- Liittynyt
- 24.10.2014
- Viestejä
- 825
No ulkoista ainakaan, mutta muistelen lukeneeni että ainoa solu joka oikeasti "tarvitsee" glukoosia olisi punasolu. Koita etsiä lähteen...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Dietary carbohydrate intake and mortality: a prospective cohort study and meta-analysis
Background
Low carbohydrate diets, which restrict carbohydrate in favour of increased protein or fat intake, or both, are a popular weight-loss strategy. However, the long-term effect of carbohydrate restriction on mortality is controversial and could depend on whether dietary carbohydrate is replaced by plant-based or animal-based fat and protein. We aimed to investigate the association between carbohydrate intake and mortality.
Interpretation
Both high and low percentages of carbohydrate diets were associated with increased mortality, with minimal risk observed at 50–55% carbohydrate intake. Low carbohydrate dietary patterns favouring animal-derived protein and fat sources, from sources such as lamb, beef, pork, and chicken, were associated with higher mortality, whereas those that favoured plant-derived protein and fat intake, from sources such as vegetables, nuts, peanut butter, and whole-grain breads, were associated with lower mortality, suggesting that the source of food notably modifies the association between carbohydrate intake and mortality.
Mielenkiintoinen tutkimus viime vuodelta.
Low carb=bad.
High carb=bad.
Moderate carb(~ 50 %)=good.
https://www.thelancet.com/journals/lanpub/article/PIIS2468-2667(18)30135-X/fulltext
Carnivorella tuntuu muuttuvan ihmisfysiologia kun ravintoaineiden suositukset '' muuttuvat täysin erillaisiksi''. Tämäpäs kumma ruokailutapa on.
''Keripukkia tavataan ajoittain edelleen, vaikka tautia on viimeksi esiintynyt yleisesti teollistuneessa maailmassa toisen maailmansodan aikana. Keripukki aiheutuu C-vitamiinin puutteesta ja tautitila puhkeaa jo 1-3 kuukauden C-vitamiinittoman ruokavalion jälkeen '' Ennen vanhaan keripukki muuten tappo ihan helvetisti ihmisiä.
Alin hiilariryhmä ja ylin hiilariryhmä pärjäsivät huonommin kuin se kohtuuhiilariryhmä.Ja kuten ekto muille pasaa niin miten liittyy aiheeseen kun alin hiilariryhmä on <40% energiasta?
Sori vaan, mutta tässä saatiin näyttöä, että kohtuuhiilarit on parempi kuin vähän/paljon hiilareita.Ja samat sulle ilman mitään näyttöä vain arveluja
Ei mua kiinnosta mikä sun ruokavalios on. Syö vaikka heinää mun puolesta. Tunteisiin sulla näyttää kuitenkin menevän aina, kun joku tutkimus ei näytä peukkua carnivorelle tai low carbille.Miten sä jaksat nillittää muille heidän videoiden tai tutkimusten relevanttisuudesta ketjuun, joka koskee tässä tapauksessa nollahiilari carnivorea. Selkeästi itse tuot omia harhaisia näkemyksiäsi tähän ketjuun joilla ei ole mitään tekemistä carnivoren kanssa. Sä tunnut olevan ihan sokea omille toimilles kun edelleen koitat väittää että tolla tutkimuksella olis merkitystä carnivoren suhteen. Edit: ja yhtä pihalla näyttää olevan mikakin ( meta näemmä on mikalle sama kuin totuus )
Sinä tai mika voisitte perustaa uuden ketjun plant based hiilaripainotteinen ruokavalio on bodauksen kunkku, jonne voit sitten postata keskusteltavaksi noita epätarkkoja kyselytutkimuksia, joista tykkäät kun ne tukee sun ajatuksia.
Tuokaa tänne nollahiilaritutkimuksia niin niistä on jotain luettavaa. Ja kun et kuitenkaan tajua niin minä en ole carnivore vaikka alle 50 hiilareilla treenaankin ja yleensä jopa alle 20. Vegaaniviikonloppujakin on koitettu kun kotona on sitä ollut tarjolla ja ihan kuukauden sisään.
