Carnivore Diet

Otetaas toisenlainen carnivore-anekdootti ketjussa aiemminkin mainituista Petersoneista. Mielenkiintoinen ketju.👇

View: https://twitter.com/RationalDis/status/1293292933807058948


TL/DR:
Step 1: Carnivore pelasti kaikelta ikävältä ja lääkkeetkin sai heittää jorpakkoon.
Step 2: Syöpä, masennusta, riippuvuutta, kooma ja neurologisia vaurioita.


Coronan ainaki molemmat selättäneet ja pihvi maistuu edelleen. Vassareita mahtaa vituttaa twitterissä.


View: https://www.instagram.com/p/CD7LMWoAO1v/
 
"Vassareita mahtaa vituttaa." 😂

Elossa näyttää olevan. Osaakohan vielä puhua vai onko pelkkä liikuteltava rekvisiitta influencer-grifter-tyttärelleen?:unsure:
 
Vassareita mahtaa vituttaa twitterissä.

En ihmettele. Eihän tuollainen lihan ylensyönti hyödytä ketään. Huonoimpia vaihtoehtoja ilmaston kannalta ja lisäksi vituttaa maksaa verorahoilla (Suomessa) huonoja valintoja tehneiden ja itsekkäiden ihmisten pallolaajennuksia ja ohitusleikkauksia.
 
En ihmettele. Eihän tuollainen lihan ylensyönti hyödytä ketään. Huonoimpia vaihtoehtoja ilmaston kannalta ja lisäksi vituttaa maksaa verorahoilla (Suomessa) huonoja valintoja tehneiden ja itsekkäiden ihmisten pallolaajennuksia ja ohitusleikkauksia.

Kyllä ne pallolaajennukset ja ohitukset johtuu ihan jostain muusta kuin prosessoimattoman lihan syönnistä, enemmänki sen puutteesta. Mä en ainakaan tiedä yhtäkään läskiä, joka söis paljo laadukasta lihaa. Ilmastoakaan ei kotimainen liha juurikaan saastuta.
 
Huonoimpia vaihtoehtoja ilmaston kannalta ja lisäksi vituttaa maksaa verorahoilla (Suomessa) huonoja valintoja tehneiden ja itsekkäiden ihmisten pallolaajennuksia ja ohitusleikkauksia.
Maksan paljon mieluummin vaikka sadalle suomalaiselle pallolaajennuksen kuin yhdellekään Luigille Ferrarin.
Lisäksi ilmaston kannalta kotimainen kana, kala tai viljapossu kestää heittämällä vertailun riisiin, avocadoon ja aika moneen muuhunkin tuontikasvikseen.
 
Alkaa mennä huumorin puolelle.

Lihaa voi syödä mielinmäärin koska avokadot.

Koska Suomi lahjoitti rahaa Italiaan, voidaan omasta pussista maksaa turhat pallolaajennukset. Kostetaan Luigille syömällä suonet tukkoon.

Koska Hong Kong (BKT 48 600 USD per capita) syö enemmän lihaa kuin Intia (BKT 2000 USD per capita) ja elää pidempään, liha on hyväksi.
 
Jos ajattelee ilmastoa niin kotimainen liha päihittää ulkomaiset kasvikset suurimmalta osin.

Vahvasti veikkaan että pallolaajennuksia tehdään enemmän henkilöille jotka syövät lihansa lihapiirakassa, makaroonilaatikosta tai makkaraperunoista kuin niille jotka syövät kotimaista lohifileetä, viljapossua tai häränpihviä.

Puhtaasti taloudellisesta näkökulmasta ajatellen on varmasti kannattavampaa tehdä se pallolaajennus muuten terveelle henkilölle kuin hoitaa vuosikymmeniä ylipainoista diabeetikkoa.
Parhaassa tapauksessa se carnivoorihan voi heittää veivinsä ennen eläkeikää jolloin se ei nosta edes omia rahojaan takaisin.
 
Jos ajattelee ilmastoa niin kotimainen liha päihittää ulkomaiset kasvikset suurimmalta osin.

Ei. Jostain syystä ihmiset ajattelevat kuljetuksen päästöt olevat isossa roolissa tuotteiden hiilijalanjäljessä, vaikka todellisuudessa osuus on keskimäärin noin 8 %. Lihassa toki vielä pienempi, sillä rehun kasvattaminen ja ylipäätään tämän tehottoman prosessin ylläpito tuottaa todella paljon päästöjä.
 
Ei. Jostain syystä ihmiset ajattelevat kuljetuksen päästöt olevat isossa roolissa tuotteiden hiilijalanjäljessä, vaikka todellisuudessa osuus on keskimäärin noin 8 %. Lihassa toki vielä pienempi, sillä rehun kasvattaminen ja ylipäätään tämän tehottoman prosessin ylläpito tuottaa todella paljon päästöjä.

Voisi olla silmiä avartava kokemus ryhtyä viljelemään sitä rehuniittyä. Siinä palaisi diesellitra toisensa perään, kun yrität saada maan muokattua viljeltävään kuntoon.
 
Kotimainen rypsiporsas tuottaa 3,3kg hiilidioksidi päästöjä per kasvatettu kilo joka on vähemmän tai samoissa kuin riisillä.

Korvaat riisin ruokavaliossasi rypsipossulla? Parempi verrokki olisi ehkä härkäpapu, jonka CO2-ekv on 1,0 kg / 1 kg härkäpapua. Riisin tilalle perunaa, niin CO2 on 0,2 kg / 1 kg perunaa.
 
Ei se paljo ilmastoa auta jos kotimaisen lihan jättää syömättä. Enemmänki se haittaa vaan, kun ympäristöystävällinen tuotanto ajetaan massatuotannon maihin, missä päästöt on ihan eri levelillä.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom