Carnivore Diet

GOOD MORNING

BCAA, EAA, MSM, GLUTAMIINI, VIHERJAUHEET

-40%
Tuttua huttua.

Härskiä touhua:
NIVELRIKKOPOTILAAN ”pahisruoka” on punainen liha.

– On olemassa tutkimuksia, joissa sekä nivelreuman että nivelrikko-oireiden on todettu pitkittyvän ja pahenevan, kun syödään runsaasti lihaa. Varsinkin punaisen lihan syöntiä tulisi vähentää, sanoo Pohjolainen.
 
Tuttua huttua.

Härskiä touhua:
NIVELRIKKOPOTILAAN ”pahisruoka” on punainen liha.

– On olemassa tutkimuksia, joissa sekä nivelreuman että nivelrikko-oireiden on todettu pitkittyvän ja pahenevan, kun syödään runsaasti lihaa. Varsinkin punaisen lihan syöntiä tulisi vähentää, sanoo Pohjolainen.
Joo tätä tää on, naispuolinen kaveri on lääkiksessä ja mainitsin hänelle että syön päivässä 1.5kg naudan lihaa, olo ja maha ei vois paremmat olla. Hänen vastaus oli : "Miten joku voi olla noin vitun tyhmä? ei tossa oo mitään järkeä, sun suonet ei tuu kestämään tota". En jatkanut keskustelua sen enempää
 
Aika tylsä ihminen saa olla, että pelkkää lihaa lähtee puputtamaan pvästä toiseen..

Itsekkin kokeeksi lisäsin lihan osuutta toviks, mutta ei se vaan toimi pidemmän päälle..Alkaa jopa ällöttää. Kuunnellaan itseämme.
 
Aika tylsä ihminen saa olla, että pelkkää lihaa lähtee puputtamaan pvästä toiseen..

Itsekkin kokeeksi lisäsin lihan osuutta toviks, mutta ei se vaan toimi pidemmän päälle..Alkaa jopa ällöttää. Kuunnellaan itseämme.

En kyllä ymmärrä mitenkä ruokavalio tekee ihmisestä tylsän tai muutenkaa kertoo välttämättä mitään persoonasta. Toki lihavat on usein lepposia ja vegaanit.. no en viitti edes sanoa😀, ehkä siinä jotain perää on. Itelle kyllä liharuuat on suurinta herkkua eikä ole vielä tylsäksi käynyt, toki nykyisin lihan kanssa tulee lisukkeita, mutta kyllä se pihvi on aina se aterian herkku🤤
 
FB_IMG_1693034150784.jpg
 

Tää kuolee ihan just, nyt äkkiä hitokseen rypsi ja rapsiöljyä koneeseen sekä täysjyväleipää joka aterialla, ateriaväli 2-3h että verensokeri kestää tasaisena. Niin voi vielä pelastua ja näyttää ihan vitun rähjäseltä ylipainoiselta paskaläjältä niin kuin 75% "normaalisti syövistä" länkkäreistä tekee jo siinä ~50 kantturoilla.
 
Tää kuolee ihan just, nyt äkkiä hitokseen rypsi ja rapsiöljyä koneeseen sekä täysjyväleipää joka aterialla, ateriaväli 2-3h että verensokeri kestää tasaisena. Niin voi vielä pelastua ja näyttää ihan vitun rähjäseltä ylipainoiselta paskaläjältä niin kuin 75% "normaalisti syövistä" länkkäreistä tekee jo siinä ~50 kantturoilla.
Mitäs vikaa täysjyväleivässä on.
Itse syön monenlaista ruokaa, eikä ole koskaan ollut ylipainoa....Lopulta kyse on aina kaloreista ja niiden suhteesta kulutukseen.

Vielä tärkeämpi tekijä ikääntymisen ja ulkonäön suhteen on kuitenkin geeniperimä.
Katsotaan kaksi lasta samasta perheestä...Syövät samaa ruokaa..Toinen on lihava kun toinen on hoikka. Ulkonäöstä näkee, että toinen on perinyt lihavan isänsä geenit kun toinen sai hoikan äitinsä puolelta dominoivat geenit.

Katsotaan toista perhettä, jossa molemmat vanhemmat hoikkia..Myös kaikista lapsista tuli hoikkia.= Geenit.

Liha on toki terveellistä, muttei siihen ajatukseen tarvitse hirttäytyä kuin ei muuta olisikaan.
 
Mitäs vikaa täysjyväleivässä on.
Itse syön monenlaista ruokaa, eikä ole koskaan ollut ylipainoa....Lopulta kyse on aina kaloreista ja niiden suhteesta kulutukseen.

Vielä tärkeämpi tekijä ikääntymisen ja ulkonäön suhteen on kuitenkin geeniperimä.
Katsotaan kaksi lasta samasta perheestä...Syövät samaa ruokaa..Toinen on lihava kun toinen on hoikka. Ulkonäöstä näkee, että toinen on perinyt lihavan isänsä geenit kun toinen sai hoikan äitinsä puolelta dominoivat geenit.

Katsotaan toista perhettä, jossa molemmat vanhemmat hoikkia..Myös kaikista lapsista tuli hoikkia.= Geenit.

Liha on toki terveellistä, muttei siihen ajatukseen tarvitse hirttäytyä kuin ei muuta olisikaan.
Ei ne geenit ole välttämättä se vaikuttava tekijä. Tekijöitä on niin monia. Synnytystapa ja antibioottien käyttö esimerkiksi vaikuttaa jo mikrobistoon, joka taas osaltaan vaikuttaa lihoamiseen. Lisäksi se minkälaiset on elämäntavat vaikuttaa juurikin niiden geenien aktivoitumiseen. Myös se, että vanhemmat on hoikkia on todennäköisempää, että he syövät järkevämmin kuin ylipainoiset, joka taas johtaa siihen, että todennäköisesti myös lapset syövät järkevämmin kuin lihavien vanhempien lapset, on yhtä kuin ei hirveästi vaikutusta geeneillä? Miten äiti on syönyt raskausaikana, syntyykö lapsi jo valmiiksi esimerkiksi raudanpuutoksessa jne. Myös hoikilla voi olla viskeraalista rasvaa ja lihaksetkin huomattavan rasvoittuneet, vaikka useimman silmään näyttää hyväkuntoiselta. Sean O'Maralla erittäin hyvää juttua viskeraalisesta rasvasta, jos aihe kiinnostaa. Esimerkiksi nykykehonrakentajia kuvannut, ja kisakunnossa olevat "gutti" vatsat ovat viskeraalisen rasvan aikaansaannosta, joka taas on seurausta esimerkiksi insuliinin käytöstä.
 

Anabolic Overdrive

2 kg, Orange

-30%
Simppeliä mutta kaunista.🤤 En varmaan ikinä kyllästys tuohon ateriaan. Ja se olo ja energia minkä tuosta saa👌. Ei turvotusta, pieruja tai aterian jälkeistä väsymystä, vaan loputon energia ja kirkas mieli.

katso liitettä 254683
Sama homma. Nyt taas pari viikkoa carnivore + kahvi takana. Hiilarit pelissä oli se lähde käytännössä mikä tahansa niin tulee piereskeltyä päivässä sen verran mitä nyt tän parin viikon aikana. Pihviä sitä mielellään söis joka aterialla, mutta vaatis vähän enempi budjettia niin täytyy tyytyä atrian burgerjauhelihaan.
 
Mitäs vikaa täysjyväleivässä on.
Itse syön monenlaista ruokaa, eikä ole koskaan ollut ylipainoa....Lopulta kyse on aina kaloreista ja niiden suhteesta kulutukseen.

Vielä tärkeämpi tekijä ikääntymisen ja ulkonäön suhteen on kuitenkin geeniperimä.
Katsotaan kaksi lasta samasta perheestä...Syövät samaa ruokaa..Toinen on lihava kun toinen on hoikka. Ulkonäöstä näkee, että toinen on perinyt lihavan isänsä geenit kun toinen sai hoikan äitinsä puolelta dominoivat geenit.

Katsotaan toista perhettä, jossa molemmat vanhemmat hoikkia..Myös kaikista lapsista tuli hoikkia.= Geenit.

Liha on toki terveellistä, muttei siihen ajatukseen tarvitse hirttäytyä kuin ei muuta olisikaan.
Voisi myös kysyä että mitä hyvää täysjyväleivässä on, muuta kuin maku jos päällä on voita? Kysymyksen voisi muotoilla vielä niin että mitä täysjyväviljassa on semmoista mitä ei muualta saisi pienemmillä haitoilla.

Gluteenistä ei varmaan tarvitse tässä enempää kertoa.

Sen lisäksi että Suomessa on aivan helvetisti IBS potilaita joiden sairastumiseen viljat on isossa osassa niin viljat sisältää myös fytaatteja, jotka esiintyvät monissa kasvituotteissa, mukaan lukien täysjyväviljat. Fytaatit voivat sitoa mineraaleja, kuten kalsiumia, rautaa, sinkkiä ja magnesiumia, ja muodostaa fytaattimineraalikomplekseja. Tämä voi vaikeuttaa näiden mineraalien imeytymistä suolistossa. Erityisesti raudan imeytyminen voi olla ongelma, ja se voi vaikuttaa erityisesti kasvissyöjiin ja vegaaneihin.

Lisäksi viljoissa on Oksalaatteja, jotka voivat myös vaikuttaa mineraalien imeytymiseen. Ne voivat muodostaa kalsiumoksalaattikiteitä, jotka voivat estää kalsiumin imeytymisen suolistossa. Oksalaatteja esiintyy esimerkiksi pinaatissa ja ruusukaalissa, mutta myös tietyissä täysjyväviljoissa.
 
Voisi myös kysyä että mitä hyvää täysjyväleivässä on, muuta kuin maku jos päällä on voita? Kysymyksen voisi muotoilla vielä niin että mitä täysjyväviljassa on semmoista mitä ei muualta saisi pienemmillä haitoilla.

Gluteenistä ei varmaan tarvitse tässä enempää kertoa.

Sen lisäksi että Suomessa on aivan helvetisti IBS potilaita joiden sairastumiseen viljat on isossa osassa niin viljat sisältää myös fytaatteja, jotka esiintyvät monissa kasvituotteissa, mukaan lukien täysjyväviljat. Fytaatit voivat sitoa mineraaleja, kuten kalsiumia, rautaa, sinkkiä ja magnesiumia, ja muodostaa fytaattimineraalikomplekseja. Tämä voi vaikeuttaa näiden mineraalien imeytymistä suolistossa. Erityisesti raudan imeytyminen voi olla ongelma, ja se voi vaikuttaa erityisesti kasvissyöjiin ja vegaaneihin.

Lisäksi viljoissa on Oksalaatteja, jotka voivat myös vaikuttaa mineraalien imeytymiseen. Ne voivat muodostaa kalsiumoksalaattikiteitä, jotka voivat estää kalsiumin imeytymisen suolistossa. Oksalaatteja esiintyy esimerkiksi pinaatissa ja ruusukaalissa, mutta myös tietyissä täysjyväviljoissa.
Kyllä ruisleipää on syöty varsin pitkään Suomessakin ilman ongelmia..
Suolistosairaudet juontavat taasen mitä ilmeisemmin omega6/ 3 epäsuhdasta.
Vege paskat ovat vieneet tuon suhteen perseelleen ja kun omega6= tulehdus.

Ylipäätään vihreät kypsentämättömät kasvikset ovat valtava riski ruokavaliossa ja käytännössä täysin tarpeeton kun se on käytännössä pelkkää vettä muutenkin. Nämä pilaantuvat hetkessä ja pitävät sisällään taudin aiheuttajia. Suolisto sairaudet ovat yleistyneet vegeilyn myötä.

Itse en syö lainkaan vihreitä salaatteja..
 
Kyllä ruisleipää on syöty varsin pitkään Suomessakin ilman ongelmia..
Suolistosairaudet juontavat taasen mitä ilmeisemmin omega6/ 3 epäsuhdasta.
Vege paskat ovat vieneet tuon suhteen perseelleen ja kun omega6= tulehdus.

Ylipäätään vihreät kypsentämättömät kasvikset ovat valtava riski ruokavaliossa ja käytännössä täysin tarpeeton kun se on käytännössä pelkkää vettä muutenkin. Nämä pilaantuvat hetkessä ja pitävät sisällään taudin aiheuttajia. Suolisto sairaudet ovat yleistyneet vegeilyn myötä.

Itse en syö lainkaan vihreitä salaatteja..
No ilman ongelmia on tässä tapauksessa aika häilyvä käsite. Itse en usko et tuohon omega tasapainoon vaan siihen että viljoja menee yksinkertaisesti liikaa muiden ongelmallisten kasvisten lisäksi. Kuidun merkitystä "vatsaa hellivänä super ravinteena" taas on liioiteltu aivan käsittämättömän paljon. Siihen päälle aivan liian tiheä ruokarytmi "tasapainoisen" verensokerin saamiseksi niin avot, ei kestä vatsa kellään moista jatkuvaa kuormitusta.
 
Sama homma. Nyt taas pari viikkoa carnivore + kahvi takana. Hiilarit pelissä oli se lähde käytännössä mikä tahansa niin tulee piereskeltyä päivässä sen verran mitä nyt tän parin viikon aikana. Pihviä sitä mielellään söis joka aterialla, mutta vaatis vähän enempi budjettia niin täytyy tyytyä atrian burgerjauhelihaan.
Itsekkin elänyt tolla atrian burgerlihalla kauan, helvetin hyvän makusta. Tänään tuli huomattua että hävinny jokaisesta s-kaupasta kyseinen tuote? hinta ollu vain 5.45e paketti s-kaupoissa
 
Itsekkin elänyt tolla atrian burgerlihalla kauan, helvetin hyvän makusta. Tänään tuli huomattua että hävinny jokaisesta s-kaupasta kyseinen tuote? hinta ollu vain 5.45e paketti s-kaupoissa
Meillä ainakin löytyi vielä ja täällä Kanta-Hämeessä ollut 5.35 e paketti. Nykyään itsellä "harrastuksena" käydä klo 21 pintaan keräämässä -60 % alennukset. Todella hyvin löytyy lihoja oikeastaan joka kerta. Nytkin on arkkupakastimessa reilu 3 kg tomahawkeja, 4 kg entrecote ja jauhelihat yms lisäksi. Kaikki lähteneet pilkkahinnalla :D
 
Kyllä ruisleipää on syöty varsin pitkään Suomessakin ilman ongelmia..
Suolistosairaudet juontavat taasen mitä ilmeisemmin omega6/ 3 epäsuhdasta.
Vege paskat ovat vieneet tuon suhteen perseelleen ja kun omega6= tulehdus.

Ylipäätään vihreät kypsentämättömät kasvikset ovat valtava riski ruokavaliossa ja käytännössä täysin tarpeeton kun se on käytännössä pelkkää vettä muutenkin. Nämä pilaantuvat hetkessä ja pitävät sisällään taudin aiheuttajia. Suolisto sairaudet ovat yleistyneet vegeilyn myötä.

Itse en syö lainkaan vihreitä salaatteja..
Jo vain. Hapanjuuren duunattu leipä on vanha perinne ja hieman fiksumpi tapa nauttia leivästä.

Viljan leseet on kyllä ihmiselle surkea juttu, juuri aiemissa viesteissä mainituista syistä. Ydinosa ei ehkä suoraan niin toksinen, mutta turhaa tärkkelystä, sokeria ja kasvirasvaa sekin periaatteessa.

Kasvisten biologinen arvo ihmiselle on negatiivinen. Fermentointi ja kypsennys jeesaa siinä että haitat vähenee, mutta hyödyt on edelleen kateissa. Toki, fermentoinnin yhteydessä syntyvät maitohappobakteerit ok, mutta nekin otan mielelläni pastöroimattomista juustoista.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom