Carnivore Diet

Yllättävää että ketolla päätyy vahingossa miinukselle ja nesteet lähtee ja hiilariravinnolla ei. Kaloreita kun ei rajoitettu tai määrätty. Tutkimus tähänkin tarvittiin
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tuo kuvastaa hyvin sitä, mitä Bakerkin on puhunut, että ei ihmisen tarvi oikeasti kaloreita seurata ja laskea pysyäkseen hoikkana, niin kun ei minkään muunkaan eläimen luonnossa. Syödään maha kunnolla täyteen silloin kun on nälkä.
 
Yllättävää että ketolla päätyy vahingossa miinukselle ja nesteet lähtee ja hiilariravinnolla ei. Kaloreita kun ei rajoitettu tai määrätty. Tutkimus tähänkin tarvittiin
Mielestäni tuo ei ole kovin yllättävää. Moni ketoilija on kertonut, että bulkkaaminen on ketolla vaikeaa, koska proteiini- ja rasvapitoinen ruoka on niin täyttävää, että plussalle on vaikea päästä. Odotettu tulos myös siinä mielessä, että nesteiden lähteminenhän johtuu suurelta osin juuri glykogeenivarastojen tyhjenemisestä.
 
Mielestäni tuo ei ole kovin yllättävää. Moni ketoilija on kertonut, että bulkkaaminen on ketolla vaikeaa, koska proteiini- ja rasvapitoinen ruoka on niin täyttävää, että plussalle on vaikea päästä. Odotettu tulos myös siinä mielessä, että nesteiden lähteminenhän johtuu suurelta osin juuri glykogeenivarastojen tyhjenemisestä.

Sarkasmitutkaa päälle.
 
Näitä kertomuksia tulee vastaan kokoajan. Pitää itse aloittaa keto/carnivore kokeilu tässä kevään aikana.

Ruotsalainen Eva, 62, syö melkein pelkkää lihaa - ”Tunnen oloni nuoremmaksi ja seksihaluni ovat lisääntyneet”
Ruotsalainen Eva Birath, 62, syö melkein pelkkä lihaa

- Verenpaineeni on tippunut normaalille tasolle, mieliteot ovat loppuneet, rasva palaa ja nukun paremmin, hän kertoo.

– Minulla ei ole enää jalkakramppeja, tunnen itseni energisemmäksi, mutta samaan aikaan rauhalliseksi. Vatsani toimii nyt täydellisesti. Ihoni, hiuksieni ja kynsieni kunto on parantunut. Lihakseni kasvavat, tunnen oloni nuoremmaksi ja seksihaluni ovat lisääntyneet.

Ruotsalainen syö kilon lihaa päivässä. Naudanlihan osuus on 80 prosenttia.Mukana on myös kanan sydämiä.


Hän nauttii aamupalalla vain kupin kahvia ja paastoa keskipäivään saakka.Ruokavalio sisältää päivässä 2 000 kilokaloria.

– Syöt, kun olet nälkäinen ja juot, kun olet janoinen. Mitään lisukkeita ei tarvita, hän kertoo.

Salitreenejä hän tekee neljä kertaa viikossa. Paino on tippunut 97 kilosta 82 kiloon.
 
Tuo kuvastaa hyvin sitä, mitä Bakerkin on puhunut, että ei ihmisen tarvi oikeasti kaloreita seurata ja laskea pysyäkseen hoikkana, niin kun ei minkään muunkaan eläimen luonnossa. Syödään maha kunnolla täyteen silloin kun on nälkä.

Mitä oon omassa lähipiirissä seurannu, ni nimenomaan niille ikipunkeroille nää ratkasut toimii. Varmaan just siks, että ei oo oikeen ylipäätään itsekuria ja ketoilulla sun muulla vhh-touhuilla ei tarvii laskee ja nälän tunne on pienempi (tutkimukset tais sanoo päinvastaista?).
 
Tuo kuvastaa hyvin sitä, mitä Bakerkin on puhunut, että ei ihmisen tarvi oikeasti kaloreita seurata ja laskea pysyäkseen hoikkana, niin kun ei minkään muunkaan eläimen luonnossa. Syödään maha kunnolla täyteen silloin kun on nälkä.
Ei varmaan ihmisen pitäisi kaloreita seurata, jos hänet laitettaisiin sinne luontoon muiden eläinten kanssa. Ja toisaalta jos eläimet laitettaisiin vastaavaan ympäristöön meidän kanssa - suuria määriä herkullisia kaloreita tarjolla joka käänteessä - niin pitäisi niidenkin aika nopeasti ladata se MyFitnessPal luuriin.

Sarkasmitutkaa päälle.
Pahoittelen, että tutkani ei toiminut, mutta toisaalta tämä ympäristö on aika haasteellinen kenen tahansa sarkasmitutkalle.
 
Näitä kertomuksia tulee vastaan kokoajan. Pitää itse aloittaa keto/carnivore kokeilu tässä kevään aikana.

Ruotsalainen Eva, 62, syö melkein pelkkää lihaa - ”Tunnen oloni nuoremmaksi ja seksihaluni ovat lisääntyneet”
Ruotsalainen Eva Birath, 62, syö melkein pelkkä lihaa

- Verenpaineeni on tippunut normaalille tasolle, mieliteot ovat loppuneet, rasva palaa ja nukun paremmin, hän kertoo.

– Minulla ei ole enää jalkakramppeja, tunnen itseni energisemmäksi, mutta samaan aikaan rauhalliseksi. Vatsani toimii nyt täydellisesti. Ihoni, hiuksieni ja kynsieni kunto on parantunut. Lihakseni kasvavat, tunnen oloni nuoremmaksi ja seksihaluni ovat lisääntyneet.

Ruotsalainen syö kilon lihaa päivässä. Naudanlihan osuus on 80 prosenttia.Mukana on myös kanan sydämiä.


Hän nauttii aamupalalla vain kupin kahvia ja paastoa keskipäivään saakka.Ruokavalio sisältää päivässä 2 000 kilokaloria.

– Syöt, kun olet nälkäinen ja juot, kun olet janoinen. Mitään lisukkeita ei tarvita, hän kertoo.

Salitreenejä hän tekee neljä kertaa viikossa. Paino on tippunut 97 kilosta 82 kiloon.
Jotenkin yllättävää että sen 15kg pudottanut ihminen voi paremmin joka saralla?? Löysin vetoa, että myös tuon painonputoamisen avulla on myös verenkuva ym helth markerit on huomattavasti parantuneet niinkuin jokaisella ruokavaliomallilla jolla saadaan aikaiseksi painonpudotusta ylipainosta terveempiin lukemiin.
 
Jotenkin yllättävää että sen 15kg pudottanut ihminen voi paremmin joka saralla?? Löysin vetoa, että myös tuon painonputoamisen avulla on myös verenkuva ym helth markerit on huomattavasti parantuneet niinkuin jokaisella ruokavaliomallilla jolla saadaan aikaiseksi painonpudotusta ylipainosta terveempiin lukemiin.
Nimenomaan. Varmasti suurin osa näistä tarinoista selittyy nimenomaan kalorivajeella. Ja jos joku väittää, että carnivore on terveellisempi ruokavalio kuin esim. carnivore+vihannekset, niin siihen vaaditaan jo objektiivisempaa dataa kuin Evan tarina.
 
Is it possible to live a healthy life eating only meat? Dr. Paul Saladino makes a very strong argument in support of the Carnivore Diet in today's episode. Dr. Saladino brings a mass of studies to back up the argument that humans run optimally eating only animal products. But... there is a catch... in order to balance all of your required nutrients you must consume what he refers to as nose to tail, eating from many parts of the animal including organ meat, ligaments, tendons and even bone. Let us know what you think of this paradigm challenging episode! Part 2 comes your way on Monday!



osa 2:

 
A rasher of bacon a day 'ups cancer risk' - BBC News

Tuore Oxfordin yliopiston tekemä tutkimus lihan ja lihavalmisteiden vaikutuksesta mm. Syöpään. Osallistujia ~0.5 miljoona ja tais kestää aika monta vuotta.
Hienosti väärin laskettu. Jokaista 10 000 osallistujaa kohti 48 enemmän pekonia syönyttä sairastui, vähempipekonisesta verrokkiryhmästä 40. Eli siis 8 enemmän.

Riski sairastua ei ole 8/40 eli 20% suurempi vaan 8/10000 eli 0,08% suurempi. Eli ei merkittävää eroa.
 
On kyllä pikkaisen turhauttavaa lueskella nykyään mitään safkaamiseen liittyvää, kun toiset proffat lupaa persesyövän heti, jos näkee kaupassa jauhelihapaketin. Toiset proffat taas sanoo, että voi syödä vaikka kilon lihaa päivässä ilman mitään ongelmaa.......
 
On kyllä pikkaisen turhauttavaa lueskella nykyään mitään safkaamiseen liittyvää, kun toiset proffat lupaa persesyövän heti, jos näkee kaupassa jauhelihapaketin. Toiset proffat taas sanoo, että voi syödä vaikka kilon lihaa päivässä ilman mitään ongelmaa.......

Samaa mieltä. Ota näistä selvää. Sitten aina noissa lihan syöpää aiheuttavia riskejä korostavissa tutkimuksissa on aina vedetty leikkelettä, nakkeja ja ties mitä jalosteita.

Ben Greenfieldiltä löytyy ihan asiallista carnivore pätkää myös, aika uuttakin. Itse näkisin näin että lihaa kun syö "nose to tail" periaatteella ja miksi ei lisäksi myös vaikka marjoja yms lähiluonnosta löytyviä tuotteita niin on melko varmasti aika hyvä combo.

Aika tylsäähän se on mielestäni vain lihalla koittaa porskuttaa mutta on liha varmasti yksi parhaista ravinnon lähteistä mitä maa päällään kantaa
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom