun aikamme suurimpaan sotapäällikköön George W. Bushiin yhdistetään kristinusko, se on jo mustamaalausta.
No GWB sanoi puheessaan kansakunnalle, että Jumala antoi hänelle tehtäväksi hyökätä Irakiin. Miksi hän sanoi näin? Saiko hän todella tehtävän Jumalalta? Vai sanoiko hän saaneensa tehtävän Jumalalta vain saadaakseen Yhdysvaltojen suuren kristillisen enemmistön taakseen, "Ei Jumalalta tehtävän saanut mies voi valehdella."
Kreationismiin päätyminen vaatii nykymaailmassa enemmän omaa ajattelua kuin virallinen uskonto evoluutio.
:lol2:
Aina tulee olemaan asioita, joita tiede ei kykene selittämään. Silloin astuu kuvaan henkimaailma.
Mikä vitun henkimaailma?
Kuinkas paljon olet asiaa pohtinut? Kun tällaiseen tulokseen päädyit? Oletko varannut asian ajattelemiseen aikaa ja mielessäsi kyseenalaistanut evoluution?
Pistäkääpä nyt joku tänne jokin vedenpitävä todiste evoluutiosta ja miettikää miten siitä voidaan nähdä evoluution tapahtuneen.
Mä tässä vähän aloin pohtia taas tätä evoluutiota ja tuli mieleen tämmöisiä asioita:
1.
Perinnöllisyys - on mielestäni aika pitävästi todistettu, että jokaisella eliöllä on perinnöllinen koodi DNA -nimisessä molekyylissä
2.
Variaatiot - Perinnöllinen informaatio vaihtelee eri eliöiden välillä, jopa saman lajin yksilöiden välillä. On erittäin varmasti todistettu, että perinnöllistä vaihtelua tapahtuu mutaatioiden ja geneettisen rekombinaation seurauksena.
3.
Luonnonvalinta - Eliöt kilpailevat eloonjäännistä, ravinnosta, pesäpaikoista, paritteluoikeuksista, reviiristä ja ties mistä. Tästä ei kai ketään ala väittää vastaan? Tässä kamppailussa eri yksilöt menestyvät eri tavoin, toiset paremmin ja toiset huonommin. Yleensä paremmin menestyvät myös lisääntyvät paremmin kuin huonosti menestyvät => Toiset geenit yleistyvät ja toiset harvenevat, ehkä jopa poistuvat kokonaan.
4.
Evoluutiivinen muutos - näistä ylläolevista syistä johtuen eliöille on hitaasti kehittynyt adaptaatioita elinympäristöön, ravinnonhankintaan ja puolustukseen. Esimerkiksi lähes kaikki vesieliöt ovat virtaviivaisia, lähes kaikilla lentävillä eliöillä on siivet - eikä potkuria jne. Lisäksi on havaittu kahden tai useamman lajin yhtäaikaista evoluutiota, johtuen joko saalis-petosuhteesta tahi kilpailusta. Jopa kaksi täysin erilaista lajia voi liittyä yhteen ja toimia yhdessä: Mitokondriot ihmisen soluissa(bakteerialkuperä), viherhiukkaset kasvien soluissa(bakteerialkuperä), levien ja sienten yhteistyö => jäkälät.
5.
Sukupuutto Näitäkin tapahtuu erilaisista syistä. Laji eli kerran ja kuoli sitten sukupuuttoon tai kehittyi täysin uudeksi lajiksi.
6.
Elämän synty, alkuräjähdys - näihin evoluutioteoria ei ota edes kantaa, koska teoria käsittää vain eliöissä tapahtuvien muutosten periaatteet.
Näistä erilaisista osatekijöistä muodostetaan nykyinen evoluutioteoria, jos tahdot kumota evoluutioteorian niin sun on pakko pystyä kumoamaan jokin näistä osatekijöistä. Pelkkä toteaminen, että et usko evoluutioon on asiasisällöltään puhdas nolla ilman mitään painoarvoa - ellei sulla ole sitten jotain todella painavaa faktaa tukemaan toteamistasi. Jos sulla on niin lähetä se johtaviin tiedelehtiin, takaan pääsysi historian lehdille.
Sitäpaitsi tiede muuttuu koko ajan. Mikä oli eilen totuus, on tänään valhe, ja huomenna sekin kumotaan. Tiede ei ole ikuista. Mistä te tiedätte, mikä on yleinen totuus 300 vuoden päästä?
Tiede lähinnä hahmottaa tätä ympäröivää todellisuuttaa ja muodostaa siitä omia teorioitaan ja mallejaan. Kuten arvata saattaa tietomme ei ole absoluuttista, joten nämä mallit eivät edusta täysin puhdasta faktaa meitä ympäröivästä maailmasta. Siksi näitä malleja tarkennetaan aina kun vain mahdollista, joskus ne jopa romahtavat ja pitää rakentaa täysin uusi malli taikka teoria. Tämä on tieteen tehtävä. Ymmärtää ja todellisuutta meille ymmärrettävään muotoon.