Niin, Viralliset tahot, tutkimukset ja koko Tieteen konsensus on tätä mieltä. En rupee tieteen vastasia neuvoja antamaan. Tai ainakin pyrin olla antamatta, Se ei ole vaan moraalista. Siinä on se ero että kattavimmat ja suurimmat tutkimukset tukee näitä väitteitä.Mä voin taas sitten kouluttaa sua ja mikaa tuon tutkimuksen heikkouksista ellette jopa ole sama kirjoittaja kun olette joka paikassa kuin paita ja peppu heti jos puhutaan lihasta.
Turha sulle on mitään tutkimuksia luettavaksi antaa, kun tieto ei kuitenkaan läpäise pääkalloa. Täällä on kuitenkin myös muita, joita tutkittu tieto varmasti kiinnostaa.
Sun tutkimukset mitä tänne linkität on pääsääntöisesti luokattomia. Joko unohdit edellisen katastrofitutkimuksesi jossa ketoosi katkaistiin kesken tutkimuksen hiilarimätöllä ja sitten todettiin vakavina että ketoosissa crp nousee kun se oli taas hiilarimätön jälkeen laskemassa.. Mikakin tuota hehkutti niin saa myös kertoa miksi tuo on vahvaa näyttöä.
Acylation stimulating protein (ASP) results from the interaction of three proteins: factor B, adipsin, and the third component of complet C3. All three are secreted by adipocytes, and there are now considerable in vitro data indicating that the ASP pathway is a major determinant of de novo triglyceride synthesis in human and murine adipocytes. Also, ASP is a major determinant of the rate at which fatty acids are released from adipocytes. It does so, principally, by increasing re-esterification, but also by reducing hormone-sensitive lipase activity.
J Lipid Res. 1998 Apr;39(4):884-91.
Coordinated release of acylation stimulating protein (ASP) and triacylglycerol clearance by human adipose tissue in vivo in the postprandial period.
Saleh J, Summers LK, Cianflone K, Fielding BA, Sniderman AD, Frayn KN.
McGill Unit for the Prevention of Cardiovascular Diseases, Royal Victoria Hospital, Montreal, Quebec, Canada.
The objective of this study was to determine whether Acylation Stimulating Protein (ASP) is generated in vivo by human adipose tissue during the postprandial period. After a fat meal, samples from 12 subjects were obtained (up to 6 h) from an arterialized hand vein and an anterior abdominal wall vein that drains adipose tissue. Veno-arterial (V-A) gradients across the subcutaneous adipose tissue bed were calculated. The data demonstrate that ASP is produced in vivo (positive V-A gradient) With maximal production at 3-5 h postprandially. The plasma triacylglycerol (TAG) clearance was evidenced by a negative V-A gradient. It increased substantially after 3 h and remained prominent until the final time point. There was, therefore, a close temporal coordination between ASP generation and TAG clearance. In contrast, plasma insulin and non-esterified fatty acid (NEFA) had an early (1-2 h) postprandial change. Fatty acid incorporation into adipose tissue (FIAT) was calculated from V-A glycerol and non-esterified fatty acid (NEFA) differences postprandially. FIAT was negative during the first hour, implying net fat mobilization. FIAT then became increasingly positive, implying net fat deposition, and overall followed the same time course as ASP and TAG clearance. There was a direct positive correlation between total ASP production and total FIAT (r = 0.566, P < 0.05). These data demonstrate that ASP is generated in vivo by human adipocytes and that this process is accentuated postprandially, supporting the concept that ASP plays an important role in clearance of TAG from plasma and fatty acid storage in adipose tissue.
Johan ekto se sen sulle kerto.Mä puhuin ekton linkeistä, mutta kerro miksi ekton linkki oli sun mielestä hyvin toteutettu kun mielestäsi hyväksi tutkimukseksi riittää että on meta-analyysi.